Izvēlieties pūci un uzziniet, kāda ir jūsu gudrība

Pūci parasti interpretē kā gudrības un zināšanu simbolu. Tie ir nakts lidojumi, viņi redz to, kas citiem netiek dots. Un šie plēsēji plēsās nakts aizsegā, parādot zināmu gudrību, izvēloties medību dienas laiku. Tie ir spēcīgi un nedaudz noslēpumaini putni. Mēs jūsu uzmanībai piedāvājam vienkāršu pārbaudi – izvēlieties putnu no piedāvātajiem un uzziniet, kāda ir jūsu gudrība – kādās rakstura īpašībās tas izpaužas.

PŪCE NR. 1.

Rudens pūce, pilnmēness

Jūs esat spilgta, spēcīga personība. Pirms kaut ko darāt, tu domā par sekām. Pats process jums nav svarīgs, rezultāti ir svarīgi jums. Maz ticams, ka jūs kaut ko darīsit tikai tāpēc, ka jums tas patīk vai jūs interesē. Jums skaidri jāsaprot, kāds būs rezultāts. Ja esat pārliecināts, ka lietas beigas jums ir izdevīgas, jūs tam tērēsiet laiku, naudu un pūles. Ja šādas pārliecības nav, jūs pat nesāksiet. Jūs esat praktisks – tā ir jūsu gudrība.

PŪCE NR. 2.

Ziemas pūce, augošs mēness

Jums ir bagāta iztēle un diezgan spēcīga intuīcija. Jūs spējat redzēt skaistumu, jo esat radošs cilvēks. Jums ir laba humora izjūta. Jums patīk jokot un smieties par labiem jokiem. Jums patīk krāsainas izrādes, jūs gandrīz vienmēr esat sabiedrībā. Bet jums nepatīk nevienu ielaist savā iekšējā pasaulē. Dalieties emocijās – lūdzu! Nekad nerunājiet par savām šaubām un bailēm. Jūs esat neatkarīgs un neuzticīgs cilvēks. Tava gudrība slēpjas tavā ierobežojumā.

PŪCE NR. 3.

Pavasara pūce, novecojošs mēness

Jūs esat mazliet romantisks un sentimentāls. Jums patīk cilvēku dvēseles kontemplācija un siltums. Jūs cienāt pareizību, taktu, labo gribu. Jūs izvairāties no skaļām emocijām, vardarbīgiem strīdiem, rupjības jums riebjas. Jums ir vieglāk atkāpties, nekā izskaidrot savu nevainību un uzstāt uz savu viedokli. Jūs zināt, kā cienīt un rūpēties par sevi un nekad netiksiet galā ar kādu, kurš jūs pievīla ar agresiju. Tava gudrība ir tavā nekonfliktā.

PŪCE NR. 4.

Vasaras pūce, Mēness aptumsums

Jūs esat saglabājis savas dvēseles tīrību un sava rakstura dzīvīgumu, dabu. Nav svarīgi, cik tev gadu, tu esi bērns. Jūs esat spontāns, atklāts, patiess, spītīgs, nedaudz izlutināts. Neapšaubāmi, jūs esat burvīgs cilvēks. Jūs zināt, kā baudīt klusumu, bet jums nepatīk būt vienam. Tevī noteikti ir laipnība. Tomēr jūs varat aizskart vai satraukt bez iemesla. Jums nepatīk atvainoties, lai gan jūs uzskatāt sevi par godīgu cilvēku Gandrīz vienmēr jūs atradīsit attaisnojumu savai rīcībai. Jums nepatīk izdarīt secinājumus. Jūs esat jauna dvēsele un ziņkārīgs cilvēks. Jūsu gudrība ir jūsu sirsnībā.

Lasi vēl: Izvēlieties jaunā gada simbolu un uzziniet, kā jums tas sāksies

Avots:

gornnisa

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru