Naudas prognoze 2023. gadam. Kam Melnais Trusis sola bagātību?

Naudas prognoze 2023. gadam nebūs viegls. Acīmredzot Melnā Truša zīmes ir iedalītas trīs kategorijās. Pirmajā- bagātie. Otrajā – cilvēki, kuriem viss būs stabili. Trešajā- nabagi.

 

Auns

Pirmo pusgadu Auni jutīsies kā piederīgi trešajai no iepriekšminētajām kategorijām. Šie neslīdēs nabadzībā, bet karāsies mata galā līdz augustam. Taču no septembra Aunam sāksies finansiālo iespēju periods. Tāpēc šeit galvenais ir izturēt un nezaudēt drosmi!

 

Vērsis

Vārds, kas raksturo Vērša finansiālo stāvokli 2023. gadā, ir “stabilitāte”. Strādājiet smagi, nemēģiniet lēkt virs galvas, un viss būs kārtībā. Vasarā, starp citu, Vērsim parādīsies šķietami veiksmīga iespēja uzlabot savu finansiālo stāvokli. Mēs neiesakām ēsmu. Tas, visticamāk, būs lamatas!

 

Dvīņi

Bet Dvīņiem 2023. gadā, gluži pretēji, zvaigznes iesaka riskēt. Ir tikai viens pārbaudījums, kas šīs zīmes pārstāvjiem būs jāiztur. Jums ir jāatrod biznesa partneris, kuram varat uzticēties kā sev. Nu, plecu pie pleca ar šādu partneri visas durvis būs vaļā. Veiksme ir jūsu pusē!

 

Vēzis

Vēl viena zīme, ka Melnais Trusis iesaka nedzīt zirgus. Netiecieties pēc zvaigznēm debesīs, strādājiet kā nākas un ietaupiet pēc iespējas vairāk podiņā, tāda ir visa ideja. Nu, ja šādā ritmā pavadīsi visu gadu, tad līdz novembrim tev noteikti būs iespēja izsist solīdu džekpotu mantojuma vai loterijas laimestu ziņā!

 

Lauva

Tāpat kā Dvīņi, zvaigznes iesaka Lauvai riskēt. Turklāt, jo piedzīvojumiem bagātāki būs jūsu projekti 2023. gadā, jo lielāka veiksme jums būs labvēlīga! Finanšu horizontā briesmas nedraud. Tāpēc riskējiet, jo cita tāda iespēja var nepienākt!

 

Jaunava

Taču Jaunavai, diemžēl, zvaigznēm ieteicams būt uzmanīgākām. Šīs zīmes pārstāvjiem Melnais trusis ir sagatavojis daudz lamatas. Tāpēc savelciet jostu, dzīvojiet savu iespēju robežās un lieki neriskējiet! Taču līdz rudenim situācija solās uzlaboties, tāpēc veselu gadu nebūs jāstaigā spriedzē.

Svari

Svariem 2023. gada pirmā puse būs visveiksmīgākā. Ja tiek veikti riskanti darījumi, tad tikai ziemā un pavasarī, vismaz – jūnijā. Taču rudenī Svari aicināti padomāt par investīcijām nekustamajā īpašumā. Turklāt ir ļoti vēlams, lai šis īpašums būtu personisks. Ideāls laiks dzīvokļa, mājas vai kotedžas iegādei!

 

Skorpions

Skorpionam 2023. gads būs samērā gluds. Finansiālā ziņā zvaigznes šīs zīmes pārstāvjiem paredz tikai divus tīri pozitīvus periodus. Pirmā no tām nāks jūlija vidū, otrā – decembrī. Abi ilgs tikai pāris nedēļas, tāpēc paturiet to prātā un plānojiet laikus!

 

Strēlnieks

Strēlniekam 2023. gads būs atelpa, stabilitātes sala, ļoti drošs patvērums, kur atvilkt elpu pirms jauna lēciena nezināmajā. Ja vēlējāties uzzināt kaut ko jaunu vai lēnām paplašināt savu port folio, lai atrastu labāku darbu, šī ir jūsu iespēja!

 

Mežāzis

Melnais trusis 2023. gadā dod iespēju Mežāžiem parūpēties par finanšu spilvenu. Iespējas ietaupīt naudu radīsies ar apskaužamu regularitāti. Lietojiet veselībai! Taču pastāv arī viena briesmas. Centieties 2023. gadā nevienam neaizdot naudu. Es garantēju, ka viņi neatgriezīsies!

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīram 2023. gads būs seno vēlmju piepildījuma laiks. Galvenais ir nospraust sev mērķi, uz kuru tu patiešām tiecies no visas sirds. Nu nauda sapnim tiks atrasta kā uz burvju mājienu! Melnais trusis būs dāsns pret Ūdensvīriem, taču necietīs banalitātes. Ir pienācis laiks uzzināt, ko jūs patiešām vēlaties!

 

Zivis

Zivis 2023. gadā gaida gan panākumi, gan problēmas. Vasara šīs zīmes pārstāvjiem būs ārkārtīgi veiksmīga. Bet nedod Dievs sākt svinēt uzvaru pirms laika! Rudens beigās Zivis gaida nopietns pārbaudījums.

Lasi vēl: “Liktenis nesīs veiksmi”: 2022. gada decembra beigās 4 debesu zīmes liks uz milzīgiem panākumiem un piepildīs savas lolotās vēlmes

Ja izdosies ar to tikt galā, iegūsi veiksmīgu un mierīgu decembri.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru