Mīlestība mūsu plaukstās. Lasīsim plaukstu līnijas – Uzzini, kāda ir tava mīlestība

Testa rezultāti:

1.  Abas līnijas atrodas vienā līmenī

Jūs esat brīnišķīgs ģimenes cilvēks. Kad esat attiecībās, vispirms domājiet par savu partneri. Ir garīga izturība un emocionāls briedums. Ar tevi ir viegli saprasties. Veidojot attiecības ar kādu cilvēku, jums labāk patīk rūpēties par viņu, sistemātiski panākt uzticēšanos, neviltot notikumus. Jūsu otrajai pusītei ir ļoti paveicies.

 2.  Labās rokas līnija ir augstāka

Mīlestībā jūs esat nepastāvīgs. Jūs ātri iemīlēsieties un tikpat ātri atdzisat. Parasti cilvēki ar tādu dzīves līniju ir paspējuši vairākas reizes precēties. Partnerībā mēs vērtējam līdzību. Jums ir svarīgi, lai cilvēks, kuram jūs atvērāt sirdi, jūs saprastu no pusvārda. Attiecībās novērtē komfortu. Persona, kas nepiekrīt jūsu uzskatiem par dzīvi, nekad jūs nopietni neinteresēs.

 3.  Labās rokas līnija ir zemāk

Jūs esat eksperimentu cienītājs. Mīlestība pret jums ir piedzīvojums visa mūža garumā. Iemīlēties kādā, ļaujot jūtām aptvert visu. Bieži vien jūs izvēlaties partneri, kas ir pilnīgi atšķirīgs no jums. Attiecības ar citas valsts partneri jūs nebiedē, bet, gluži pretēji, jūs interesē un iedvesmo.

Lasi vēl: Maģiskās bumbas izvēle pastāstīs, ka jūs sagaida

Pēc būtības jūs esat ļoti spēcīgs cilvēks, kuram nekas nav neiespējams. Ja savā ceļā sastopat kādu, kurš varētu atrast vietu jūsu sirdī, nekad nepalaidiet garām iespēju nodibināt attiecības ar viņu.

Arī interesanti: Lasīsim rokas līnijas – ko tās var pastāstīt par tavu likteni? SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Avots:

colady

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru