Maijs pavisam tuvu: Vasilisas Volodinas prognoze katrai zodiaka zīmei 2022. gadam

Vasilisas Volodinas horoskops maijam palīdz apzināties dzīvē svarīgo, novērst nepatikšanas. Bet astro prognoze jāuztver tikai kā ieteikums vai brīdinājums, nevis rīcības instrukcija.

Auns 21.marts 20.aprīlis

Astroloģe Aunam paredz kaut kā jauna dzimšanu dzīvē, atjaunošanos, atdzimšanu.

Ir pienācis laiks sākt dzīvi no jauna. Tavā dzīvē pienāks nākamais posms, kad līdzās prieka un iekšēja pacēluma sajūtai atnāk kas jauns, nezināms, mainās ierastais dzīvesveids.

Kas tev jādara: ar savu rīcību parādi, ka mīli vienkāršu zemes eksistenci, apzinies visu esības prieku, kas slēpjas sīkumos. Iemācieties izbaudīt visu: vienkāršas fizioloģiskas sajūtas, finansiālu atlīdzību par jūsu pūlēm, savu garīgo attīstību.

Brīdinājums: ja esat priecīgā noskaņojumā, tas nenozīmē, ka varat atļauties būt slinks un aizmirst par saviem tuvākajiem pienākumiem.

Norāde: ir pienācis laiks parādīt visu savu gribasspēku un sākt aktīvi rīkoties, taču nekādā gadījumā nevajadzētu atpūsties.

Padoms: pārlieciniet sevi, ka jums ir pietiekami daudz spēka, lai pēc iespējas ātrāk sāktu darbu. Jūs gaida garš, bet ārkārtīgi produktīvs periods, tāpēc ir svarīgi censties pielikt visas pūles. Smags darbs ātri nesīs augļus.

Vērsis 21. aprīlis 21. maijs

Ārpusējie pārkāps jūsu noteiktās robežas. Šķēršļi no ārpuses neļauj nelokāmi noturēt savu pozīciju un nenomaldīties no paredzētā ceļa.

Kas jums jādara: iestāties par savām materiālajām un garīgajām vērtībām, kas saņemtas no iepriekšējām paaudzēm.

Brīdinājums: centies nezaudēt drosmi, atbrīvoties no pilnīgas bezcerības sajūtas un dziļa izmisuma, jo. viņi var sabojāt visu, pēc kā jūs tik ilgi esat tiecies.

Volodina norādījums: paskaties apkārt, izdari pareizos secinājumus, prātīgi novērtē iespējamos šķēršļus un savas stiprās puses.

Padoms: tagad svarīgākais ir pārdomāt savas vērtības, pārliecināties, ka pasaules uztvere ir pareiza.

Neskatoties uz to, ka jūsu dzīvē ir daudz problēmu, jums vajadzētu atcerēties, ka jūsu senči joprojām jūs sargā un sargā, dāvā jums savu mīlestību un siltumu.

Mīlestības sfērā būs jauni iespaidi, iepazīšanās, sakari. Rodas iekšēja gatavība piedzīvojumiem un jaunām sajūtām. Gaidāms amats ar vienlaicīgu pārliecību par panākumiem.

Dvīņi 22. maijs 21. jūnijs

Maijs ir labvēlīgs priekšvēstnesis nākotnes pārmaiņām un nelabvēlīga dzīves posma beigas. Pozitīvas pārmaiņas ietekmēs visas jūsu dzīves jomas. Tagad jūsu dzīvē ir nepatīkama situācija, kurā jūs ienirt ar galvu.

Kas jādara: Ja pārstāsi steigties un sāksi spriest, tu spēsi nomierināties un tikt galā ar radušajām grūtībām, vienlaikus piedzīvojot prieku un mīlestību pret visu, kas tevi ieskauj.

Brīdinājums: nekādā gadījumā nerīkojieties pārsteidzīgi, pretējā gadījumā to postošās sekas ilgi negaidīs un samazinās visu jūsu darbu līdz nullei.

Norāde: jebkurā situācijā centies saglabāt mieru, esi gudrs un meklē spēku sevī, pat ja tev šķiet, ka viņi tevi ir pilnībā pametuši. Mēģiniet paskatīties uz visu no cita leņķa, iespējams, tas palīdzēs ātrāk atrast pareizo risinājumu.

Padoms: dodieties dabā, palieciet ar to vienatnē, izvairieties no ikdienas steigas, pilnībā atpūtieties un sakārtojiet savas domas. Atcerieties, ka cilvēks saņem laimi no savām iekšējām sajūtām, nevis no tā, kas notiek apkārt.

Sajūtu jomā: cerība un cerība uz labāko, negaidīta palīdzība, skaidrs priekšstats par perspektīvām. Ticība, dažreiz sapņošana. Ja cilvēks jautā par iespēju sasniegt savu ideālu, tad viņa idejas ir nereālas. Negatīvā puse – cilvēks ir sapņos, līdz ar to ilgas, melanholija. Iespējama mīlestība pret nereālu vai nepieejamu cilvēku.

Vēzis 22. jūnijs 22. jūlijs

Volodina brīdina cilvēku, ka tuvojas lielas pārmaiņas, tāpēc viss ir rūpīgi jāanalizē.

Prognoze liecina, ka ir pienācis laiks demonstrēt citiem visu savas būtības neapdomību, veikt kādu drosmīgu rīcību, pierādīt visiem, ka esat gatavs jauniem piedzīvojumiem.

Ko darīt: nebaidieties būt drosmīgs, drosmīgs un vardarbīgs kā vēja brāzma.

Brīdinājums: ja plānojat, analizējat, šaubāties par visu pārāk ilgi, jūs riskējat palaist garām kaut ko svarīgu. Centies būt brīvāks, dari to, ko vēlies.

Norāde: Izpletiet spārnus un drosmīgi ļaujieties godīga vēja straumei, kas novedīs jūs pie vēlamā mērķa.

Padoms: neskatoties uz to, ka jūs pārņēma lidojuma, bezsvara un neuzmanības sajūta, nevajadzētu aizmirst, ka jebkuram biznesam ir jāpieiet saprātīgi, rūpīgi izsverot visus plusus un mīnusus. Jebkura vēja brāzmas vienmēr ir nepastāvīgas, mainīgas, tāpēc ir jāizmanto brīdis un jāizmanto tas, kas ir tagad, pretējā gadījumā var būt par vēlu. Nenožēlo un nenožēlo neko — atstāj visus savus emocionālos pārdzīvojumus vēlākam laikam.

Lauva 23. jūlijs 22. augusts

Nāk jauns dzīves posms, kurā būs daudz gaišu mirkļu, tāpēc garlaikoties nevarēs.

Pēdējo 2 mēnešu laikā tava dzīve ir pārvērtusies vienmuļu rutīnas notikumu virknē, tu esi sācis arvien vairāk zaudēt sirdi, bet maijā viss mainīsies uz labo pusi.

Ko darīt: esiet drosmīgi, riskējiet, palīdziet citiem, ja redzat, ka viņiem tas ir ļoti nepieciešams un viņi paši nespēj tikt galā ar kādu problēmu.

Brīdinājums: Uguns stihija, neskatoties uz visām tā priekšrocībām, joprojām nevar kontrolēt cilvēku, tāpēc jums pastāvīgi jāatceras par drošības pasākumiem.

Virziens: izmantojiet ugunīgo spēku tikai labiem mērķiem, mēģiniet padarīt laimīgus un priecīgus pēc iespējas vairāk cilvēku.

Padoms: nemēģiniet tagad analizēt, plānot vai ieņemt nogaidošu pozīciju. tas jūs vēl vairāk iegremdēs ikdienas bezdibenī, izmisumā un iekšējā tukšuma sajūtā. Vienkārši mēģiniet rīkoties tā, kā nolēmāt pašā sākumā, un tad viss noteikti izdosies.

Jaunava 23. augusts 22. septembris

Šai zodiaka zīmei nevajadzētu par zemu novērtēt augstāko spēku palīdzību, jo. tās spēj sasildīt pat visledaināko sirdi, iedvest jaunu dzīvību blāvā ikdienā, padarīt tās košas. Jāatceras, ka maijs asociējas ar neprognozējamību, negaidītiem notikumiem, tāpēc tuvākajā nākotnē vienmēr jābūt modram, jākontrolē savas emocijas, neļauj tām pārņemt sevi, pretējā gadījumā riskē nodarīt pāri ne tikai sev, bet arī sev. mīļajiem.

Attiecību sfērā: jūsu mīlas savienībai ir lemts būt kaislīgai, nesavaldīgai, kas atgādina aizraujošu spēli. Tie, kuriem izdosies pastāvīgi uzturēt šo uguni, varēs kopā nodzīvot ilgu un bagātu mūžu.

Lietišķo lietu jomā: tev neiet pārāk gludi, tāpēc pēc iespējas ātrāk pārslēdzies uz ko citu. Tici, ka biznesā nevarēsi iegūt vēlamo labumu.

Svari 23.septembris 22.oktobris

Maija horoskops ir šāds: uzdrošinieties veikt drosmīgas darbības attiecībā pret citiem, jo. tagad jums ir tik spēcīgs, kaut arī īslaicīgs atbalsts, saskaroties ar augstākiem garīgajiem spēkiem.

Esiet gatavs dramatiskām pārmaiņām, un ne vienmēr uz labo pusi.

Attiecību jomā: drīz tavā dzīvē parādīsies cilvēks ar plašu redzesloku, daudzveidīgām interesēm, kā arī uzņēmības garu un tieksmi uz izmisīgām darbībām. Paturiet prātā, ka šis ir vējains cilvēks, tāpēc jūs varat viņu turēt sev tuvumā, tikai pastāvīgi radot sarežģītas situācijas, kurās nepieciešama viņa tieša līdzdalība un aktīva palīdzība.

Darba un karjeras jomā: neuzņemies atbildīgu darbu, bet gan nodarbojies ar mazo biznesu, bet uztici atbildību par naudas uzskaiti kādam, kam ir atbilstoša pieredze.

Skorpions 23. oktobris 21. novembris

Volodina brīdina, ka draud lielas nepatikšanas, un to avots būs kāds no malas vai cilvēku grupa, kam ar viņu nav ģimenes vai draudzīgas saites. Iespējams, iemesls būs panākumu skaudība, personīgie sasniegumi, tāpēc jums nevajadzētu dalīties priekā ar visiem.

Ja vēlies precīzāk uzzināt, no kurienes radīsies nepatikšanas un no kā tās sastāvēs, tad ieskaties tuvāk apkārtējos.

Finanšu jomā: drīz jau noslēgtajos līgumos būtiski pasliktināsies nosacījumi, vai arī kāds tos mēģinās pārkāpt. Turklāt var sākties krīze, kas negatīvi ietekmēs ne tikai tavu finansiālo labklājību.

Strēlnieks 22. novembris 21. decembris

Volodina norāda, ka Strēlnieki atrodas krustcelēs – tagad dzīvē iestājies grūts periods, kad neiet tā, kā gribētos, personiskajās attiecībās valda nesaskaņas, un domas nevar sakārtot, taču pavisam drīz viss būs. dramatiski mainīties.

Nesteidzieties, mēģiniet kaut ko mainīt saviem spēkiem, jo. Jūs riskējat tikai pasliktināt situāciju. Vērojiet savu uzvedību, attieksmi pret citiem, jo. tava pārmērīgā nervozitāte, aizkaitināmība, dusmas atņem tev daudzas iespējas – tu nepamani, kā palaid garām iespējas, kļūsti garīgi sagrauts.

Mīlestība un attiecības: iespējams, decembra sākumā dzimušie Strēlnieki tiks iesprostoti. Viens pats, bez ārējas palīdzības, jūs nevarat izkļūt no tā. Ir naivi gaidīt, ka mīlestības objekts nāks pie prāta. Ir nepieciešams spert pareizos soļus un upurēt laimes vārdā, cīnoties ar despotu un mainot to, nevis sēdēt nolemtā stāvoklī. Ar radošuma palīdzību notiek nerealizētās enerģijas sublimācija.

Prognozē mīlestību, mistisku pievilcību partneru starpā.

Novembra beigās dzimušajiem situācijas attīstības perspektīva ir iluzora, tikai tālākā dzīves gaita beidzot var pateikt, vai cilvēks salauzīs aizliegumu važas vai turpinās samierināties ar savu likteni. Astroloģe stāsta, ka cilvēks kļūst bīstams gan sev, gan citiem cilvēkiem. Viņu var sagaidīt izolācija – no slimnīcas gultas līdz cietumam.

Attiecībās ir lielas problēmas, ko rada iekšējie aizliegumi. Cilvēks ir saspiests un neļauj sevi mīlēt.

Mežāzis 22. decembris 20. janvāris

Zemes zīmes tagad var uzskatīt sevi par uzvarētājiem.

Mums ir jācīnās par taisnību, bet neuztraucieties, jo. augstāki spēki nāks palīgā, nostāsies tavā pusē, apveltīs ar izturību, apņēmību un stiprinās tavu garu.

Kas jādara: mēģiniet kompetenti pārvaldīt visu uzkrāto gudrību, parādīt dabisku atjautību, drosmi, parādīt savu cīņassparu un pierādīt visiem, ka esat gatavs aizstāvēt taisnīguma ideālus līdz pēdējam.

Brīdinājums: nekādā gadījumā neļaujiet sev vilcināties un izrādīt savu neizlēmību – tagad tas ir nepieņemami.

Padoms: ja varat palīdzēt cilvēkiem, kuriem ir līdzīgi jūsu uzskati un līdzīgi mērķi, tad jums būs daudz vieglāk sasniegt to, ko vēlaties.

Maijā tu pats iejutīsies mierinātāja lomā, spēj mierināt un iedrošināt citus cilvēkus. Sajutīsi vienotību un harmoniju ar apkārtējo pasauli, pamanīsi, ka tava dzīve ir sākusi mainīties uz labo pusi, turklāt parādīsies finansiālā stabilitāte.

Jūtu sfērā: no vienkāršas ziņkārības vienam pret otru līdz izzināšanai, kā tikt galā ar topošo perspektīvu – vai ir vērts sazināties ar šo cilvēku. Ja mēs runājam par izveidojušos pāri, mēs sagaidām jaunu viens otra atzinību, negaidītu un kuriozu iezīmju atklāšanu pazīstamā personāžā. Jutekliskā neapmierinātība. Neliels uztraukums no nezināmā. Zinātkāre un savstarpēja interese.

Ūdensvīrs 21. janvāris 18. februāris

Sarežģīts periods, ko raksturo vairākas nepatikšanas un neveiksmes, beidzas, un drīz jūs pamanīsit, ka ir sākušās pārmaiņas uz labo pusi.

Ko darīt: izturieties pret visu, kas notiek pēc iespējas mierīgāk, jo. ir pienācis laiks atvadīties no iekšējās spriedzes un apjukuma sajūtas, kas jūs vajā. Centieties vienkārši dzīvot un mīlēt visu, kas jūs ieskauj.

Brīdinājums: neatskatieties atpakaļ un nenožēlojiet pieļautās kļūdas vai to, ko jums nebija laika izdarīt.

Instrukcija: mēģiniet atrast jaunus cilvēkus savā vidē vai mēģināt rīkoties jaunā veidā pazīstamā situācijā, aizmirstot par saviem iedibinātajiem kanoniem.

Padoms: nebaidieties ne no kā un ar pārliecību raugieties gaišākā nākotnē.

Visi šķēršļi un smags darbs tev ir nākuši tikai par labu, rūdījuši tavu raksturu, tāpēc tagad vari viegli ieiet jaunā dzīvē, jo. tagad visas nepatikšanas liksies sīkums.

Zivis 19. februāris 20. marts

Maijā būs iespēja iemācīties izbaudīt un uzlādēties ar pozitīvām emocijām no visvienkāršākajām lietām. Ja tava dzīve rit mierīgi, mēreni, bez emocionāliem uzliesmojumiem, tad tajā var piedzimt kas jauns, skaists un iedvesmojošs. Obligāti ir jānodrošina, lai biznesā nebūtu stagnācijas, pretējā gadījumā tas var palēnināt visu jūsu attīstības procesu. Sievietēm maijs var solīt agru grūtniecību, bet tām, kuras jau gaida bērniņu, viņa drošas dzemdības.

Arī februāra beigās dzimušajiem ir tāda prognoze: materiālā bagātība ir, bet iekšējais tukšums rada garlaicību; ir ērts, ērts dzīvoklis, taču šis komforts vairāk atgādina attēlu no glancēta žurnāla, tajā nav šarma, ko mājai piešķir siltas, sirsnīgas attiecības; ir ērts un veiksmīgs vīrs vai partneris, bet nav mīlestības; ir pagātnes pieredze, bet nav sapņu, nav degošu nākotnes plānu, nav tieksmju, kas palīdz nestāvēt uz vietas, bet virzīties uz priekšu.

Jūtas un attieksme: mierīga, mērena un apzināta. Pamatojoties uz iepriekšējo pieredzi un materiālo komponentu. Cilvēkiem nav nepieciešamības vai iekšējas vajadzības atvērties, kā arī savainot vienam otru ar savām problēmām. Ja ir konflikti, tie tiek risināti ātri un konstruktīvi. Atdalīšanās, iesaistīšanās savā biznesā vai interesēs. Attiecības ir ideālistiskas, romantiskas.

Maijā Zemes zīmēm būs grūta cīņa par taisnību, taču nebaidieties, jo. tavā pusē ir augstāki spēki, kas dos ne tikai gudrību un garīgo spēku, bet arī apņēmību, ieaudzinās pašapziņu un ticību, ka tavi ideāli ir pareizi. Gaisa zīmēm maijs ir priekšvēstnesis jauna dzīves posma sākumam, ko pavadīs prieks, laime un veiksme. Ūdens un Uguns zīmēm jācenšas aizmirst par nepatikšanām, uzturēt labu garastāvokli, priecāties, izklaidēties un izjust iekšēju vieglumu.

Lasi vēl: Kas dažādām zodiaka zīmēm palīdzēs atslābināties vēlā pavasarī

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru