“Dzīve pārvērtīsies par īstu murgu”: eksperts Pāvels Globa nosauc zvaigžņu zīmes, kuras gaida nelaimi

Slavenais eksperts Pāvels Globa izteica prognozi gaidāmajam 2022. gadam.

Pēc eksperta domām, četras zvaigžņu zīmes nākamgad sagaida grūtības, un desmitiem smagu pārbaudījumu, kas nepāries ātri un viegli.

 

Vēzis

No gada sākuma jācenšas saglabāt pilnīgu mieru un nesteigties īstenot savas ambīcijas. Centieties pieņemt tikai ļoti pārdomātus un līdzsvarotus lēmumus, īpaši, ja runa ir par karjeru vai biznesu. Pastāv liela iespējamība, ka ģimenes nesaskaņas saspringta darba grafika dēļ. Līdz gada beigām jūsu finansiālais stāvoklis uzlabosies.

 

Lauva

Jūs varēsiet izpildīt pilnīgi visas savas saistības, bet tikai ar nosacījumu – ja sastādīsiet skaidru plānu, ko veiksiet sistemātiski. Turklāt Lauvas, kuras nespēj savaldīt savu augstprātību, arī riskē kļūt par vienu no nopietnu skandālu izraisītājiem.

Pēc eksperta domām, neskatoties uz visām grūtībām, jums būs labvēlīgs gads pēcnācēju radīšanai.

 

Strēlnieks

Būtībā jūsu panākumi būs tieši atkarīgi no sīkumiem, kurus nekad nevajadzētu atstāt novārtā. Tāpat vajadzētu pievērst uzmanību attiecībām ģimenē un savai profesionālajai izaugsmei. Vasaras otrajā pusē tevi sagaida ļoti lieli izdevumi, un tas radīs īstu skandālu ģimenē.

 

Mežāži

Jums vienmēr būs jābūt modram. Ļoti iespējams, ka 2022. gadā tu zaudēsi darbu vai pusi no saviem galvenajiem ienākumiem. Iepriekš iekrātā nauda nāks tev palīgā. Jau pavasara sākumā spītīgie Mežāži varēs iegūt iespēju atvērt savu un ļoti ienesīgo biznesu. Galvenais ir nepalaist garām šo iespēju.

 

Lasi vēl: “Viņi var kļūt traki no laimes”: eksperts Pāvels Globa prognozē veiksmi trim zvaigžņu zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru