Četras zvaigžņu zīmes, kuru liktenis 2022. gadā mainīsies uz labo pusi

Kurš gan nevēlas laimi un finansiālus panākumus? Un šīm Zvaigžņu zīmēm īpaši veiksies 2022. gadā. Nepalaidiet garām savu iespēju.

Zivis

 

Fortūnas favorīti ir par viņiem. Finansiālās situācijas uzlabošana, paaugstināšana amatā, mājokļa jautājuma risināšana – Zivīm šogad izdosies viss. Bet nepalaidiet garām savu iespēju. Jūsu zvaigznājā reta parādība ir Neptūna un Jupitera savienojums. Tieši viņi “dod” visas iespējas gūt panākumus. Galvenais ir rīkoties, nevis gulēt uz dīvāna.

Skorpions

 

Un arī viņš saņems palīdzību no Jupitera un Neptūna. Skorpions gaida, kad piepildīsies pat neticami lolotas vēlmes, tostarp grūtniecība. Un, ja jūs nolemjat sākt savu biznesu, karogs ir jūsu rokās. Rīkojies drosmīgi. Marts, aprīlis, novembris un decembris ir īpaši labvēlīgi šim pasākumam. Vienkārši negaidi, kad laimes rats norādīs uz tevi. No gaidīšanas nekas nenotiks.

Vēzis

 

Viņam tiek nodrošināta arī Jupitera patronāža. Planēta sniegs iespēju īstenot ceļojumu, izglītības un pat pārcelšanās plānus. Turklāt Vēžus sagaida interesantas tikšanās – ar viņu dzīvē svarīgiem cilvēkiem. Vienkārši nepalaidiet garām šos cilvēkus. Viņi nāk pie tiem, kuri aktīvi cenšas viņus satikt.

Auns

 

Periodā 11.05-27.10 Jupiters viesosies pie Auna. Un šī planēta ir veiksmes patrons. Paaugstināšana amatā, grūtniecība, pārcelšanās uz jaunu dzīves vietu, izmaiņas karjerā – tas viss sagaida Zodiaka zīmi. Turklāt ienākumu pieaugums jūs arī neapbrauks, lai gan 2023. Galvenais nesēdēt dīkā no maija līdz oktobrim. Laimīgi laiki var ātri paiet garām.

Lasi vēl: Pāvels Globa nosauc trīs zvaigžņu zīmes, kuras martā beidzot, satiks savu mīlestību

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru