Kuri kaķi piesaista veiksmi?

Droši vien nevienam nav noslēpums, ka kaķis ir noslēpumainākais mājdzīvnieks, ar tiem ir saistītas tik daudz mistikas un zīmes, ka tik daudz, ka pat var neatcerēties.

Tātad, tiek uzskatīts, ka noteiktas krāsas kaķi var piesaistīt veiksmi mājā, un daži kaķi ir atbildīgi par panākumiem mīlestībā un citi par finansiālo labklājību. Ja jūs tagad apsverat domu, vai mājdzīvnieku ņemt mājā, ņemiet vērā!!!!

 

Veiksme finanšu jomā

Melni kaķi piesaista naudu

Viņi saka, ka “laime nav naudā”, bet bez naudas nevar dzīvot. Izrādās, ka melnie kaķi spēj piesaistīt naudu mājai, jā, neskatoties uz ticējumiem.

Viņi “palīdz” īpašniekiem gūt panākumus biznesā, viņi saka, ja jūs pirms darījuma noslēgšanas ļausiet melnajam kaķim iziet cauri dokumentiem, tas būs ļoti veiksmīgi.

Bet cilvēkiem, kuri dedzīgi tic, ka nav labi satikt melnu kaķi, nav ieteicams šādus dzīvniekus turēt, jo pārliecības spēks vēl nav atcelts.’’

 

Veiksmi mīlas frontē

Ingvera krāsā­ ( Rudie) kaķi piesaista mīlestību

Vientuļām sievietēm, kuras vēlas atrast dvēseles palīgu, ieteicams būt ingvera kaķim, viņa ne tikai piesaistīs veiksmi mīlestībā, bet arī aizsargās savienību.

Lasi arī: Noskaidro – Kas trūkst tavā dzīvē – izvēlies Jaunā gada simbolu

‘’ Bet ezotērika neiesaka sarkanmatainām meitenēm turēt rudmatainus kaķus, tiek uzskatīts, ka šajā gadījumā “sarkanā maģija” darbosies otrādi.’’

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru