Iekšējie dēmoni: katram no mums ir rakstura tumšās puses

Atcerieties, ka katrā cilvēkā ir kaut kādi trūkumi, bet patiesi spēcīgi cilvēki ir spējīgi cīnīties ar viņiem.

Mums visiem ir rakstura tumšās puses, ko sauc par iekšējiem dēmoniem. Astrologi pastāstīja par to, kādi dēmoni slēpjas dažādu zodiaka zīmju pārstāvjos. Atcerieties, ka ikvienam ir daži trūkumi, taču patiesi spēcīgus cilvēkus atšķir spēja cīnīties ar viņiem un spēja uzklausīt gudrus padomus.

Auns

Auna galvenais dēmons ir pārmērības dēmons. Šie cilvēki nezin robežas darbā, atpūtā, izpriecās un izklaidēs – nevis vienlaicīgi, bet dažādos dzīves posmos. Viņi vienkārši nezina, kā apstāties, kad nepieciešams. No otras puses, vēlme paņemt visu un uzreiz var dot Aunam neticamu motivāciju.

Vērsis

Vērsis ļoti baidās palikt viens. Viņi ļoti baidās, ka pienāks diena, kad visi apkārtējie novērsīsies no viņiem. Tāpēc viņi bieži sadraudzējas ar jebkuru cilvēku, nevis meklē labākus cilvēkus. Viņu nenoteiktība cilvēkiem dažreiz palīdz tikt galā ar trauksmi, bet tas notiek reti.

Dvīņi

Dvīņu galvenais dēmons ir mīlestība uz brīvību. Viņi ienīst, kad viņiem saka, kad viņus kontrolē un kad viņi kaut kādā veidā ir ierobežoti. Šis dēmons prasa no viņiem izlēmīgu rīcību. Dvīņi bieži noraida tos, kuri par viņiem rūpējas.

Vēzis

Vēži mīl tenkot un izplatīt baumas. Lai gan jūs maz ticams, ka par to uzzināsiet un diez vai to novērsīsiet. Šie cilvēki pat neatzīst sev, ka viņiem patīk apspriest tenkas. Ar viņiem jums jābūt ļoti uzmanīgam. No otras puses, ja jūs viņiem esat dārgs, viņi nekad nevienam nestāstīs par jūsu noslēpumiem.

Lauva

Lauvas ir trakas, lai kļūtu par vislabākajiem. Tas ir atalgojošs darbs, bet dažreiz tas iet pārāk tālu. Šajā gadījumā Lauvas aizmirst par visu pasaulē, koncentrējoties tikai uz darbu, biznesu, panākumiem un naudu.

Jaunava

Jaunavas galvenais dēmons ir perfekcionists, kas sēž viņos un vienmēr meklē dažus trūkumus paveiktajā darbā, apkārtējās lietās, cilvēkos. Jaunavām patīk, kad viss notiek pēc grafika un tieši tā, kā viņi paredzēja. Šīs iekšējās “es” dēļ viņi bieži vien jūtas vīlušies.

Svari

Svariem ir viens neliels trūkums – tas ir dēmons ar nosaukumu “Labi”. Svari bieži to sev saka, kad dzīvē notiek kas slikts, kad apkārt ir daudz grūtību un problēmu. Šie cilvēki optimistiski vērtē to, kas ir labs, taču viņiem bieži neizdodas, jo viņi nevēlas atzīt, ka pastāv problēma, kas nekavējoties jārisina.

Skorpions

Skorpionu galvenais dēmons ir atriebība. Daudzi cilvēki saka, ka tie ir greizsirdīgi cilvēki, taču viņu greizsirdība bieži nepārsniedz normu, ko nevar teikt par viņu žēlastību. Skorpioni dažreiz pat biedē sevi ar to, cik labi atceras pagātnes sūdzības.

Strēlnieks

Strēlnieka iekšējais dēmons ir tieksme manipulēt. Strēlnieki prot un mīl manipulēt ar visdažādākajiem attiecību līmeņiem. Viņi to dara tik meistarīgi, ka deguna moskīts nelīdzinās. Par šo Strēlnieka slepeno prasmi neviens nezina.

Mežāzis

Dēmons Mežāzis – neuzticība. Tas viņiem traucē ātri atrast mīlestību, draudzību. Viņi baidās, ka viņus maldinās vai nodos. Jā, viņi novērtē savu laiku un enerģiju, bet bieži vien par to maksā ar vientulību.

Ūdensvīrs

Šajos cilvēkos sēdošais greizsirdīgais dēmons nedod brīvību tiem, kas viņus mīl. Daudzi Ūdensvīri ir nekontrolējami. Viņiem katru dienu un katru minūti vajag, lai pārliecinātos, ka tiem, kas viņus mīl un ciena, nav neviena cita, pret kuru viņi izturētos tāpat. Ūdensvīri vēlas būt izņēmuma kārtā.

Zivis

Slinkums ir Zivju galvenais ienaidnieks un iekšējais dēmons. Viņi var tikt ar to galā, bet ne vienmēr to dara. Viņam ļoti bieži sanāk labāk, tāpēc Zivis var nepildīt solījumus, jo viņi kļūst neuzticami.

Lasi vēl: Astrologi ir devuši rekomendācijas ziemas pēdējam mēnesim 2021. gada februārim

Avots:

eaomedia

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru