Austrumu horoskops: kuri būs Fortūnas mīluļi 2017. gadā?!

 

 

 

Arī Čūskas būs stingrā gaiļa uzraudzībā. Lai sasniegtu savas virsotnes, Jums nāksies likt lietā trīs reizes vairāk pūļu, tāpēc tieciet skaidrībā ar savām domām un dodieties kaujā.

 

Tīģeri šajā gadā var rēķināties ar Ugunīgā Gaiļa labvēlību. Gailis Jums dos iespēju uzsākt savu biznesu un iepazīties ar jauniem cilvēkiem.

 

Suņi var kļūt par vadītājiem, iegūt lielu paaugstinājumu (arī algas), kā arī kļūt par izteiktiem līderiem savas ģimenes lokā.

 

Zirgiem klāsies grūti, taču arī Jums ir visas iespējas uzsākt kaut ko savu. Gailis, protams, pastāvīgi liks Jums pārvarēt dažādus šķēršļus, taču Jūs taču esat viltnieki, kuri veiksmīgi tos visus apies.

 

Žurkas 2017. gadā var nonākt apkārtējo uzmanības centrā. Pastāvīgas baumas un intrigas padarīs Jūsu ikdienu šajā gadā diezgan smagu, taču vismaz Jums būs jautri. Neņemiet tik ļoti pie sirds visu, ko par Jums saka. Jūs vienkārši apskauž!

 

Kazām šis būs visnotaļ smags gads. Mūžīgās garastāvokļa maiņas un kaprīzes nedaudz sarežģīs gada pirmo pusi, taču, ja saņemsiet sevi rokās, Jums viss izdosies!

 

Pašiem Gaiļiem šis gads būs diezgan saspringts, jo Ugunīgais Gailis taču ir 2017. gada saimnieks, kas nozīmē to, ka pret saviem brāļiem viņš izturēsies līdzvērtīgi. Visas virsotnes tiks sasniegtas!

 

Vēršiem var nākties daudz laika pavadīt slimnīcās, bet nu cerēsim, ka Jūs par savu veselību tomēr spēsiet parūpēties! Iespējams, ka pie vainas būs stress, bet Jums šajā gadā var nākties pusi sava laika veltīt domām par savu veselību, tāpēc esiet piesardzīgi! Atslābinieties un nepievērsiet uzmanību kaut kādām apkārt esošajām muļķībām. Jūsu veselība – tas ir pats galvenais!

 

Cūkām mēs iesakām sekot līdzi tam, ko Jūs sakāt, jo Gailis centīsies Jūs nedaudz pakaitināt. Savaldiet sevi un neļaujiet sevi apmuļķot!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru