Izvēlies dārgakmeni un uzzini – visu par savu raksturu!

Kopš seniem laikiem dārgakmeņi ir apveltīti ar burvju spēku. Tos izmantoja maģiskos rituālos un dažādu slimību ārstēšanā. Mūsdienu pasaulē tie lielākoties kalpo kā rotājumi. Bet kāpēc mēs izvēlamies to vai citu akmeni. Tas nozīmē, ka joprojām pastāv kāda veida saikne un akmens var ienest kaut ko jaunu un nezināmu mūsu dzīvē. Lai uzzinātu kaut ko jaunu par sevi, atlasiet vienu attēlu. Jūs būsiet pārsteigts, cik daudz slēpjas aiz šīs vienkāršās izvēles! Akmens pateiks visu par tavu raksturu!

PĒRLE – 1.

Ja pērles ir jūsu izvēle, tad jūs esat lepns un cienīgs cilvēks. Jūs esat gudrs, jūs bieži palīdzat citiem, un jūsu māja vienmēr ir ideālā kārtībā. Jūs esat mierīgs, laipns un vienmēr domājat, pirms runājat.

Iespējams, ka izvēle par labu pērlēm nozīmē arī to, ka jūs esat tuvu nopietnām izmaiņām savā dzīvē.

RUBĪNS – 2.

Ja jums patīk rubīns, tad jūs esat atkarīgs, kaislīgs un enerģisks cilvēks.

Jūs vienmēr esat gatavs braukt pa vilni un zināt, kas jādara, lai asinis atkal vārītos. Jums ir daudz enerģijas, bet lielāko daļu no tās tērējat cīņai ar vējdzirnavām.

DIMANTS – 3.

Ja esat izvēlējies dimantus, tad esat spēcīgs, apņēmīgs un lepns cilvēks. Jūs dodat spēku dzīvot visiem apkārtējiem.

Jūs esat bezbailīgs, drosmīgs cilvēks, un galvenā vērtība jums ir arvien vairāk piedzīvojumu.

GAIŠI ZILS TOPĀZS – 4.

Cilvēki, kuri izvēlas šo akmeni, parasti ir mierīgi un savākti. Par šādiem cilvēkiem viņi saka, ka “viņiem nekas nerūp”, un laba iemesla dēļ: viņi zina, kā baudīt dzīvi kopumā un it īpaši tās mazās lietas.

Jūsu enerģijai ir nomierinoša ietekme uz citiem, un jūsu komunikācijas prasmes ir nevainojamas. Un viņi noteikti jums ir palīdzējuši vairāk nekā vienu reizi jūsu dzīvē. Noderēs nākotnē.

PERIDOTS – 5.

Ja esat izvēlējies šo akmeni, tad galvenais jums ir atrast savu patieso “ES” un harmoniju – gan ar apkārtējiem, gan sevī.

Peridots ir noslēpumains un rets akmens. To atrod vai nu pazemē, vai arī uz meteorītu gruvešiem, kas nokrituši uz mūsu planētas virsmas. Tāpat jūs esat reta un dārga persona.

AKVAMARĪNS – 6.

Jūs droši vien ļoti mīlat okeānu. Dzīvē visi tevi pazīst kā ārkārtīgi līdzjūtīgu cilvēku, kurš zina, kā klausīties.

Tajā pašā laikā jūs esat enerģisks un izsalcis pēc jaunas pieredzes. Šķiet, ka jūs esat vienaldzīgāks pret savām problēmām nekā pret citu ciešanām.

Jūs ticat, ka laba dzīve nozīmē dzīvot to jautri un ar prieku. Garlaicība ir tas, kas dažreiz traucē dziļi elpot.

TANZANĪTS – 7.

Tanzanīts mīl jutekliskus un kaislīgus cilvēkus. Jums ir ļoti nepieciešams mīlēt un būt mīlētam.

Un jūs esat arī nepārspējamas intuīcijas īpašnieks. Uzticieties viņai biežāk. Viņa reti kļūdās.

CITRĪNS – 8.

Ja jums patīk citrīns, tad jūs esat radošs cilvēks. Par tādiem kā jūs, saka: “pikants sīkums”.

Bet jūs varat būt arī silts un laipns cilvēks. Jūs esat ideāls partneris darbam un ģimenei. Daudziem jūs esat gaismas stars bezcerīgi drūmās debesīs.

ROZĀ TURMALĪNS – 9.

Cilvēkus, kuri ir maigi, jutekliski un līdzjūtīgi, piesaista turmalīns. Viņi parasti ir sirsnīgi un pat nedaudz naivi.

Tomēr tas nenozīmē, ka esat vājš. Ja šo akmeni berzē vai silda, tas izstaro elektrību! Tāpat ir ar jums. Tevi grūti nokaitināt, bet, ja kāds ir spējīgs to izdarīt, tad piesargieties!

AMETISMS – 10.

Jūs esat dzīvespriecīgs, inteliģents un veikls cilvēks, ja esat izvēlējies ametistu. Jūs izstarojat enerģiju un pārliecību. Nekas nevar traucēt jums ceļā.

Lasi vēl: Izvēlieties dāvanu kasti un uzziniet, kādu dāvanu liktenis jums ir sagatavojis

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru