Eksperti nosaukuši zvaigžņu zīmes ar akmens sirdi

Lai attiecības būtu harmoniskas, jums jārunā par savām jūtām. Bet ko darīt, ja jūsu sociālajā lokā ir tādi, kuriem vārds “jūties” ir svešs. Eksperti nosaukuši trīs zvaigžņu zīmes, kurām raksturīga akmens sirds.

Skorpions

 

Pašā saziņas sākumā ar šī zvaigznāja pārstāvjiem var šķist, ka viņi ir draudzīgi un atvērti. Bet laiks paies, un jūs mainīsit savas domas. Skorpioni pierādīs sevi, parādīs savu bezjūtību un vienaldzību. Viņiem ir ciniska un augstprātīga uzvedība. Viņi pat var sākt sevi apliecināt uz partnera rēķina. Skorpioni nav sliecas domāt par mīlestību un romantiku. Pati dzīvesprieka jēdziens viņiem ir svešs.

Dvīņi

 

Pirmo reizi satiekot šīs zīmes pārstāvjus, šķiet, ka viņi ir sabiedriski un ļoti burvīgi. Taču attiecībās Dvīņi atveras pavisam citādi. Tos raksturo virspusība un vējainība. Tās nav pastāvīgas. Spēcīgu attiecību vietā ar vienu cilvēku viņi dos priekšroku virknei intrigu. Dabiski, ka šīs zīmes pārstāvji neatzīsies mīlestībā, nepaziņos jūtas.

Jaunava

 

Šī zvaigžņu zvaigznāja pārstāvji ir ļoti pašpietiekami. Jaunavām nav vajadzīgas attiecības, kuras viņas neslēpj. Viņi jūtas lieliski paši. Viņi ļoti aizraujas ar savām darīšanās, viņu uzmanību kārtējo reizi nenovērš partneris. Novēršanās, pasakot kaut ko jauku vai sagādājot romantisku pārsteigumu, viņiem šķiet laika izšķiešana. Jaunavas vienmēr ir bezjūtīgas, viņas uzskata, ka tas ir vienīgais veids, kā uzvesties.

Lasi vēl: Mūžīgi kopā: Eksperti nosaukuši spēcīgākos zvaigžņu zīmju pārus, kurus nevar salauzt un izšķirt

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru