Koks, kas jūs piesaista visvairāk, parādīs jūsu sirsnības līmeni.

Visi psiholoģiskie testi ir saistīti ar apzinātiem un neapzinātiem procesiem, kas notiek mūsu smadzenēs. Tas izskaidro, kāpēc dažus mūsu uzvedības veidus nevar racionāli izskaidrot. Šāda veida uzvedība ir acīmredzama, ja, piemēram, mēs melojam nemanot, vai arī patiesībā nevaram pateikt patiesību, un mēs sakām nelielu “baltu” melu.

Cik sirsnīgs jūs esat savās attiecībās? Tagad jūs varat noteikt savu sirsnības līmeni, pateicoties šim personības testam, kas nemelo!

Pārbaude, kuru mēs jums šodien esam sagatavojuši, var pateikt visu patiesību par jūsu personību un noteikt, kāds jūs esat, godīgs vai nē. Ja jūs interesē, tad atlasiet attēlā redzamo koku un uzziniet, ko saka jūsu izvēle.

Jūs varat būt pārsteigts par rezultātu!

Tātad, ja izvēlējāties:

SARKANS KOKS NR. 1 –

Ja esat izvēlējies šo koku, jūs esat ļoti sirsnīgs cilvēks, dažreiz pat tik lielā mērā, ka dažreiz jūs citiem šķiet ļoti nežēlīgi.

Jūs sekojat savai intuīcijai un nepatīk puspatiesības, tāpēc vienmēr sakāt to, ko domājat un kas notiek jūsu galvā, pat ja tas kādam varētu kaitēt un nepatikt.

Jūs pieprasāt to pašu no citiem, pat ja tas var jūs aizskart, tāpēc jūs novērtējat, ka jums tiek pateikta patiesība, un nepiedodat labus melus.

ROZĀ KOKS NR. 2 –

  Jūs esat cilvēks, kurš mīl mierīgu dzīvi un mieru. Jums patīk būt ar cilvēkiem, kurus mīlat un kuriem pilnībā uzticaties.

Jūs esat mēreni sirsnīgs, bet, sekojot savai sirdij un jūtām, jums nepatīk sāpināt citus. Tāpēc dažreiz jūs neizvairāties melot par labu, lai paslēptu dažas lietas, kuras, jūsuprāt, varētu kaitēt citiem.

Melošana jums sāp, bet jūs zināt, kā piedot.

DAUDZKRĀSAINS KOKS NR. 3 –

Ja šis koks ir piesaistījis jūsu uzmanību, tad jūs esat aktīvs un enerģisks cilvēks. Jūs esat savtīgs, tāpēc esat sirsnīgs tikai tad, kad tas jums ir piemērots.

Jūs nebaidāties melot un nekad nemeklējat patiesību, ļaujiet cilvēkiem ticēt tam, ko viņi vēlas, un, kad meli atklājas, jūs parasti atrodaties citā vietā!

Lasi vēl: Vāze, ko jūs izvēlēsieties, jums parādīs, kā un ar ko jūs piesaistāt cilvēkus

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru