Augusts būs jaunas dzīves sākums: noskaidro, kuru zvaigžņu zīmju dzīves dramatiski mainīsies

Tuvojas pārmaiņu un dažādu netipisku notikumu laiks.

Vasaras beigās eksperti visām  zvaigžņu zīmēm ir sagatavojuši jaunus testus, lai sagatavotu tās rudenim un atvērtu durvis jaunam sākumam.

Auns

Ir pienācis laiks Auniem iemācīties uzticēties cilvēkiem. Tas attiecas ne tikai uz uzticēšanos tuviniekiem un draugiem. Šoreiz ir svarīgi iemācīties dalīties pienākumos ar kolēģiem un neuztraukties par to, vai viņi tiks galā ar darbu. Viņi ar to var tikt galā. Bet jūs nevarat pilnībā atpūsties – jums ir jābūt uzmanīgam un jebkurā laikā jāsagatavojas sniegt jebkādu palīdzību kolēģiem ar uzticētajiem uzdevumiem.

Vērsis

Ir pienācis laiks Vērsim sākt attīstīties karjeras izaugsmes jomā. Ja jums ir jāpiedalās kursos, lai uzlabotu savas zināšanas, tagad tam ir vislabvēlīgākais laiks. Pilnībā iegremdējies zināšanās, lai drīz iegūtu paaugstinājumu – tas ir Vērša galvenais mērķis augustā. Bet līdz ar to nekādā gadījumā nevajadzētu aizmirst par personīgo dzīvi.

Dvīņi

Augusts nav laiks pēkšņiem lēmumiem. Dvīņiem rūpīgi jāpārdomā katrs nākamais solis, it īpaši, ja no tā ir atkarīga turpmākās dzīves kvalitāte. Neatkarīgi no tā, vai jautājums attiecas uz mīlestību, karjeru, dzīvesvietu vai pat atvaļinājumu – jums ir jādomā par visiem plusiem un mīnusiem, nevis jāsteidzas karjerā, kā to patīk Dvīņiem darīt. Būtu jauki dažreiz konsultēties ar mīļajiem.

Vēzis

Šis mēnesis viņiem būs īsts pārbaudījums: ik uz soļa gaida vēl viena “katastrofa”. Ja Vēži vēlas saglabāt sirdsmieru un atstāt sev visus draugus, viņiem jāiemācās iet uz kompromisiem, ļauties, mierīgi un taktiski sazināties. Visiem, kas jau zina, kā to izdarīt, paveicas. Bet Vēžiem, kuriem ir “viens pareizs viedoklis”, būs grūti.

Lauva

Lauvas gaida vēl nebijušu izrāvienu. Kaut kur aiz stūra slēpjas pati laime, par kuru viņi tik ļoti sapņo. Atliek tikai izdarīt pareizo izvēli. Tuvs draugs un mīļais cilvēks palīdzēs pieņemt lēmumu – katra Lauvas patieso atbalstu. Veiksme uzsmaidīs Lauvai, jo viņi, iespējams, no pirmā acu uzmetiena nebaidās izdarīt kaut ko jaunu un, iespējams, pat nenormālu.

Jaunava

Jaunava, kas mīl kārtību it visā, beidzot varēs sasniegt savu mērķi. Vienīgais noteikums: jums ātri jāšķiras no visa, kas nomāc viņu dzīvi. Atvadījušās no visām lietām un cilvēkiem, kas rada diskomfortu, Jaunavas sajutīs neparastu vieglumu, dziļi elpos un varēs radīt sev apkārt pasauli, kas viņiem patiešām nepieciešama.

Svari

Svariem nebūs viegli atrast “tieši to kaut ko”, kas sagādā prieku un gaismu. Viņus gaida veiksme, viņiem tikai jātiek pie tiem. Svariem būs jāpiepūlas, lai saprastu, kādā virzienā viņus gaida salds liktenis. Vientuļiem Svariem šajā mēnesī nav ieteicams ienirt jaunās attiecībās. Zvaigznes nav iecerētas, lai dāvātu viņiem mīlestību, tāpēc jums vajadzētu aprobežoties ar vieglu flirtu un vēlāk darīt kaut ko nopietnāku.

Skorpions

Varbūt Skorpioniem nepieciešama psihoterapijas sesija, vai arī viņi var tikt galā paši, taču ir jādara sekojošais. Ir pienācis laiks atstāt visas vecās sūdzības un nesaskaņas pagātnē, atlaist, izmest tās no galvas, lai atbrīvotu vietu nākotnei. Priecīgus notikumus vienkārši saplēš Skorpionu rokās, taču tāpēc viņu domām un dvēselei jābūt brīvai no pagātnes nepatikšanām.

Strēlnieks

Ir pienācis laiks izlēmīgai rīcībai. Strēlniekam ir pienācis laiks izmest visas šaubas, pieredzi, kas traucē normāli dzīvot, un virzīties uz priekšu – uz savu mērķi, apejot šķēršļus pa grūto ceļu. Galvenais ir palikt cilvēkam un neiet pār galvām. Bet jūs varat vismaz uz laiku pārtraukt domāt par citu nepareizajiem spriedumiem un rūpēties par sevi, savu dzīvi un drebinošo mīlestību.

Mežāzis

Tas, kas jau sen ir plānots, ir atlikts uz nākotni, jau jāsāk realizēt. Turpināt tālāk ir vienkārši neiespējami: Mežāži riskē nekad nepārvērst savu ideju realitātē, ja viņi to neuztver ar abām rokām. Pirmais solis ir visgrūtākais, taču pēc tā pabeigšanas Mežāži viegli nokļūs līdz savas idejas finišam. Rezultātā viņi būs neticami laimīgi.

Ūdensvīrs

Vienīgais, ko eksperti iesaka Ūdensvīriem: neapstājieties, nepadodieties. Ja ģimenes dzīvē ir problēmas, nepatikšanas darbā, sarežģītas attiecības ar draugiem – tieši tagad, kad vēlaties no visa atteikties un aiziet, jums jāapkopo sava griba dūrē, jāpieliek neliela pauze un jānoskaņojas, lai visu labotu . Viņi visu varēs pagriezt sev par labu, vajadzīgs tikai vēl viens lēciens.

Lasi vēl: Tamāra Globa izteikusi prognozi par trim zvaigžņu zīmēm, kurām 2021. gada otrajā pusē uzsmaidīs laime

Zivis

Zivīm ieteicams ļaut katrai sarežģītajai situācijai iet savu gaitu. Nav nepieciešams kauties un kaut ko izdomāt, viņu problēmas atrisinās paši, vai arī citi palīdzēs tās atrisināt. Tagad Zivīm pēc iespējas vairāk laika jāvelta mīļajiem: radiem, draugiem un viņu dvēseles palīgam. Šis ir atkal apvienošanās periods, pateicoties kuram Zivis gaidāmajam rudenim iegūs jaunus spēkus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru