Izvēlies logu, kurš tevi visvairāk biedē un noskaidro, kas nedod mieru tavai dvēselei

Tēlaini izsakoties, mēs visi sazināmies ar ārējo pasauli caur savas dvēseles logu. Bet, ja mēs ieskatīsimies savā mazajā lodziņā, mēs varēsim atklāt par sevi pārsteidzošus noslēpumus. Dažos no tiem mēs pat paši sevi nevaram atzīties!

Izvēlies logu, kurš tevi visvairāk biedē: un izlasi kas nedod mieru tavai dvēselei!

LOGS NR. 1.

Jūs bieži piedzīvojat vilšanos. Jūs esat atvērts un draudzīgs cilvēks, tāpēc bieži uzticaties cilvēkiem, kuriem nevajadzētu uzticēties. Pat tuvos cilvēkos dažreiz nākas vilties.

Jūs jūtat, ka daudzos gadījumos būtu labāk dzīvot uz neapdzīvotas salas, kur jums nebūtu jāsaskaras ar daudziem ļauniem, maldinošiem cilvēkiem.

Diemžēl jūs nevarat zināt, kam uzticēties, tāpēc vilšanās ir neizbēgama. Bet neuztraucieties, tikai padomājiet par to, cik dažādi jūs esat.

LOGS NR. 2.

Pārguruma sajūta moka jūsu dvēseli. Pateicoties savai neticami laipnajai sirdij, jūs vienmēr esat gatavs palīdzēt citiem. Nav izvēles vai pārdomu. Ja kāds no jūsu vides nonāk nepatikšanās, jūs esat pirmais, kurš iet palīgā.

Vienmēr atrodas kāds, kam ir problēmas, bet tas nenozīmē, ka tev tās ir jāatrisina viņu vietā. Turklāt, kad tev ir nepieciešama palīdzība, ļoti nedaudzi un ļoti nelabprāt atbild tev ar to pašu, ko tu dari viņu labā. Kā saka, “nevilks jau svešu krustu”.

Mēs zinām, ka jums ir grūti atteikt citiem, un tas ir pilnīgi pretrunā ar jūsu dabu, bet beidzot iemācieties pateikt “NĒ”!

LOGS NR. 3.

Tavu dvēseli moka zaudējums. Tu atkal un atkal atgriezies pagātnē, pārdzīvojot tos mirkļus, kad tev vēl bija tas, kas tagad pietrūkst. Tavu dzīvi nomāc tas fakts, ka tu nevari šo pagātni atlaist.

Katrs cilvēks, kurš aiziet aizsaulē, ir smags zaudējums dzīvē, bet tas īpaši ietekmē tevi. Sāpes, kas sīkst no iekšpuses, atstāj pēdas jūsu ikdienā, un jūs arvien mazāk pamanāt dzīves skaistumu.

Atveriet savas dvēseles logu un ielaidiet nedaudz saules gaismas, jūs redzēsiet, ka jūsu atmiņas ir arī jaunas krāsas. Lai uzsmaida ne tikai jūsu seja, bet arī dvēsele!

LOGS NR. 4.

Trauksme jūs moka jūsu dvēselē, lai gan no malas viss ir kārtībā. To, kas atrodas dziļi tevī, ir grūti saskaņot ar tavu laipno un dzīvespriecīgo dabu.

Aizvainojums, ko jūs esat pieredzējis, ir daudz stiprāks, nekā jūs rādāt ārēji. Tas ienāk prātā atkal un atkal, tas ietekmē jūsu ikdienas dzīvi pat tad, ja jūs cenšaties to saglabāt noslēpumā.

Bailes no tā, ka tas atkal notiks, pastāvīgi atrodas tevī, tāpēc jūs nevarat dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. Brūces jūsu dvēselē ir sliktas, un pēc tām paliek rētas, centieties mainīt savu dzīvi, jo tās ir tik sāpīgas.

LOGS NR. 5.

Tev traucē pārliecībās trūkums par sevi. “Es esmu nepietiekami labs, nepietiekami skaists, nepietiekami gudrs…” tu atkārto šo mantru katru dienu, un tas ietekmē tavu dzīvi.

Un tas, ko tu apliecini, patiešām notiks, jo, ja tev nav pārliecības par sevi, visticamāk, tu nevarēsi gūt panākumus. Tu juties, ka esi sliktāks par citiem, lai gan tas neizpaužas tavā uzvedībā, jo tu veikli maskējies.

Paskaties uz sevi spogulī un pievērs uzmanību visām savām labajām īpašībām, saviem panākumiem, un tad tu neviļus sapratīsi, ka tu esi neparasts cilvēks, kuru ierobežo tikai nepietiekams pašnovērtējums. Tas arī traucē tev realizēt savus sapņus.

LOGS NR. 6.

Jūsu dvēsele ir pilna ar letarģiju. Jūs uzspiežat pārāk daudz, gandrīz neiespējamu lietu. Jūs nevarat apstāties, jūs vienmēr vēlaties izpatikt visiem. Jūs nevarat pateikt “nē”.

Jūs turpināsiet griezties un rīkoties, nedomājot par cilvēku, kurš to visvairāk ir pelnījis: par sevi. Dzīve aizslīd no tevis, kamēr vien redzi, ko vēl var darīt citiem, kam vari palīdzēt, un ko vari mainīt.

Atrodiet laiku, lai pārlādētos, piebremzējiet un apskatieties!

Lasi vēl: Jūsu izvēlētais maks atklās daudzas jūsu rakstura īpašības

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru