Jūs nevarat kategoriski valkāt zeltu, ja esat šo Zvaigžņu zīmju pārstāvji!

Zelts vienmēr tika uzskatīts par svētu un spēcīgu dārgmetālu. Lai to nēsātu kā līdzekli pret slimībām, nepieciešams tīrs zelts vai sakausējums ar platīnu, kas arī pozitīvi ietekmē psiholoģisko korekciju.

Visiem metāliem ir savs raksturs, noteiktas īpašības un mijiedarbības līmeņi. Zelta rotaslietas vienmēr ir runājušas par to īpašnieka statusu un finansiālo labklājību. Tas var nest gan laimi, gan nelaimi. Zeltam nepatīk skopi cilvēki un tie, kas dzīvo uz citu rēķina.

Zelts iedarbojas uz cilvēku, tāpat kā zvaigžņu zīmes. Daži var būt pozitīvi, citi negatīvi. Labāk to iegūt godīgi, jo, ja tas ir nozagts, iegūts asinsizliešanas ceļā vai izņemts no kapa, tas jums nesīs nepatikšanas uz daudziem gadiem.

Cilvēki ar spēcīgu iedzimtības potenciālu, labu ģenētiku un cēlām asinīm sajutīs šī metāla īpašās īpašības. Tie ir radoši cilvēki, tie, kas strādā citu labā. Senču gars caur zeltu uzturēs ar viņiem ciešu saikni.

Lauva, Auns un Vērsis var valkāt zeltu visu laiku.

Arī Strēlnieks, Mežāzis, Ūdensvīrs, Skorpions un Dvīņi nēsā šo metālu ne visai slikti, taču ne pastāvīgi, bet periodiski noņem, atkarībā no pašsajūtas.

Visas iepriekš uzskaitītās zīmes vieno ugunīgā-zemes vai ugunīgā gaisa kosmogramma.

Lūk, tās zvaigžņu zīmes, kuras nevajadzētu saistīt ar zeltu.

Bet ar ko tad to aizstāt?

Zivis

Īpaši jūtīgi un bailīgi šīs zīmes pārstāvji, ar ļoti smalku enerģiju. Tāpēc labāk valkāt zeltu tikai ļoti mazās proporcijās. Jāizvairās no apjomīgām rotaslietām, īpaši no biezām ķēdēm, gredzeniem un rokassprādzēm.

Jūs varat iegādāties kaut ko sudraba ar zeltījumu, šāda dekorēšana nekaitēs.

Jaunava

Neskatoties uz to, ka Jaunavas ir ļoti praktiskas, viņām nav liegta mīlestība pret zelta rotām. Svētkiem vai kādai ballītei var nēsāt mazus zelta auskarus vai mazu gredzentiņu. Lai arī izmērs ir neliels, dekorācija spēs piešķirt svētku noskaņu.

Lai uzsvērtu dabisko maigumu, ieteicami tādi metāli kā alva, varš, alumīnijs.

Svari

Bronza un varš ir ideāli piemēroti svariem, un bronzas sirds formas kulons būs labs talismans. Pat bronzas rotaslietas sniegs Svariem izturību un pārliecību, kuras viņiem trūkst.

Vēzis

Sudrabs dod vislabvēlīgāko efektu, tā Raku var valkāt pastāvīgi. Tas pasargās no dzīves grūtībām, palīdzēs saglabāt skaistumu un izprast jūtas.

Lasi vēl: Lieliskas pārmaiņas: maija vidū 4 zvaigžņu zīmes sagaida panākumi un strauja karjeras izaugsme

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru