Lielas pārmaiņas: Ko prognozē zvaigznes visām zvaigžņu zīmēm 2021. gada jūlijā

2021. gada otrā puse būs bagāta ar notikumiem, kas tieši ietekmēs visu zvaigžņu zīmju dzīvi un likteni.

Šī perioda sarežģītība būs atkarīga tikai no jūsu lēmumiem un kļūdām. Tādēļ, ja jūs varat izvēlēties labvēlīgu periodu, tad jūs izvairīsities no negatīviem mirkļiem visās dzīves jomās.

Auns-  

Auns, gatavojies pārmaiņām. Dažiem šīs zīmes pārstāvjiem viņi var būt pat kardināli. Pirmkārt, mēs runājam par darbu un personīgo dzīvi. Apstākļi izrādīsies, lai nebūtu laika ilgi domāt. Varbūt jums ir atklāti jautājumi, kas nozīmē, ka ir pienācis laiks analizēt šo situāciju un beidzot pieņemt lēmumu. Uzticieties savai intuīcijai.

Jūlijs ir mēnesis, kad Auniem jāpievēršas ģimenes un mājas dzīvei. Ir iespēja atrisināt visus esošos konfliktus, nodibināt attiecības ar radiem un draugiem. Starp citu, šis ir labvēlīgs laiks personīgā mājokļa iegādei vai remonta veikšanai.

Var būt pārsteigumi, taču daudziem Auniem tie būs saistīti ar attiecībām ģimenē. Jums ir jāizvēlas starp karjeru un ģimeni. Neuzņemieties darbu, par kura veikšanu neesat simtprocentīgi pārliecināts. Un nedod tukšus solījumus, jo šādā veidā kolēģi var pārcelt atbildību un savus pienākumus uz tevi.

Vērsis –

Vērši jūlija pirmajā pusē neatslābst. Daudzi no jums ir ieradušies paaugstinātas aktivitātes stāvoklī, un tagad ir pienācis laiks novākt ražu. Bet tam jums ir jāveic pēdējais spurts, it īpaši, ja ir apdraudēta karjeras izaugsme.

Ja jūsu darbs ir saistīts ar sarunām, ziņošanu vai ceļošanu, tad jūlijs būs apgrūtinājums. Neuztraucieties un nepadodieties, tad visi centieni noteikti tiks atalgoti.

Dvīņi –

Dvīņi Daudziem no jums jūlijs būs labvēlīgs visās dzīves jomās, ja jūs neiedziļināties pagātnē. Tāpēc mēģiniet atpūsties un izbaudīt šodien. Finansiālas problēmas var rasties Dvīņiem, kuriem ir kādi parādi. Un daži no šīs zīmes pārstāvjiem vēlēsies palīdzēt saviem radiniekiem vai biznesa partneriem. Tie var būt aizdevumi, nodokļu atskaites un tamlīdzīgi.

Bet, ja mīlas frontē ir mērķi, tad ir pienācis laiks tiem uzbrukt. Galvenais ir izlemt, kas jums nepieciešams, un nemēģiniet sekot līdzi diviem putniem ar vienu akmeni. Un atcerieties, ja jūs noraidīja, tas nozīmē, ka tas nebija īstais cilvēks, lai izveidotu spēcīgas ģimenes attiecības.

Vēzis –

Vēžiem šis būs ļoti aizņemts mēnesis, kurā gaidāmas lielas pārmaiņas, taču viss ir tikai jūsu rokās. Kādam būs pārsteigumi darbā vai jaunas paziņas.

Jūlijā vēžiem būs iespēja ieturēt pauzi, paskatīties apkārt un izvēlēties virzienu viņu tālākajam ceļojumam. Mēneša sākums var būt sākumpunkts jaunam dzīves posmam. Šajā gadījumā notiks notikums, kas liks jums radikāli mainīt prioritātes vai pat skatījumu uz dzīvi.

Bet jūlija beigas, sākot no 21. datuma, var būt atsaucīgas. Parastā dzīve sāks plīst pie šuvēm, pieprasot izmaiņas, taču jums nevajadzētu no tām baidīties. Starp citu, ja jūs domājāt par sava attēla vai attēla maiņu, tad jums ir iespēja šīs fantāzijas piepildīt.

Lauva –

Ir pienācis laiks veikt pārskatu, atpūsties un izstrādāt jaunus nākotnes plānus. Panākumi biznesa dzīvē būs tieši atkarīgi no veselības. Ja līdz jūlijam jums nebija laika īstenot nekādus plānus un darbus, tad nevajadzētu tos turpināt, pāriet uz kaut ko jaunu.

Mēneša otrajā pusē Lauvam ieteicams atlikt visu biznesu, ieturēt pauzi, atveldzēties un apkopot domas, tad jūs varat ātri uzņemties jaunus mērķus. Vislabāk, viss notiks ar tiem pārstāvjiem, kuriem ir organizatoriskās spējas.

Jaunava –

Jaunava, jums ir iespēja uzlabot savu sociālo stāvokli. Daudzi zīmes pārstāvji šomēnes meklēs ienesīgāku darbu. Var būt vērts sevi apliecināt savā darba kolektīvā, demonstrēt priekšniekiem jaunas īpašības vai prasmes.

Jaunavām ir svarīgi izdarīt pareizos secinājumus no savām pagātnes kļūdām. Analizējiet šī gada pirmo pusi, savelciet sevi kopā, attīstiet savas profesionālās īpašības, un jūsu centieni noteikti tiks atalgoti.

Bet mīlas frontē ne viss ir tik acīmredzams. Ja ir konflikti, noteikti mēģiniet tos atrisināt, tad jūsu attiecības ar partneri pāriet uz jaunu mīlestības un sapratnes līmeni.

Svari –

Svari, pieskaņojies lielām izmaiņām, it īpaši, ja pats pēc tām tiecies. Pirmkārt, mēs runājam par materiālo stāvokli un pašrealizācijas iespēju. Lai gūtu panākumus biznesā, jums jāatjauno. Lielākā daļa šīs zvaigžņu zīmes pārstāvju nonāks krustcelēs, uzvarēs tie, kuri spēs izvēlēties pareizo virzienu, un negaidīs, kur viņus atvedīs dzīves ritējums.

Sagaidāms, ka Svariem būs grūts mēnesis. Problēmas var parādīties arī ģimenes priekšā, tāpēc ir vērts veltīt laiku ģimenei un draugiem. Vēl jūlijā jūs varat atrisināt ikdienas problēmas un pabeigt visus mājsaimniecības darbus, pie kuriem līdz šim nekad nebijāt guvuši.

Skorpions –

Jūlijs ir labākais laiks dzīves plānošanai. Lielākajai daļai Skorpionu mēnesis būs samērā mierīgs, jūs varat atpūsties, analizēt gada pirmo pusi un izstrādāt jaunus mērķus un stratēģiju to sasniegšanai. Starp citu, pārējo ieteicams padarīt aktīvu, lai atbrīvotu uzkrāto tvaiku.

Dvēselei nepieciešama romantika un flirts, daži zīmes pārstāvji pat var atļauties sakarus pusē, taču tagad nav īstais laiks nopietnām attiecībām ar pretējo dzimumu.

Biznesa un darījumu attiecību jomā jūlija pirmajā pusē var notikt kas negaidīts un svarīgs. Varbūt šī situācija būs jāatrisina pēc iespējas ātrāk, izjaucot ierasto dzīves ritmu. Šeit var būt nozīme draugu vai biznesa partneru atbalstam.

Strēlnieks –

Strēlnieks beidzot varēs atpūsties un uzlabot attiecības ar mīļajiem, un, starp citu, viņi jau ilgu laiku gaida jūsu uzmanību. Ja mīlas frontē ir kādi mērķi, tad jūlijs ir labvēlīgs periods iekarošanai. Un dažiem gaida spilgtas romantiskas attiecības un jaunas paziņas.

Biznesa sfērā vairums zīmes pārstāvju būs mierīgi. Būs iespēja uzlabot profesionālās prasmes vai atrast jaunus draugus komandā.

Mežāzis –

Mežāži, pāris ieradās, lai seglu informācijas plūsmas. Jūlijā Mežāži varēs atrast atslēgu daudziem noslēpumiem, paskatīties uz pasauli jaunā veidā. Ir iespēja atvērties, uzzināt kaut ko jaunu, pēc kura jūs ilgi tiecaties, bet nekādi nesasniedzāt rokas.

Bet mājās ir iespējamas dažas grūtības. Mēs runājam par ikdienas problēmām vai nepatikšanām ar tuviniekiem, kurās jūs nevarat neiejaukties. Bet nav vērts tos risināt uz karstas galvas, paskatieties uz šo situāciju no ārpuses, analizējiet un noteikti atrodiet pareizo risinājumu.

Ūdensvīrs – 

Ūdensvīrs, tevi gaida klusums pirms vētras. Daudziem zīmes pārstāvjiem būs pastiprināta intuīcija, un tagad tas izsauks trauksmi, līdz ar to arī trauksmi un nervozitāti. Mēģiniet nomierināties un kontrolēt situāciju. Jūlijā Ūdensvīriem ieteicams visu sakārtot, pabeigt vēl nepabeigto biznesu, taču labāk pagaidām atlikt visus ieguldījumus.

Izmantojiet katru iespēju atpūsties, un tai vajadzētu būt mierīgai. Izvairieties no stresa, nemeklējiet jaunas paziņas, nemēģiniet apmeklēt nezināmas vietas un valstis. Jums ir jākrāj spēki, jo priekšā ir bagāti un neparedzami dzīves posmi. Tāpēc uzkrājiet iekšējo enerģiju.

Zivis –

Zivis, ir pienācis laiks plānot nākotni. Pirmais pusgads Zivīm bija intensīvs, daudziem bija kāpumi un kritumi. Ir vērts turpināt, neaizmirstot izmantot jau iegūto pieredzi, kas palīdzēs izvairīties no līdzīgām situācijām nākotnē.

Jūlijā ieteicams pastiprināt visas vājās vietas. Pirmkārt, pievērsiet uzmanību attiecībām ar mīļajiem un radiniekiem, un tikai pēc tam varat pāriet uz biznesa interešu sfēru. Ja rodas problēmas un grūtības, uzskatiet tās par Visuma norādēm, kas parāda, kurā virzienā jums ir jādodas tālāk.

Lasi vēl: Visas zvaigžņu zīmes jūlijā gaida lieliskas pārmaiņas: prognoze no Vasilisas Volodinas

Jūlijā arī Zivīm būs laiks atpūsties. Nav nepieciešams tiekties pēc jaunām valstīm un jūrām. Dažiem pietiek ar īsiem ceļojumiem uz valsti vai dabu. Ja attiecībās ar partneri ir problēmas, tad kopīgas brīvdienas palīdzēs tās atrisināt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru