Drosmīgāk: Pāvels Globa nosaucis tikai trīs zvaigžņu zīmes, kuras var lieliski izmainīt savu dzīvi no 10. augusta

 10. augustā sāksies jauns kosmiskais posms, kurā virsū iznāks kolektīvā enerģija. Pēc eksperta,  Pāvela Globa domām, no šīs dienas Saules ietekmē trīs Zvaigžņu zīmes varēs krasi mainīt savu dzīvi, ja, protams, vēlēsies.

Dvīņi
Dvīņiem no 2022. gada 10. augusta būs nepieciešama koncentrēšanās un nosvērtība. Eksperts ir pārliecināts, ka zīmes pārstāvju dzīvē ieplūdīs pozitīvas pārmaiņas, taču pieaugs arī bažas: būs jāpieliek lielas pūles, lai tiktu galā ar strauji mainīgajiem apstākļiem. Ja vēlas, Dvīņi var mainīt darbu, uzsākt jaunus projektus, veiksies jebkuri radošie impulsi.

 

Mežāzis
Kopš 10. augusta Mežāžiem ir kontrindicēta vientulība. Eksperts iesaka nesēdēt mājās, nenoslēgties no pasaules. Nodibinot jaunas sociālās saites, iepazīstot cilvēkus, Mežāži savā vidē atradīs cilvēku, kurš uzsāks virkni lielu pārmaiņu: viņa ietekmē Mežāzis var mainīt darbu, pilsētu, sociālo loku. Vientuļie zīmes pārstāvji var satikt savu dvēseles radinieku no 10. augusta.

Zivis
Zivīm no 10. augusta atvērsies visas durvis, arī tās, kuras šķita cieši aizvērtas. Parādīsies neskaitāmas iespējas, ko Zivis var izmantot, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli, personīgo dzīvi un oficiālo stāvokli. Eksperts iesaka būt uzmanīgiem, lai nepalaistu garām laimīgu iespēju.

Lasi vēl: Pāvela Globa viedoklis :5 zvaigžņu zīmes, kuru dzīve mainīsies 2022. gada augustā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru