“Nebūs viegli, pat ļoti grūti”: Prognoze visām zvaigžņu zīmēm 2022. Tīģera gadam

Eksperti prognozē Saturna un Jupitera ietekmi uz notiekošo. Pirmais palīdzēs efektīvi izmantot uzkrāto pieredzi, bet otrais, kareivīgais un dominējošais, radīs grūtības, kas būs jāpārvar.

Pēc lielākās daļas ekspertu domām, 2022. gads, Tīģera gads, būs impulsīvs un neparedzams. Debesīs dominēs pēc masas un ietekmes uz mums (pēc Saules un Mēness) nozīmīgākie debess ķermeņi – Saturns un Jupiters. Kaujinieciskais Jupiters radīs problēmas, un Saturns palīdzēs tās atrisināt. Eksperti brīdina, ka gads būs grūts un pat ļoti grūts.

Auns

2022. gada prognoze Aunam ir neviennozīmīgs – Marss un Saule, zīmes valdnieks un aktivators, būs antagonistiski. Taču situāciju kompensē labvēlīgā Saturna pozīcija, kas parasti ir atbildīga par Auna problēmām un bailēm. Bet Auna ugunīgā stihija visas neērtības kompensē ar pielāgošanos Tīģera gadam, un viņi spēs sasniegt savus mērķus visās jomās. Galvenais ir rīkoties neprognozējami, bet savlaicīgi.

Ziema un pavasaris Aunam būs grūts periods. Varat zvanīt draugiem palīgā.

No pavasara beigām līdz vasaras vidum daudzi Auna zvaigžņu zīmes pārstāvji atklās jaunus talantus.

No vasaras vidus līdz septembra beigām nav jāplāno liela mēroga pasākumi, piemēram, kāzas vai pilnīga biznesa modernizācija. Šie plāni spontāni radīsies kā jūsu lēmumu dabiskas sekas.

No 2022. gada oktobra līdz 2023. gada februārim pienāks brīdis, kad Auni paši piepildīs savu sapni vai spers pirmo, svarīgāko soli šajā virzienā.

Vērsis

Vērsim 2022. gads būs daudzsološāks nekā aizejošais gads. To var ietekmēt Mēness. Iespējamas pozitīvas personiskās izmaiņas. Darbā un finansēs viss būs skaidrs. Labvēlīgs gads sevis pilnveidošanai.

No 2022. gada sākuma līdz martam ieskaitot, Vērsis būs nestabils laiks. Bet viss būs tikai personīgās attiecībās. Labvēlīgi iedarbosies meditācija un citas ezotēriskas prakses. Darbā nav ieteicams nocirst plecu.

No 2022. gada pavasara vidus līdz vasaras vidum Vērsim atnāks pārliecība. Vientuļie Vērsi vasarā var mēģināt radikāli mainīt savu dzīvi, un tas noteikti izdosies, ja nebūsi spītīgs. Ģimene – saņems vairāk, nekā gribēja. Finansiālā ziņā viss būs normāli.

Vasaras otrā puse un pavasara sākums dāvās Vērsim to, ko jau sen esi vēlējies. Līdz ar rudens atnākšanu tavā dzīvē ienāks jauni apstākļi. Personīgajās attiecībās var sekot jūtām, citos aspektos nevajadzētu zaudēt racionālo pieeju.

Gada nogalē Vērsim būs virkne mazu, bet nozīmīgu notikumu. Personīgajās attiecībās kļūdu nebūs, un savā profesionālajā darbībā jebkurā gadījumā varēsi izdarīt vairāk, nekā gaidīji. Finansiālas grūtības nav paredzētas, galvenais neskopoties. Bet jums vajadzētu rūpēties par savu veselību.

Dvīņi

2022. gads Dvīņiem nav vieglākais dzīves posms. Bet visas grūtības būs pārvaramas, un jūsu pūļu rezultāti pārsniegs cerības. Būs iespēja atklāt jaunus talantus un paskatīties uz dzīvi citādāk. Saturns, kas tradicionāli vājina Dvīņu pozīcijas, šogad būs jūsu pusē.

2022. gada sākums noteiks Dvīņiem mērķus. Vientuļie Dvīņi beidzot sapratīs, ko izdarījuši nepareizi, un ģimenes Dvīņi normalizēs attiecības, ja ar viņiem kaut kas nebija kārtībā. Darbā sagaida interesanti notikumi.

Periods no 2022. gada aprīļa vidus līdz jūlija vidum Dvīņiem būs mierīgāks, tāpat kā lielākajai daļai zvaigžņu zīmju. Tomēr daži plāni būs jāmaina, kas liks jums nervozēt. Gaidāmas dažādas neaizmirstamas emocijas. Personīgo attiecību sfēra šajā laikā sasniegs potenciālo iespēju virsotni. Neliedz sev neko. Saturns palīdzēs darbā un finansēs, bet izredzes būs jānosaka patstāvīgi.

2022. gada vasaras otrā puse un rudens sākums ienesīs Dvīņu dzīvē dinamismu. Laiks uzkrāto jautājumu risināšanai un attiecību stabilizēšanai. Finansiālā ziņā šis periods ir labvēlīgs, taču personīgajā dzīvē nāksies padoties. Veltiet laiku sev un atrodiet plusus, kur, šķiet, tie nevar būt.

2022. gada noslēdzošā daļa Dvīņiem dos jaunas iespējas. Karjeras laiks. Šis periods Dvīņiem būs gaišs, produktīvs, grūts un neaizmirstams.

Vēzis

Vēžiem 2022. gads būs spilgts, taču lielākoties neparedzams periods. Mēness, tavas zīmes aktivators, Vēža aizmuguri aizklās tikai reizēm, bet Marsa negatīvais, kas ir atbildīgs par tavām problēmām un bailēm, noteikti pastiprināsies. Šogad Vēžiem vairāk būs jāpaļaujas uz intuīciju.

2022. gada sākumā līdz aprīļa vidum Vēžus gaida krasas pārkārtošanās. Ne attiecibu Vēžiem nāksies piekāpties. Darbā viss būs vieglāk. Bez skaudības neiztiks, taču tam nevajadzētu jūs uztraukties.

2022. gada pavasara otrā puse un vasaras sākums Vēžiem sola nelielu atpūtu. Runājot par personiskajām attiecībām, nekāds negatīvs nav paredzēts. Daudz kas būs ļoti vienkārši.

No 2022. gada augusta līdz oktobrim viss atkal mainīsies. Dažas situācijas prasīs ātru risinājumu, un pārdomām neatliks laika. Šajā laikā ir vērts atjaunot dažus kontaktus ar veciem draugiem vai attāliem radiniekiem.

2022. gada novembris un decembris Vēžiem būs mierīgs. Daudzi vientuļie Vēži atrisinās sev vairākus svarīgus jautājumus, un ģimenes sasniegs to, par ko ilgi sapņojuši. Taču darba, karjeras un finanšu ziņā būs savādāk.

Lauva

2022. gads Lauvai ir samērā mierīgs periods. Saule, Lauvas valdniece, izslēgs savu ietekmi uz Lauvas dzīvi. Tas zināmā mērā stabilizē apstākļus, padarot tos mazāk haotiskus. Un Saturns, kas tradicionāli ir atbildīgs par Lauvas problēmām un bailēm, palīdzēs mainīt Vēžu tagadni un nākotni. Darbā iespējamas provokācijas. Lauvas sagaida nozīmīgi notikumi personīgo attiecību jomā.

No janvāra līdz martam Lauvām labāk ir rūpēties par savu personīgo dzīvi. Vientuļie Vēži var kļūt par ģimenes vēžiem, taču ar ģimeni būs labi. Grūti prognozēt, kas notiks ar darba un finanšu sfēru. Varbūt tas viss ir atkarīgs no jums.

No aprīļa līdz jūlijam lauvas var pārspēt savu apkārtni. Darbā būs netiešas norādes un likteņa pazīmes, uz kurām būtu jāskatās. Personisko attiecību jomā esi nesatricināms.

No augusta līdz septembrim Ļvovas dzīve stabilizējas. Darbā nevajadzētu mēģināt sagrābt lielāko gabalu. Personīgās attiecībās iespējami pārsteigumi.

Ziema būs rezumēšanas laiks, taču tā būs visdinamiskākā visā gada ciklā. Centieties izvairīties no nevajadzīgiem tēriņiem. Vientuļajām Lauvām nevajadzētu mēģināt simulēt notikumu gaitu, savukārt ģimenes Lauvām, gluži pretēji, jācenšas pārdomāt katru sīkumu, lai būtu gatavas uz visu. Darbā jūs sagaida lieliskas iespējas, taču jums ir jāsasprindzinās.

Jaunava

Jaunavu 2022. gadā gaida vairāki liktenīgi notikumi. Galvenie riski būs saistīti ar attiecību sfēru.

No 2022. gada sākuma līdz aprīļa vidum gads būs neparedzams. Centieties kontrolēt savu privātumu. Merkurs palīdzēs tikt galā ar nelielām finansiālām problēmām. Būs daudz raižu, bet tu ar tām tiksi galā. Atrodiet mierinājumu draugos un ģimenē.

Gada sākums ir lielisks karjeras un attiecību veidošanai.

No pavasara vidus līdz 2022. gada vasaras vidum Jaunavām pavērsies jaunas iespējas. Jūsu priekšā būs vairāki ceļi, un jūs varēsiet izvēlēties labāko. Šis periods ir svarīgs Jaunavām, kas nav saistītas ar attiecībām. Ģimenei – viss ritēs pa rievotam. Darbā vislabāk ir rīkoties atbilstoši apstākļiem. Esi uzmanīgs ar savām finansēm. Biznesā uzstādiet latiņu pēc iespējas augstāk.

Īpaši spilgti notikumi gaidāmi jūnijā.

No 2022. gada augusta sākuma līdz oktobra beigām daudz kas mainīsies. Darbā neļaujiet visiem iesaistīties savos plānos. Biznesā nemelo, bet arī nesaki visu.

2022. gada beigas Jaunavām būs mierīgas. Jūs varat izvēlēties šo laiku kāzām, un tiem, kam jau ir ģimene, var nākties sakārtot attiecības starp tās locekļiem. Darbā noderēs atrast domubiedru. Gada beigās centies pabeigt visus iesāktos darbus.

Svari

Svariem 2022. gads būs pozitīvs, bet vietām pretrunīgs, jo Marss, ierobežojot Svaru spējas, nostiprinās savas pozīcijas, bet arī Saturns saņems enerģijas pieaugumu valdošās astroloģiskās situācijas dēļ. Problēmas Svaru mīlas dzīvē var rasties no viņu otrās pusītes. Un darbā gaidāmi daudzi notikumi un iespējas.

No gada sākuma līdz marta beigām Tīģeris palīdzēs tiem, kas dzimuši zem Svaru zodiaka zīmes, īstajā laikā atrasties īstajā vietā. Uzņēmējiem būs “jāsvīst”, bet turpmāk katra sviedru lāse atmaksāsies. Darbā jābūt uzmanīgiem, lai neradītu problēmas un nepalīdzētu citiem. Personīgajā dzīvē šajā periodā zvaigznes nav palīgi – nāksies paļauties tikai uz sevi, taču atceries, ka Marss šobrīd nav tavā pusē.

No 2022. gada aprīļa līdz jūlijam Svari būs mierīgāki, bet agri atpūsties! Personīgajā dzīvē Svarus sagaida grūtības. Darbs traucēs personīgajai dzīvei, taču zvaigznes iesaka šo šķērsli kādu laiku pieļaut.

No 2022. gada augusta līdz oktobrim Svari būs neskaidrībā, taču tas jūs netraucēs. Viedokļu plašums un amata aktivitāte palīdzēs tikt galā ar visiem jautājumiem. Personīgās attiecībās iespējami dažādi varianti – izvēlies, ko vēlies. Šajā periodā Svari var atklāt sevī ko jaunu.

2022. gada noslēdzošais periods Svariem būs vislīdzsvarotākais, un dinamikā tas sakritīs ar gada sākumu. Notikumu viesuļvētra jūs atkal pārņems. Iespējami patiešām liela mēroga pasākumi, kuriem jāpielāgojas. Savā darbā izmantojiet skatu uz situāciju no malas. Neesiet skops finansiāli, bet izvairieties no patiešām izšķērdīgiem tēriņiem. Personīgajā dzīvē vārds pieder jums.

Skorpions

2022. gads Skorpionam būs sīku raižu pilns. Saturns un Jupiters, gada galvenie patroni, uz Skorpioniem atstās maz vai nemaz neietekmēs. Viņiem būs jāpaļaujas uz saviem spēkiem. Mēness Skorpionos var izraisīt emocionālus uzliesmojumus, kas šogad var būt postoši. Zvaigznes iesaka Skorpioniem turēt sevi rokās. 2022. gadā Skorpioniem būs iespēja sasniegt jebkādus mērķus personīgo attiecību un karjeras jomā.

No 2022. gada sākuma līdz aprīļa beigām tas būs diezgan apcerīgs. Var rasties vēlme pabūt vienam. Personīgajā dzīvē rīkojieties atbilstoši apstākļiem un darbā atkāpieties no vecajiem modeļiem.

2022. gada pavasara beigas un vasaras sākums Skorpioniem būs īpaši spilgts un emocionāls. Kļūs grūtāk savaldīties, īpaši uz tā fona, ka lielākajai daļai apkārtējo cilvēku veiksies labi. Zvaigznes iesaka Skorpioniem sublimēt savu kvēlo enerģiju. Eksperti iesaka vientuļiem Skorpioniem biežāk izkļūt no mājas, ģimenēm tādas iespējas noteikti būs. Darbā galvenais ir iesākto novest līdz galam, pat ja tā ir kļūda. Uzņēmējiem tiek ieteikts iesaistīties personāla un tehniskajā modernizācijā.

No augusta līdz oktobrim Skorpioniem nāksies atturēties vēl vairāk. Rudens vientuļajiem Skorpioniem var būt liktenīgs.

2022. gada pēdējais posms Skorpionam ir pēc iespējas neparedzamāks. Ja vientuļie Skorpioni līdz šim savu statusu nav mainījuši, tad Tīģera gadā viņiem diez vai izdosies kaut ko sasniegt. Maza iespēja paliek uz Jaungada vakaru. Ģimenes Skorpioniem būs vieglāk. Profesionālajā darbībā 2022. gada nogalē vari rēķināties ar patīkamiem pārsteigumiem.

Mežāzis

Mežāži sagaida visspilgtāko un nekonsekventāko dzīves periodu. Tavā pusē būs Saturns, tavs tradicionālais valdnieks, un Jupiters, kurš parasti ir atbildīgs par tavas zodiaka zīmes pārstāvju problēmām un bailēm. Tiks neitralizēts Mežāžu aktivators Marss un nostiprinās Mēness stāvoklis, kas ierobežos tavas iespējas. Līdz ar to Tīģera gads Mežāžiem būs emocionālas un pareģojošas situācijas, kurās būs jāpieņem svarīgi lēmumi. Atpūtai laika neatliks, bet pēc gada var paspēt izdarīt to, ko citi vilks ilgāk. Darbā iespējamas permutācijas. Labvēlīgs periods sava biznesa uzsākšanai, laulībām.

No otras puses, jūs nebūsiet viens, un pietiks spēka atrisināt jebkuru jautājumu. Turklāt jūs varēsiet palīdzēt citiem, kas tiks ņemts vērā nākotnē. Nebūs laika atpūsties

No janvāra līdz aprīļa vidum Mežāžiem tas būs visgrūtākais visa gada garumā. Viņiem būs grūti saprast, kas notiek, un arī nebūs kam paskaidrot. Lai ar to tiktu galā, jums būs jāmeklē risinājumi. Darbā izrādās, ka tev ir sabiedrotie. Ģimenes Mežāžiem būs viegli sazināties ar mīļajiem, un vientuļajiem būs grūtības saprast citus.

No aprīļa vidus līdz jūlija vidum situācija mainīsies. Miers nav gaidāms, taču emocijas darbā var paciest. Var rasties nelieli pārpratumi ar finansēm, taču, tiklīdz tos atrisināsi, viss nokārtosies. Mīlestībā labāk atturēties. Tas pats attiecas uz ģimenes Mežāžiem.

No vasaras vidus līdz rudens vidum Mežāzi gaida vēl viena pārmaiņu sērija. Taču nebaidieties no pārmaiņām – tās nāks par labu gan uzņēmumu īpašniekiem, gan parastajiem darbiniekiem, galvenais ir izrādīt iniciatīvu. Ģimenes Mežāžiem var rasties attiecību problēmas ar otro pusīti. Tikai spēcīgas jūtas var glābt laulību.

2022. gada beigu daļa Mežāžiem būs nedaudz mazāk dinamiska, jūs gaida svarīgi notikumi. Tiks iezīmēta karjeras maiņa. Personīgajā dzīvē var būt pārsteigumi. Kopumā gads noslēgsies pozitīvi, taču būs smagi jāstrādā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra horoskops 2022. gadam būtiski atšķiras no citu zodiaka zīmju astroloģiskajām prognozēm. Saturns, kas valda Tīģera un Ūdensvīra gadā, pieaugs tik daudz, ka Ūdensvīrs spēs kontrolēt laiku. Tomēr Saule, kas ir atbildīga par Ūdensvīra spēju ierobežošanu, gandrīz visvarenā Ūdensvīra riteņos ieliks nūjas. Darbs būs veiksmīgs, ja tas “strādā”. Personiskās attiecības joprojām ir uz nulles – mēs novērojam.

Laika posms no janvāra līdz aprīļa vidum Ūdensvīram būs mierīgāks nekā vairumam citu zīmju. Taču maldināšana ir iespējama arī no kāda tuvākā loka puses. Jums tas nav jāpiedod. Personīgajā dzīvē jums vajadzētu būt mīkstākam. Un citu padomi nebūs noderīgi. Atrisiniet savas problēmas pats.

No aprīļa otrās puses līdz jūlija vidum Ūdensvīram nāksies samierināties ar dažiem zaudējumiem. Bet kas tiks zaudēts – bija pēdējais laiks ļauties. Vientuļie Ūdensvīri būs laimīgi neatkarīgi no tā, un precētie izbaudīs ģimeni. Ūdensvīriem būs jārīkojas kā tiesnesim, tāpēc viņiem būs jāpaskatās uz sevi no malas.

Vasaras otrā puse un rudens sākums būs veltīts darbam un perspektīvām. Atpūtas brīžos varat veltīt sevi neparastām aktivitātēm, piemēram, meditācijai. Uzņēmējiem ir jāidentificē vājās vietas un tās neitralizē. Lai kaut ko sasniegtu, parastajiem darbiniekiem ir smagi jāstrādā.

No oktobra vidus līdz gada beigām Ūdensvīriem būs grūti izšķirties par savām vēlmēm. No otras puses, bizness, kas atvērts šajā laikā vai paplašināts, būs veiksmīgs. Lielisks laiks attiecību veidošanai ar tuviniekiem, svarīgu svētku plānošanai.

Zivis

2022. gadā Zivis sagaida vairāki liktenīgi notikumi. Jūs pats varēsiet ietekmēt notiekošos notikumus, pateicoties Jupitera dominējošajam stāvoklim. Venera garantē negatīvisma neesamību personīgajā sfērā. Bet Merkurs var ietekmēt finanses. Zvaigznes iesaka Zivīm retāk uzticēties citiem cilvēkiem un nepaļauties uz naudu, lai saņemtu palīdzību, bet gan paļauties uz viņu sirsnību un personiskajām īpašībām.

No janvāra līdz aprīlim Zivīm īpaši svarīga būs karjera. Personīgajā dzīvē jūsu palīdzība var būt nepieciešama mīļajiem.

No aprīļa līdz pirmajam vasaras mēnesim Zivīm būs taisnība gandrīz it visā, taču viņu viedoklis ne vienmēr tiks ņemts vērā. Man būs jāpierāda sava lieta. Vientuļajām Zivīm zvaigznes iesaka biežāk ieskatīties dziļi sevī. Ģimenes Zivis var izelpot un rīkoties brīvāk. Strādājot, ievērojiet savu plānu, taču esiet gatavs rīkoties jaunā veidā.

No jūnija līdz oktobrim visas Zivju dzīves jomas būs līdzsvarotas. Šajā periodā zvaigznes iesaka Zivīm biežāk domāt par sevi, nevis par citiem.

Rudens sākumā Zivīm vajadzētu pievērst uzmanību savam stāvoklim.

2022. gada beigu daļa Zivīm būs vieglākais periods, taču profesionālajā darbībā iespējamas unikālas situācijas. Periods piemērots kaut kā jauna un liela mēroga plānošanai – no sava biznesa uzsākšanas līdz kāzām. Gada fināls būs veiksmīgs visām zodiaka zīmēm, bet pārējās dominēs Zivis.

Lasi vēl: Laimīgie 2022: kuras zvaigžņu zīmes sagaida ļoti labs gads

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru