Ko pavasaris ienesīs tavā dzīvē – izvēlies ziedu un uzzini

Es iesaku jums uzzināt, kādus pārsteigumus pavasaris jums gatavo, kādas jaunas lietas notiks vai, gluži pretēji, vai viss paliks nemainīgs?

Ja izvēlējāties ziedu…….

ZIEDS NR. 1

Jūs gaida mijiedarbība un ilgtermiņa plāni ar noteiktu vīrieti, tuvu vai draudzīgi domājošu, senu paziņu. Bet šajā sezonā viss nepārsniegs plānoto. Tevi pakļaus melanholisks noskaņojums un apātija, slinkums. Jūsu kolēģis izturēsies pret to ar sapratni, un jums joprojām būs laiks visu rūpīgi pārdomāt un izvēlēties optimālāko virzienu tālākai attīstībai.

ZIEDS NR. 2

Jūs būsiet ļoti aizrāvies ar kaut ko. Jūsu vēlme piepildīsies, kurā esat ieguldījis daudz spēka un enerģijas. Jūs gaida grūta un ilgi gaidīta uzvara. Spēcīgs un pelnīts. Tajā nav ne pilītes veiksmes, bet tikai jūsu nopelns. Ja nē, saraujies, finišs ir tuvu, atlicis pavisam maz, neatsakieties no iesāktā.

ZIEDS NR. 3

Jūsu lietas, kas saistītas ar jurisprudenci, likumiem vai citām valsts iestādēm, saņems loģisku secinājumu, un jūs būsiet pasargāts no problēmām. Bet aprīlī jūs gaida jauns kārdinājums un konflikts, varbūt tikai vārdos, bet tomēr … Lai gan tas savlaicīgi beigsies jums labvēlīgā veidā.

ZIEDS NR. 4

Jūs gaida īslaicīgas nepatikšanas, kas saistītas ar darbu, saziņā ar priekšniekiem vai dažiem ietekmīgiem cilvēkiem, no kuriem esat atkarīgs. Iepriekš minētie cilvēki acīmredzami nav noskaņoti apmierināt jūsu intereses un domā tikai par savām vajadzībām. Bet augstākie spēki ir jūsu pusē, tāpēc jums īpaši nav no kā baidīties. Pavasarī viss pāries kā lietus, un ziedēs āboliņš.

ZIEDS NR. 5

Mēnesis sola labklājību finanšu nozarē. Visas lietas ritēs nevainojami, pārvērtīsies jaunā un nezināmā virzienā – nepretojieties, jo tas ir veiksmei un panākumiem. Atstājiet savu pagātnes pieredzi un iedomību – uzticieties jaunam un svaigam brīdim savā dzīvē.

Lasi vēl: Tests: izvēlies kaķi un uzzini vairāk interesantu lietu par savu raksturu!

Avots:

zen.yandex

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru