Baba Vanga atkāja, kā zvaigžņu zīmēm 2022. gadā kļūt bagātiem un atbrīvoties no melnās dzīves svītras vismaz uz 5 gadi

Uzzini, kas jādara katrai zvaigžņu zīmei, lai tiktu vaļā no melnās dzīves svītras un kļūt bagātiem.

AUNS

Tas ir tas, kurš noteikti var aizmirst par melno svītru. Vanga stāstīja, ka visa gada garumā, kurā 6 divnieki satiekas divas reizes, viņus sagaida tikai patīkamas emocijas. Ja ceļā ir kādas lamatas, tad intuīcija palīdzēs tām apiet. Aunam jādomā ne tikai par sevi, bet arī jāpasniedz palīdzīga roka. Tad viņiem būs īsti sabiedrotie. Personīgā dzīve ritēs bez lielām problēmām. Vientuļie satiks cilvēku, kurš palīdzēs aizmirst visu slikto un kļūt bagātam. Otrs var sagādāt daudz nepatikšanas. Vērts būt modriem pirmajos divos gada gados ar 6.

VĒRSIS

Viņiem nebūs laika domāt par nepatikšanām. Jo viņi pilnībā un pilnībā pelna naudu. Turklāt tas tiks dots diezgan viegli. Vanga norādīja, ka, ja nav slinkums, var kļūt bagāts. Ja vēlaties to atdzīvināt – tas ir diezgan reāli. Tomēr gada vidū jābūt uzmanīgiem, vislabāk ir ieturēt pauzi, lai melnā josla kaut kā neietekmētu veselību. Tas to saglabās vismaz visus 5 gadus.

DVĪŅI

Jums melnā josla pazudīs pati no sevis. Gadā ar 6 divniekiem būs ļoti jāpacenšas. Šādi centieni nebūs bezjēdzīgi. Ja tu atlaidīsi situāciju un ej līdzi plūsmai, tad pats laiks visu noliks savās vietās. Bet tas ne vienmēr izdodas tā, kā vēlaties. Tāpēc ir jāplekstē, jo vairāk, jo labāk. 2022. gads ir melnās sērijas beigu sākums. Ar uzcītību jūs varat drīz par to aizmirst un nākamo 5 gadu laikā sākt kļūt bagāts.

VĒZIS

Daudzu zīmes pārstāvju lietas gada sākumā nebūs vieglas. Ir grūti atrast kopīgu valodu ar gandrīz visiem apkārtējiem. Taču jau gada vidū Vanga sola, ka situācija kardināli mainīsies. Līdz ar to īsta veiksme atnāks visās dzīves jomās otrajā puslaikā. Ir svarīgi paturēt savas emocijas pie sevis un nepakļauties provokācijām. Klusums ir labākais ierocis. Tad būs iespēja turpmākos 5 gadus dzīvot jauki un ērti, bet, galvenais, apkārtējo nepamanīti.

LAUVA

Jūs, lai nesagādātu daudz nepatikšanas, jūs nevarat vadīties tikai no emocijām, mazāk ambīciju, vairāk saprāta. Gluži pretēji, tas radīs daudz pārpratumu un konfliktus ar mīļajiem. Maz ticams, ka tam būs pozitīva ietekme uz turpmāko dzīvi. Tomēr viss liecina, ka Lauvām, kuriem izdevās pieradināt savu temperamentu, būs milzīga, ērta nākotne.

JAUNAVA.

Zīmes pārstāvjiem gads nepaies mierīgi. Viņi spēs atrisināt galvenās problēmas, nevis iegūt jaunas. Bet melnās svītras spoks pacelsies. Pavasara beigās jābūt uzmanīgiem ar finanšu lēmumiem. Labāk tos pieņemt vai nodot, vai lūgt kādam palīdzēt. Balta svītra neizlēmībā. Citu padomi nedrīkst būt skeptiski. Tie var būt ļoti noderīgi. Jūsu intuīcija palīdzēs tikt galā ar izvirzītajiem uzdevumiem, un piecu gadu periods kļūs visādā ziņā vētrains, īpaši attiecībā uz personīgo dzīvi un naudu.

SVARI.

Jūsu melnā svītra neatlaidīsies līdz vasaras vidum. Gads ar 6 divniekiem būs viens no grūtākajiem šajā desmitgadē. Jūsu gudrie lēmumi palīdzēs. Nekārtojiet konfliktus, pieņemot globālus lēmumus. Ja no katras neveiksmes iemācīsities pēc iespējas mierīgāk izvilkt pozitīvus mirkļus, tad droši varat aizmirst par nepatikšanām nākamajos 5 gados. Iespējams, ka pieaugs jauni finanšu spārni, uz priekšu …

SKORPIONS

Melna svītra var jūs vajāt vēl veselu gadu. Bet, izžūstot, tas būs spējīgs tikai jūsu nelielām kļūdām. Bet jums tas ir jāuztver diezgan nopietni. Līdz pavasara vidum, vasaras sākumam draud daudz briesmu. Tad viss sāk uzlaboties. Galvenais ir nepamatoti riskēt un neturēt akmeni klēpī. Tad viss būs ideāli un ideāli. Uz 5 gadiem daudzi varēs kļūt bagāti.

STRĒLNIEKS

Lielāko daļu sava laika pavadāt strādājot un pelnot naudu. Biežās prombūtnes dēļ mājās var sākties problēmas personīgajā dzīvē. Lietas var kļūt pārāk saasinātas, tik ļoti, ka jums ir jāizlemj, kas ir svarīgāks – mīlestība vai darbs. Tāpēc ir ļoti jācenšas visur tikt laikā. Līdz rudens vidum jūs var pavadīt melnās svītras ēna. Turies, gads ar 6  padarīs tevi bagātu, laimīgu un veiksmīgu turpmākajiem gadiem.

MEŽĀZIS

Melnā josla līdz vasaras sākumam, vidum pametīs tavu dzīvi uz ilgu 5 gadu ilgumu. Būsi pilnībā un pilnībā aizņemts ar sevi, darbu, ģimeni. Tātad, nepietiks laika domāt par dažām nepatikšanām. Šāda parādība pārsteigs citus. Tā lēma pašas zvaigznes. Dzīvo un kļūsti bagāts mierā, nekas liels un briesmīgs tev nedraud. Vienkārši pievērsiet uzmanību saviem mīļajiem biežāk, tas nav padoms, tas ir brīdinājums.

ŪDENSVĪRS

Daudziem no jums pirmā pusgada bija grūta. Dzīvē gaidāmi ļoti pavērsieni, būs jāpieņem ļoti atbildīgi lēmumi. Ne vienmēr ir iespējams izvairīties no strīdiem un konfliktiem, lai arī kā tu censtos. Naudas, darba meklējumu dēļ būs ļoti grūti atrast laiku, lai pievērstu uzmanību radiem un draugiem. Dažreiz jūs vienkārši saplosīsiet. Bet pavasara, vasaras, dažu rudens un gada beigās viss pēkšņi vienkārši saplīst. Miljonārs – šis vārds kļūs par realitāti. Daudz pārbaudījumu, daudz moku, daudz laimes beigās …

ZIVIS

Aktīvs, pareizāk sakot, ļoti aktīvs dzīvesveids palīdzēs izvairīties no melnās svītras. 2022. gada jūnijā ar visām grūtībām ir pienācis laiks apstāties. Ziniet, ka uzmācīgas domas neļaus jums dzīvot normālu dzīvi. Nebaidieties lūgt palīdzību no jums tuviem cilvēkiem. Vanga iebilda, ka gadā ar 6  melna svītra apdraud tikai iekšējo stāvokli. Atrodi izeju jaunās pazīšanās, flirts, romantika, jebkura darbība. Īpaši tajā, kas nesīs labu naudu. Tad piecus gadus dzīvot kļūs viegli un patīkami. Mēģiniet mazāk fantazēt, bet esiet realitātē un viss būs kārtībā.

Lasi vēl: Tamāra Globa nosauca trīs zvaigžņu zīmes, kuras drīzumā dosies ceļojumos

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Kristaps</cite>

    Cik es saprotu viņa ir mirusi.. Kā viņa var pareģot kā man 2022 gadā būt bagātam ?

Pievienot komentāru