Izvēlieties Sauli un iegūstiet gudru vēstījumu no Visuma

Apskatiet attēlus zemāk, aizveriet acis uz dažām sekundēm, tad atveriet un izvēlieties sauli, kas jūs visvairāk piesaista.

PIRMĀ SAULE

Jūs varat uzskatīt par lielu sapņotāju, bet reizēm tu, it kā aizmirsti par saviem sapņiem. Nav jāsarūgtina, kad dzīve nav tā, kā mēs bijām gaidījuši.  Jums ir jātic saviem sapņiem un jārealizē tie.

Tas ir izšķiroši jūsu panākumiem. Dzīve dos jums daudz iespēju. Jums tās vienkārši jāpamana un jāizmanto iespēja. Jums jādomā racionālāk un sapņi jāpārvērš mērķos.

Tādējādi jūsu mērķi vadīs jūsu rīcību un palīdzēs jums gūt panākumus.

OTRĀ SAULE

Tas ir jautājums par izaugsmi un pārveidošanu ar citiem cilvēkiem. Daži no tiem nāk uz jūsu dzīvi, lai jūs aizvestu uz jaunu apziņas un patiesības līmeni.

Bet atcerieties, ka rezultāts ir atkarīgs tikai no jums. Esiet uzmanīgs, lai netiktu pakļauts cilvēku ietekmei. Pretējā gadījumā cilvēki var jūs mainīt līdz nepazīšanai.

Vienmēr ir patīkami, ja tev apkārt ir draugi. Paziņas sniegs jums daudz noderīgas informācijas.

TREŠĀ SAULE

Jūsu realitāte tiek veidota, pamatojoties uz jūsu domām, izjūtām, pārliecībām, darbībām un mērķiem. Jūs esat dzimis, lai kļūtu par līderi.

Jums ir cieša saikne ar Visumu, tāpēc jūs varat darīt brīnumus. Jums jāsāk uztvert apkārtējo pasauli kā mākslu. Tādējādi jums radīsies brīnišķīgas domas un emocijas, kuras nekad neesat pieredzējuši.

Lasi vēl: Tests – izvēlies filca zābakus un uzzini, kāda ziema tevi sagaida

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru