Finanšu prognoze oktobrim: kam veiksme un liela nauda- prognoze visām zvaigžņu zīmēm

Eksperti runā par to, kā 2022. gada oktobri pavadīt pēc iespējas produktīvāk visām zvaigžņu apļa pārstāvjiem.

Nauda ir kaut kas, bez kura nav iespējams būt pilnīgi laimīgam, it īpaši mūsdienu realitātē.

 

Auns

Aunam vispirms vajadzētu uzmanīties no nepildītiem solījumiem. Ja saki vienu, bet dari ko citu, tad oktobrī vari ne tikai neaugt finansiāli, bet arī nokrist līdz pašam dibenam. Planētu negatīvā ietekme mēneša beigās var pamodināt Aunā vēlmi tērēt naudu veltīgi. Iespējams, šīs Zīmes pārstāvji vēlēsies uzlabot savu garastāvokli, iegādājoties lietas, par kurām jau sen sapņojuši. Šī ir laba iespēja, taču jums ir skaidri jāsaprot katra iegādes vērtība. Nevajadzētu sev to noliegt, it īpaši, ja pirkums jūs ievērojami uzmundrinās.

 

Vērsis
Izmaiņas zvaigžņu un planētu uzvedībā mēneša beigās neietekmēs Vērša finansiālo stāvokli. Jā, nemieri materiālajā sfērā ir iespējami, taču Vērsim būs viss, lai pārvarētu krīzi. Viņiem noteikti ir jāuzmanās no enerģijas vampīriem un toksiskiem cilvēkiem kopumā. Oktobrī speciālisti šiem cilvēkiem iesaka biežāk meklēt palīdzību pēc savas pieredzes. Mēneša beigās labāk būt nedaudz taupīgākam. Neesiet sarūgtināts, ja izdevumi pārsniedz ienākumus. Šajā gadījumā jums būs jākoncentrējas uz darbu.

 

Dvīņi
Šīs Gaisa zīmes pārstāvjiem vēlams koncentrēties uz pašreizējo darbu realizāciju un ieskicēt tuvākās nākotnes plānus. Mēnesis var būt notikumiem bagāts un diezgan ienesīgs, taču darbs un bizness var izraisīt stresu, bezmiegu un apātiju. Noderēs arī kopumā atrast laiku atpūtai. Galvenā problēma panākumu gūšanā būs parādi, aizdevumi. Jācenšas nomaksāt vecos parādus un jācenšas neiekāpt jaunos.

 

Vēzis
Planētu ietekme ir pozitīva, tāpēc sola veiksmi finanšu lietās un darbā. Vēži kļūs izgudrojošāki, produktīvāki, kas var būt par iemeslu paaugstinājumam vai naudas prēmijai. Kopumā šīs zīmes cilvēki gaida lielisku laiku, lai sasniegtu maksimumu, biznesa aktivitāti un ienākumus. Nebaidieties nākt klajā ar jaunām idejām, rīkot tikšanās, plānot jaunus projektus un uzņemties iniciatīvu. Vienīgais, kas var traucēt produktivitātei, ir šaubas par sevi un domas par pagātni.

 

Lauva
Eksperti atzīmē, ka nostiprinātās Veneras ietekme Svaros mazinās impulsivitāti un steigu lēmumu pieņemšanā Lauvām, kas var novest pie jaunām uzvarām karjeras un finanšu frontēs. Oktobrī varat droši rīkot lietišķas tikšanās, lai uzlabotu biznesa sadarbību un stiprinātu saites. Pienākumus labāk nepārkāpt, tāpat kā mutiskus solījumus. Varat arī piekrist nepilnas slodzes darbam. Atpūtai noderēs iepirkšanās.

 

Jaunava
Jaunavām, lai noturētos virs ūdens finanšu sektorā vai gūtu panākumus tajā, ir jāpasargā sevi no apkārtējo negatīvās enerģijas. Šīs zīmes cilvēkiem neatkarība būs labākais veids, kā gūt panākumus vai tos saglabāt. Zvaigznes un planētas iesaka Jaunavām padomāt arī par to, kā savu hobiju pārvērst par ienākumu avotu, īpaši, ja pēdējā laikā bieži nākas sev liegt pat pašas nepieciešamākās lietas. Spēcīgā Merkura norādītais periods ļaus virzīties uz priekšu.

 

Svari
Der atcerēties tikai to, ka palielinātās slodzes dēļ Svariem var pasliktināties garastāvoklis, negatīva attieksme var kaitēt finansiālajai situācijai. Pozitīvie Svari, gluži pretēji, spēs ievērojami virzīties uz priekšu jauna darba un jaunu bagātināšanās iespēju meklējumos. Oktobrī svarīgi uz lietām skatīties objektīvi un nezaudēt drosmi. Svarīgi ir arī sekot Visuma zīmēm, brīdinot par nenovēršamu peļņu. Ja viss ir izdarīts pareizi, nauda gandrīz uzreiz var nonākt šo radošo un gudro cilvēku kabatās.

 

Skorpions
Skorpioniem, iespējams, ir diezgan daudz jaunu ideju, kas gaida realizāciju. Otrais rudens mēnesis Skorpioniem pavērs jaunas daudzsološas iespējas materiālajā un darba sfērā, pateicoties kurām viņi varēs iekarot jaunas virsotnes un uz ilgu laiku atbrīvoties no problēmām ar naudu. Taču šaubas par sevi var stipri kavēt finansiālo izaugsmi, tāpēc vēlams arī stiprināt pašapziņu.

 

Strēlnieks

Oktobris paies Merkura un Veneras pozitīvās ietekmes zīmē, ko var saukt par labu periodu, lai veiktu spēcīgu lēcienu uz priekšu finanšu un darba jomā. Jāieprogrammē sava domāšana labākai dzīvei un jāiemācās grūtībās un problēmās saskatīt jaunas iespējas. Strēlniekiem ir svarīgi koncentrēties nevis uz to, kā nopelnīt vairāk, bet gan uz to, kā efektīvāk izpildīt uzdevumus. Dīkdienīgs noskaņojums var traucēt saistību izpildei. Tāpēc ir vērts sakopot domas un sākt cīnīties ar vilcināšanos.

 

Mežāzis
Par periodu liecina Merkura uzturēšanās Jaunavas un Svaru zīmēs, kā arī atbrīvošanās no tā retrogrāda. To var uzskatīt par labu nosacījumu jaunu plānu īstenošanai, lieliem pirkumiem vai darba maiņai. Pirms izvēlēties piemērotāko dienu pārmaiņām, jāizsver visi riski un jāņem vērā tuvinieku padomi. Neskatoties uz ideālajiem zvaigžņu un planētu apstākļiem, šīs zīmes pārstāvji joprojām noderēs ar vērīgumu un piesardzību.

 

Ūdensvīrs
Pirms nopietnu lēmumu pieņemšanas saistībā ar biznesa un finanšu sfēru, Ūdensvīram ieteicams vispirms vērsties pēc palīdzības pie sestās maņas. Ja jūs vispār neklausīsit iekšējā balsī, tas var satricināt finanšu sektora stabilitāti. Merkura un Veneras pozitīvā ietekme pilnībā nesegs dažu retrogrādu planētu negatīvo ietekmi, kas var satraukties un kavēt plānu īstenošanu.

 

Zivis
Zivīm oktobrī ļoti veiksies. Ļoti iespējams, ka šīs zīmes pārstāvji kļūs bagāti. Dzīvsudrabs šajos cilvēkos var pamodināt veselīgu uztraukumu un motivāciju. Iespējams, Zivis gribēs nekavējoties pārtaisīt visus darba gadījumus, iezīmēt jaunus un nekavējoties sākt tos īstenot.

Lasi vēl: Noslīks laimē: Pāvels Globa prognozē reibinošus panākumus oktobrī trim zvaigžņu zīmēm

Eksperti neiesaka steigties: svarīgākās lietas vēlams ieplānot mēneša pirmajai pusei. Pieņemot lēmumus, jāpaļaujas uz tuvinieku padomiem un personīgo pieredzi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru