Ieskaties savā nākotnē

LUKTURIS NR. 3.

Darbaholiķa sapnis! Biznesa nākotne sola būt ļoti veiksmīgai. Jūs gaida bezprecedenta karjeras izaugsme, autoritātes iekarošana no priekšniecības un kolēģiem, nopelnītā atalgojuma iegūšana par savu darbu.

Neatsakieties no vilinošiem piedāvājumiem un ievērojams materiālo labumu pieaugums jums ir nodrošināts.

 

LUKTURIS NR. 4.

Šis zīmējums sola pelnītu atpūtu pēc gara darba. Nomierinieties un nedomājiet par problēmām.  Gaidāmais periods solās būt apburošs. Jūs gaida pozitīva darbība, piedzīvojumi, izklaide un patīkamas ballītes siltā un draudzīgā kompānijā. Nebaidieties no savām vēlmēm, dažreiz jums vienkārši ir nepieciešams atpūsties un būt pašam. Izmantojiet iespēju izklaidēties un izbaudīt dzīvi šeit un tagad!

 

LUKTURIS NR. 5.

Radoši indivīdi – priecājieties! Tavs laiks ir pienācis. Visbeidzot, mūza nolēma jūs apmeklēt un apgaismot ar spožu ideju gaismu. Jūs burtiski pārņem radoši plāni un projekti. Iedvesma ilgs pietiekami ilgi, lai daudz ko no tā, par ko sapņojāt, spētu pārvērst realitātē.

Nepalaidiet garām šo iespēju, iedzīviniet savas radošās idejas. Ieteicams saglabāt nelielu dienasgrāmatu, lai ierakstītu domas un plānus, kas pārņem prātu.

 

LUKTURIS NR. 6.

Ir pienācis laiks gūt labumu no ilgā un rūpīgā darba. Viņiem beidzot izdosies, un jūs saņemsiet balvas, kuras esat pelnījis par savu neatlaidību un centību.

Laimes rats ir pagriezies jūsu virzienā, un tas ilgs līdz gada beigām. Visi uzņēmumi, kurus jūs uzsākat šajā periodā, arī būs ļoti veiksmīgi.

LASI VĒL: Izvēlieties vienu ziedlapiņu un uzziniet, kad jūsu vēlēšanās piepildīsies

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru