Mīlestības horoskops 14. februārim

AUNS Jutīsies nedaudz apmulsis, cenšoties izdarīt visu pareizi, it īpaši otrās pusītes dēļ. Grūta diena lēmumiem. Komunikācijai šodien būs liela nozīme.

VĒRSIS Ja vēlies savam partnerim pierādīt, ka viņu mīli, tad netērē naudu dārgām dāvanām, bet gan meklē romantiskus veidus, kā pateikt, ka viņu mīli.

DVĪŅI Jo vairāk liksi savam partnerim smaidīt, jo labāka un veiksmīgāka būs šī diena. Šodien flirtu met pie malas, meklē veidus, kā attiecībās nodrošināt uzticību.

VĒZIS Vispirms būs jātiek galā ar kaudzi darbu, un tikai tad tu varēsi pievērsties mīlestībai un attiecībām. Ja tev ar partneri ir kādi plāni, tad tie izdosies! Harmonija un miers.

LAUVA Jaunie partneri, kas ar Valentīna dienu ir kā pārņemti, šodien var atzīties jūtās vai spert pirmo soli, lai veidotu attiecības ar savu simpātiju. Attiecībās esošie šodien var pārrunāt visu, kas uz sirds.

JAUNAVA Vajadzēs piepūlēties, lai rastu balansu starp darbu un attiecībām. Tev radīsies iedvesma, kā iepriecināt savu mīļoto cilvēku Valentīna dienā.

SVARI Veiksmīga diena attiecību uzlabošanai. Šodien ar partneri droši varat kopīgi pagatavot vakariņas un vakaru pavadīt romantiskā gaisotnē.

SKORPIONS Iespējams, ka pat ikdienas steigā spēsi atrast kaut neilgu brīdi, ko veltīt savai otrajai pusītei. Bez liekām ceremonijām vēlēsies ar viņu vienkārši pabūt kopā.

STRĒLNIEKS Nevēlēsies pakļauties sabiedrības spiedienam, bet gan mīlestību pret partneri izrādīt tā, kā pats vēlies un proti. Seko savai sirdij!

MEŽĀZIS Šodien par sevi vēlēsies atstāt īpaši labu iespaidu, vēl jo vairāk, ja ar kādu satiksies pirmo reizi. Viss izdosies! Attiecībās esošie nospraudīs mērķus un sapratīs, kādas attiecības viņi vēlās turpmāk.

ŪDENSVĪRS Komunicēšana ar mīļoto cilvēku šodien varētu sagādāt zināmas problēmas. Nāksies sev atgādināt, kas tev šajās attiecībās ir vissvarīgākais un kas ir tas iemesls, kāpēc tu savu sirdsāķīti tik ļoti mīli.

ZIVIS Nereālām ilūzijām šodien nebūs vietas! Centies veidot plānus, kas tev ir pa spēkam, kā arī no partnera negaidīt neko pārāk dižu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru