Jūs nekad nesakārtosiet dzīvi, ja neiemācīsieties sevi mīlēt

Jūs varat mīlēt savu partneri un pielikt visas pūles, lai attiecības nestu prieku jums abiem, bet, ja tas nav abpusēji, tad visi jūsu pūliņi ir bezjēdzīgi. Ja jūs notur tikai bailes no šķiršanās, tad tur nekas nesanāks – droši ieskatieties bailēm acīs un neļaujiet tām ņemt virsroku pār jums.

Tāda ir dzīve: reizēm ir vieglāk aiziet pat, ja mīli, nekā pastāvīgi censties izglābt to, kas sen jau vairs nepastāv. Un šī lēmuma pieņemšanā jums palīdzība vispirms ir jāsaņem no mīlestības pret sevi.

Mīlestība pašam pret sevi jūs atbalstīs visas dzīves garumā.

Kad jums ir salauzta sirds un tā burtiski plīst no sāpēm – tas nav viegli. Jo tas, ko jūs gadiem ilgi radījāt un kur ieguldījāt visu savu dvēseli, burtiski acu priekšā sabruka. Un, kad jūs jutīsiet izmisumu šajā bezgalīgajā sagrautas mīlestības bezdibenī – mīlestība pret sevi var tikt dziedināta. Jūs atcerēsieties par to, kā mīlējāt un kā dzīvojāt agrāk. Jūs sāksiet DZĪVOT.

Nenoslēdzieties sevī, stāstiet par savām sāpēm tam, kurš ir nopelnījis jūsu uzticību.

Laiks ne vienmēr dziedē mūsu rētas un lauztās sirdis. Tas vienkārši pakāpeniski izdzēš atmiņas, attālina jūs no traumējošajiem notikumiem.

Mīliet sevi un neklusējiet: padalieties ar to, ko jūs jūtat, ar tiem, kuriem jūs uzticaties. Stāstiet viņiem par visu, un šis cilvēks arī palīdzēs jums tikt galā ar pārdzīvoto.

Jūs esat pelnījuši labāko. Un jūsu dzīvē vēl būs tāds cilvēks, kurš būs jūsu cienīgs. Noteikti.

avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru