“Iegūstiet melno zīmi”: 2 zvaigžņu zīmes tuvākajās dienās aizsegs melnā negatīvisma kupols

Šo zvaigznāju pārstāvjiem būs jāsaņem visa griba, lai izturētu pārbaudījumus.

Eksperti norādījuši uz zvaigžņu apļa zīmēm, kurām burtiski būs jāsaņem visa griba, lai izdzīvotu Visuma nežēlīgos pārbaudījumos. Pilns negatīvisma lādiņš asi pārsegs abu zvaigznāju pārstāvjus, un ciešanu melnā bulta tos asi caurdurs cauri un cauri. Zvaigznes prognozē, ka liktenīgi notikumi var notikt pirms 3. jūlija, tāpēc šiem nelaimīgajiem cilvēkiem vajadzētu labi sagatavoties.

 

Šajā periodā Jaunavas sagaida krasa mainīgums un nestabilitāte. Viņiem pašiem būs jāsaskaras ar nedrošību par saviem panākumiem. Iespējas nāks un iet, un karjera var būt nestabila, tāpat kā komunikācija ar citiem. Tomēr eksperti mierināja, ka, iespējams, finansiālās situācijas uzlabošanās. Taču jebkurā gadījumā izmaiņas dos nopietnu triecienu līdzsvaram.

Mežāži baidās no stulbuma, tuvākajā nākotnē nožēlo. Zvaigžņu pazinēji ir pārliecināti, ka tagad vajadzētu izvairīties no liktenīgiem nepārdomātiem soļiem, kas var rasties augstprātības dēļ. Zvaigznes pārstāvji riskē noticēt kāda cita stulbumam vai naivumam, kas viņus novedīs līdz nepatīkamai situācijai. Jums nevajadzētu akli ticēt citu cilvēku solījumiem, pretējā gadījumā jūs varat iedzīt sevi lamatās vai kļūt par viltīgu un gudru cilvēku upuri.

Lasi vēl: Varēsi peldēties naudā: Pāvels Globa nosauc tikai trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs bagātas 2022. gada jūlijā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru