“Lielie neveiksminieki”: Pāvels Globs nosaucis četras zvaigžņu zīmes, kuras gaida neveiksmes it visā

Pāvels Globa ir pārliecināts, ka zvaigznes šiem zvaigžņu apļa pārstāvjiem iesaka pārāk neatslābināties, turklāt būt gataviem atspoguļot visus likteņa uzbrukumus.

Vēzis

 

Zvaigznes sola Vēžiem gada sākumā saglabāt mieru, tostarp nebūt viņu pašu ambīciju vadītiem. Tikai pārdomāti lēmumi var radīt galvu reibinošus panākumus gan karjerā, gan biznesā. Tikai saspringta grafika dēļ var sākties nesaskaņas ģimenē.

Lauva

 

Lauvas varēs pabeigt visus savus centienus tikai ar vienu nosacījumu. Pirmkārt, jums ir jāsastāda skaidrs plāns un saprātīgi jāpieiet savu pienākumu veikšanai. Arī Lauvas, kuras nespēj savaldīt savu augstprātību, riskē kļūt par nemitīgu skandālu dalībniekiem ģimenē.

Strēlnieks

 

Strēlnieka galvenie panākumi būs atkarīgi no jebkuriem sīkumiem, kurus nevajadzētu aizmirst. Lai nodrošinātu laimīgu nākotni, vērts pievērst uzmanību arī attiecībām savā ģimenē.

Mežāzis

 

Mežāžiem jau no paša Jaunā gada sākuma gandrīz visu laiku būs jābūt sardzē. Pastāv arī iespēja, ka 2022. gads sāksies ar darba un naudas zaudēšanu. Viņiem var palīdzēt iekšējā disciplīna un atliktie līdzekļi. Gada otrajā pusē zvaigznes iesaka kārtīgi atpūsties no piedzīvotajām grūtībām un mēģināt atjēgties.

Lasi vēl: 2022. gadā iekritīs pasakā četras zvaigžņu zīmes

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru