Izvēlies vienu lietussargu un uzzini daudz ko jaunu par sevi

Lietussargs kļūst par vienu no aktuālākajiem aksesuāriem. Arī šodien mēs bez viņa nevaram iztikt.

Apskatiet piedāvāto attēlu un izvēlieties sev tīkamo lietussargu.

ZAĻŠ LIETUSSARGS – 1.

Ja esat izvēlējies visattālāko, zaļo, lietussargu, tad esat cilvēks ar ārkārtēju pieeju biznesa jautājumiem. Jūsu vide ļoti novērtē jūsu padomus: partneri, kolēģi, draugi.

Jūs novērtējat interesantas un oriģinālas idejas. Jūs bieži esat pretrunā ar pūļa viedokli. Jums ir laba gaume un stila izjūta.

Jums patīk mācīties un zināt, kā to izdarīt.

Jaunas vietas un jauna pieredze jūs aicina.

VIOLĒTS LIETUSSARGS – 2.

Šī lietussarga izvēle liecina par to, ka jūs esat “pievērsušies” pagātnei – mīliet savas atmiņas, apsvērt pagātnes rīcību un situācijas, ritināt dialogus.

Jūs esat ievainojams cilvēks, gadās, ka jūs uztraucaties par sīkumiem, jums mēdz būt raudulīgs noskaņojums. Bet jūsu dzīvē nav nekādu strauju negatīvu notikumu.

Apkārtējie mīl jūs par labu sirdi un atsaucību, bet, ja jums ir tuvi cilvēki, jūs bieži jūtat vientulību.

Ļaujiet sev skumt un doties pie cilvēkiem. Tagad, vairāk nekā jebkad agrāk, jums ir nepieciešams cilvēka siltums un sapratne.

DZELTENS LIETUSSARGS – 3.

Šādu lietussargu izvēlas ārkārtējs, radošs cilvēks, cilvēks ar lielu potenciālu, bet pārāk impulsīvs.

Jūs esat ideju ģenerators, par laimi, jums izdodas tās iedzīvināt.

Jūsu aicinājums ir radīt un radīt. Jūsu spēkos ir padarīt jebkuru notikumu gaišu un neaizmirstamu, jūs ar savu klātbūtni radāt svētku atmosfēru.

Bet neaizmirstiet veltīt laiku, lai parūpētos par sevi, enerģijai, pat tai, kas ir pilnā sparā, ir tendence beigties.

ORANŽS LIETUSSARGS – 4.

Dzīvē tu esi optimists, viens no tiem, kurš vienmēr no citrona gatavos limonādi. Jūs uztverat šķēršļus uzņēmējdarbībā kā izaicinājumu.

Mīli spilgtas drēbes – jums patīk piesaistīt sev uzmanību.

Jūs zināt, kā izvirzīt un sasniegt savus mērķus. Apkārtējie cilvēki domā, ka jums ir paveicies.

Jums ir dots parādīt cilvēkiem viņu labākās puses un iedvesmot viņus mainīties.

MELNS LIETUSSARGS – 5.

Jūs esat atturīgs cilvēks, kurš neizrāda emocijas vai dara to tikai tuvinieku priekšā. Bet tas nenozīmē, ka esat noslēgts.

Jūs esat praktisks un mēreni aprēķinošs, jums ir laba gaume: jūs zināt, kā apvienot dažādus stilus gan apģērbā, gan interjerā, radot ideālu tēlu.

Jūs savā vidē esat selektīvs: var būt daudz paziņu, bet ir tikai daži cilvēki, kas pieder tuvam lokam. Jūs parasti dodat priekšroku vientulībai.

Jūs interesē šīs pasaules noslēpumi, jūs daudz domājat, zināt, kā salīdzināt informāciju, redzēt cēloņu un seku attiecības, jūs ir ļoti grūti pievilt.

SARKANS LIETUSSARGS – 6.

Jūs esat interesants cilvēks apkārtējiem: no vienas puses, jūs atgrūžaties ar savaldību, un, no otras puses, jūs piesaista ar savu noslēpumu.

Dažreiz pat tiem, kas tevi pazīst jau sen, šķiet, ka viņi par tevi neko nezina. It kā tevī būtu paslēptas vairākas personības.

Jūs viegli aizraujaties neatkarīgi no tā, vai tās ir attiecības vai jauna grāmata, projekts vai talka. Ja esat identificējis kaut ko jēgpilnu un nepieciešamu sev, 100% no jūsu centieniem nonāks tur.

Jūs esat emocionāls, impulsīvs un dažreiz neierobežots, jūs varat pateikt dažādas lietas, bet tajā pašā laikā neesat atriebīgs un ārprātīgs.

ZILS LIETUSSARGS – 7.

Jūs esat mierīgs, nosvērts cilvēks, nepieļaujat satraukumu un vienmēr cenšaties palikt neitrāls. Jūs esat praktisks un mēreni pieticīgs.

Jūs dodat priekšroku klasikai, un it visā – apģērbā, interjerā, attiecībās.

Tiecaties pēc kārtības, viss jūsu dzīvē ir jāizliek uz plauktiem. Jūs plānojat ne tikai darba dienas, bet arī nedēļas nogales.

Jūs zināt, kā atrast izeju no sarežģītām situācijām. Jūs esat uzticams un paredzams – un tieši šīs īpašības jūsos vērtē visvairāk!

DAUDZKRĀSAINS LIETUSSARGS – 8.

Jūs esat atvērts un draudzīgs cilvēks. Ziniet, kā klausīties, bet, vēl svarīgāk, dzirdiet cilvēkus. Cilvēki jūs piesaista, taču ar visu savu atvērtību jūs rūpīgi izvēlaties savu sociālo loku.

Jūs esat optimists, taču tas, visticamāk, nav no dzimšanas, bet gan no dzīves pieredzes. Jūsu dzīvē ir bijušas grūtības, salīdzinot ar kurām dažas no pašreizējām nepatikšanām nemaz nav vērts uztraukties.

Jūs ļoti mīlat dzīvi, visās tās izpausmēs, ar visām tās pirmdienām, rudens lietavām un sastrēgumiem uz ceļiem.

Jums ir dots daudz, bet jūs ļoti mīlat komfortu un nevēlaties saspringt, tāpēc jūs apmierināsieties ar to, kas ir.

Lasi vēl: Psiholoģiskais tests: Izvēlieties kaķēnu un uzziniet, kāda sieviete jūs esat

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru