Kurām zīmēm 2022. gada decembra pirmajās dienās būs melna svītra

Ikviena dzīvē ik pa laikam notiek negatīvi notikumi, nepatikšanas. Cilvēki cīnās ar tiem, savieno visus resursus un galu galā tiek galā ar sarežģītiem uzdevumiem.

Viņi to dara bez problēmām, kaut arī ilgstoši, ja grūtības ir vienas. Bet dažreiz to ir pārāk daudz, tāpēc nav iespējams ar tiem ātri tikt galā. 2022. gada decembra sākumā daudzi to nezinās.

Bet dažiem indivīdiem īsta melnā svītra sāksies nosauktā mēneša pirmajās dienās. Tas attiecas uz tiem, kas dzimuši zem vairākām zīmēm.

Zivis

Visās jomās šīs zvaigznes cilvēki piedzīvos grūtības 2022. gada decembra pirmajās dienās. Nevar teikt, ka tie būs nopietni, ka tie attieksies uz kaut ko globālu. Zivis ar nervu sabrukumiem netiks galā.

Viņi steigsies, centīsies novērst uzmanību no labā, kas viņiem ir palicis, tāpēc viņi nomierināsies. Bet tikai viņi nespēs ātri labot situāciju. Zivis pat kaut ko deleģē tuviniekiem, lai atvieglotu savu postu, lai daudz neciestu.

 

Dvīņi

2022. gada decembra pirmajās dienās šī  pārstāvji apzinās daudzas savas kļūdas, nolemj, ka tās ir jālabo. Dvīņiem sāksies rosība, kuras dēļ sabruks viss, kas viņu dzīvē bijis stabils.

Viņiem būs daudz problēmu, kuras būs jāatrisina nekavējoties, kuras nevar atstāt nejaušības ziņā. Diez vai Dvīņus iepriecinās šādas izredzēs.

 

Strēlnieks

Daudz kas gulsies uz šīs zīmes cilvēku pleciem. Strēlnieki plosīsies starp mājām un darbu, visur sastapsies ar kaut kādiem šķēršļiem. Viņiem nepatiks šāds stāvoklis pats par sevi.

Visu pasliktinās tas, ka nespēs ātri atrisināt visas problēmas, tikt galā ar visām lietām. Rezultātā Strēlnieks nolems, ka viņiem ir sākusies melnā sērija, viņi kļūs mazdūšīgi. Un ar šādu uzvedību viņi noteikti izprovocēs tās rašanos.

Lasi vēl: Viss būs labi! Trīs zīmes, kurām 2022. gada decembrī atvērsies veiksmes sērija

Decembra sākums noteikti nebūs viegls iezīmēto zīmju cilvēkiem. Un viņi to daļēji darīs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru