Mehdi Vafa izteicis savu prognozi, kas zvaigžņu zīmes gaida maija otrajā pusē

Lauvas šomēnes būs pārsteigtas. Gan cilvēki, gan apstākļi. Ja esat aizmirsis par kādu, tad jūs noteikti atradīsiet. Maijs jums būs pilns ar sanāksmēm, sarunām, un Mehdi Vafa iesaka netērēt laiku veltīgi. Dzīve atver jums durvis, nepalaidiet garām šo iespēju.

 

Jaunavas ekstrasenss iesaka ieklausīties intuīcijā. Uzņēmējdarbība, kuru jūs tik grūti un ilgi veidojāt, tagad var nostiprināt jūsu pozīcijas. Atcerieties visu, ko jums nebija laika pabeigt, šajā mēnesī tas skaļi paziņos.

– Galvenais ir būt, lai neliktos, – skaidro ekstrasenss.

 

Svari Mehdi Vafa iesaka uzmanīgi palūkoties apkārt. Varbūt pasaule, kurā jūs dzīvojat, neatbilst jūsu cerību pasaulei. Nodarbojieties ar šo. Maijs no jums prasīs nopietnus, jēgpilnus lēmumus. Esiet gatavs tam, ka jums būs jāpauž sava nostāja. Tam jābūt cietam.

 

Skorpionam vajadzētu rūpīgāk aplūkot to, kas viņus ieskauj. Ja vēlaties kaut ko pievert acīs vai pieņemt attieksmi “nav mans bizness”, tad šajā mēnesī jums bija labāk rīkoties. Ja tas ir labs darbs, protams. Maijā jūs varat mainīties, pārdomāt sevi. Šis ir piemērots laiks atklāsmēm. Sirds jautājumos jūs precīzi zināt, ko vēlaties.

– Turiet līniju! – iesaka Mehdi Vafa.

 

Strēlniekam vajadzētu atkāpties tur, kur viņi nav laipni gaidīti, un klausīties tur, kur vēlas labu. Jums nevajadzētu dzīt iedomātu laimi. Dzīvo šeit un tagad. Atzīsti, ja mīli, atvainojies, ja esi vainīgs, atsakies no tā, kas jau ir novecojis.

 

Mežāži maijā beidzot varēs atpūsties no smagā darba. Esiet iecietīgāks pret sevi.

– Dažreiz jūs varat atļauties to, ko prasa jūsu dvēsele. Neesi kautrīgs. Esi tu pats.

Lasi arī: Kuri jūnijā gaida nebijušu laimi. Spēcīga astrologu prognoze

 

Šajā mēnesī Ūdensvīri ir jāpalutina. Mīli sevi un apkārtējo pasauli. Koncentrējieties uz kaut ko labu, tas radīs jaunus sasniegumus. Tuvojas ilgi gaidītā vasara, priecājies arī par to!

 

Zivīm maijā vajadzētu parūpēties par sevi. Sāciet mainīties pats un redziet, kā viss apkārt mainās, reaģējot. Atrodiet līdzsvaru un neuztraucieties.

Arī interesanti: Kādu vīrieti jūs esat pelnījušas balstoties uz dzimšanas mēnesi

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru