“Jaunas vēlmju čakras”: 3 zvaigžņu zīmes no 1. līdz 5. jūlijam iekritīs kosmiskajā laimes straumē

Jau pavisam drīz Fortūna apdāvinās šo zvaigznāju pārstāvjus dāsnas dāvanas.

Eksperti apzinājuši zvaigžņu apļa zīmes, kas no 1. līdz 5. jūlijam atvērs jaunu vēlmju čakru un ieies kosmiskajos laimes slāņos. Fortūna apdāvinās dāsnas dāvanas uzreiz trīs zvaigznāju pārstāvjiem, un Veneras radošā enerģija palīdzēs pārvarēt grūtības, netērējot tam daudz pūļu. Zvaigznes prognozē, ka šiem laimīgajiem dzīvē sāksies īsta baltā sērija.

 

Īpaši Vērsim veiksies romantiskajā sfērā. Viņi varēs izlēmīgi un drosmīgi rīkoties šajā jomā. Tas attiecas uz tiem, kas aktīvi meklē. Tiem, kuri jau ir satikuši savu dvēseles radinieku, zvaigžņu eksperti iesaka pavadīt vairāk laika ar viņu. Tie, kas ir īpaši mīļi, tagad ir jāatbalsta.

 

Viņi varēs palielināt savu efektivitāti un atvērt čakras, pateicoties Veneras un Mežāža ietekmei. Eksperti apliecina, ka zīmes īpašnieki var uzņemties jebkuru biznesu, galvenais ir tos visus pabeigt un neapstāties pusceļā. Lai veiksme būtu viņu pusē, jums jāpaliek pie saviem uzskatiem. Turklāt ambīcijas ir jāatbalsta ar darbībām.

 

Zivis spēs pilnībā atklāt savu radošo potenciālu. Tagad zvaigznāja pārstāvjus gaida daudz patīkamu pārsteigumu. Planētas dos labvēlīgu ietekmi, kas izlīdzinās visus iekšējos pārdzīvojumus un noskaņosies uz labāko. Zvaigznes prognozē, ka šajā periodā atklāsies interesantākā un noderīgākā informācija.

Lasi vēl: “Atvērts laimes portāls”: 2 zvaigžņu zīmes no 1. jūlija pārņems milzu dāvanu ūdenskritumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru