Burvīga veiksme: sešas zvaigžņu zīmes, kuras sagaidīs veiksmi un laimi no 2022. gada 13. jūlija

Zvaigznes vairumam no mums var nest finansiālu veiksmi. Lai to paveiktu, nāksies krietni papūlēties, taču dažiem Zvaigžņu apļa pārstāvjiem paveiksies nedaudz vairāk. Eksperti runāja par dažiem no tiem.

Vērsis, Svari un Zivis ir pakļauti Venerai, kas līdz 11. augustam atradīsies izdevīgā stāvoklī pirms pāriešanas uz Lauvas zvaigznāju. Tieši šī planēta nosaka mūsu spēku un aktivitāti saistībā ar mūsu mērķiem. Viņiem pastāvīgi veiksies tajos virzienos, kur jums ir nepieciešams vadīt aktīvu tēlu vai strādāt ar rokām. Šajā virzienā viņiem būs vislabākie rezultāti. Ja plāni tika izvirzīti rekordaugstuma sasniegšanai, tad šis periods tam būs ideāls. Šis laiks ir lieliski piemērots smagam intelektuālam darbam, kas prasa koncentrēšanos. Venera dos spēku produktīvam darbam. Šai planētai nepatīk mantkārīgi cilvēki. Tāpēc Vērsim var rasties problēmas, jo viņiem ir šī īpašība. Viņiem jāpārvar vēlme visu paņemt sev bez pēdām. Ja viņi iemācīsies dalīties ar citiem, tas viņiem atgriezīsies divreiz.

 

Ūdensvīrs, Jaunava un Dvīņi atrodas Merkura aizsardzībā, kas būs labvēlīgā stāvoklī. Tomēr planētām ir zināms spēks, īpaši ņemot vērā planētas neseno retrogrādo stāvokli. Šiem Zvaigžņu apļa pārstāvjiem īpaši aktuāls ir planētas kustības normālais stāvoklis. Tas ļaus viņiem veikt veiksmīgus pirkumus, gūt panākumus jaunā jomā. Varat arī aktīvi meklēt jaunus ienākumu avotus un popularizēt savas idejas. Šo Zīmju pārstāvji var droši uzsākt savu biznesu, kā arī investēt nekustamajā īpašumā. Merkurs atbalstīs viņus jebkurā virzienā, un tāpēc jūs varat sākt mācīties ko jaunu.

Lasi vēl: Nabadzība nav priekš viņiem: 5 labākās zvaigžņu zīmes, kuras piesaista naudu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru