Horoskops 30.septembrim – iespējams atjaunot attiecības!

Šajā dienā daudziem būs iespēja atjaunot attiecības – lūgt piedošanu un piedot būs daudz vieglāk. Veiksme stāvēs klāt arī sākot jaunus darbus. Jaunu informāciju būs daudz vieglāk apgūt.

Auns

Šodien, lai sasniegtu pozitīvus rezultātus, jums būs jāparāda liela aktivitāte. Mēģiniet veidot attiecības ar tiem cilvēkiem, ar kuriem vēlaties turpināt strādāt. Rūpējieties par savu veselību, izvairieties no stresa situācijām un riskiem.

Vērsis

Šī diena var dot jaunas interesantas perspektīvas, īpaši profesionālajā jomā. Lai to izdarītu, jums jāparāda ne tikai vēlme, bet arī spēja uzsākt darbību. Ja jūs sākat vilcināties lēmumu pieņemšanā vai vienkārši atpūsties, jūs zaudēsiet vērtīgo laiku.

Dvīņi

Mēģiniet nosvērt visu un neveiciet pārsteidzīgus pasākumus. Neformāla komunikācija būs patīkama. Jūs dzirdēsiet daudz komplimentu un vienkārši laipnus vārdus. Varbūt persona, ar kuru jums interesē saziņa, atgādinās par sevi. Šis ir labvēlīgs periods romantiskām paziņām un randiņiem.

Vēzis

Šajā dienā jums viss izdosies. Iespējams, ka kolēģi palīdzēs jūsu plānu īstenošanā, bet jūs savukārt centieties tos nepievilt. Centieties pēc iespējas vairāk sazināties, jo panākumu atslēgu atradīsiet, izmantojot sakarus un paziņas.

LASI ARĪ: Tests: attēlā redzamo seju skaits noteiks jūsu psiholoģisko vecumu

Lauva

Uzstādiet sev reālistiskus mērķus un nepaceliet latiņu nesasniedzamā augstumā. Mīlestībā nebūs vilšanās, iespējamas pat labas ziņas un patīkami pārsteigumi. Lielisks laiks, lai tērētu naudu izklaidei.

Jaunava

Profesionālā ziņā šī diena būs auglīga. Izveidojiet rīcības plānu un sāciet pievērsties prioritātēm. Gadījumu būs daudz, bet ar visu darbu varēsiet tikt galā. Veiksmīgas būs biznesa sarunas, tikšanās, īsi ceļojumi, pārbraucieni, romantiski piedzīvojumi un jaunas iepazīšanās.

Svari

Ja jums izdodas satikt jaunu paziņu – patīkamu pretējā dzimuma cilvēku – nesteidzieties būt atklāts vai tuvoties. Drīz jūs sapratīsit, ka tas nav jūsu liktenis. Bet sarunām, biznesa dokumentu parakstīšanai un svarīgām sanāksmēm diena būs diezgan veiksmīga.

Skorpions

Neuzņemieties jaunus darbus, ja vien tas nav absolūti nepieciešams. Šodien jums ir jāizdara izvēle. Ja jūs vilcinieties un nespējiet spert soli vienā vai otrā virzienā, uz brīdi atlieciet lēmuma pieņemšanu vai konsultējieties ar autoritātes pārstāvjiem.

LASI ARĪ: Tamāra Globa prognozēja, ka viss oktobris šīm trim zodiaka zīmēm būs ļoti veiksmīgs

Strēlnieks

Veiksme būs jūsu pavadonis, ja būsiet pietiekami pacietīgs un nesteigsieties priekšā darbībai. Ceļā ar nelielām problēmām jums būs laiks atrisināt svarīgus jautājumus. Šajā periodā palielināsies traumu risks, tāpēc nevajadzētu iesaistīties ekstrēmos sporta veidos un izklaidēs.

Mežāzis

Šis periods ir piemērots pārmaiņām, tāpēc sāciet droši mainīt visu, kas jums nav piemērots. Jūs varat, piemēram, veikt pārkārtošanu. Vienīgais izņēmums ir mīlas attiecības. Izvairieties no izrēķināšanās ar jums svarīgiem cilvēkiem.

Ūdensvīrs

Šodien jūs varat ātri atrast kopīgu valodu ar apkārtējiem, ieskaitot neizdevīgus kolēģus un mīļus, bet pilnīgi neorganizētus mājsaimniecības locekļus. Mēģiniet apspriest ieguldījumus vai peļņas sadali ar partneriem.

Zivis

Iespējami pravietiski sapņi. Iespējams, ka šodien ilgtermiņa centieni panākt atzinību vainagosies ar panākumiem. Radošums nesīs reālus augļus. Paļaujieties uz intuīciju. Tā palīdzēs gan personīgajā, gan sabiedriskajā dzīvē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru