Slikta zīme. Ko absolūti nedrīkst darīt 31. decembrī, lai nesabojātu visu gadu

Jaungada sagaidīšanu labāk satikt pēc visiem noteikumiem, pat ja jūs neticat ticējumiem.

31. decembrī labāk nedarīt dažas lietas, lai nesabojātu visu nākamo gadu. Ir vērts svinēt jauno gadu pēc visiem noteikumiem, pat ja esat materiālists.

Piemēram, jūs nevarat kādam aizdot naudu vai iedot uz parāda. Jo, tas nākamajā gadā neatnesīs naudu. Jums nevajadzētu svinēt svētkus ar tukšu maku, mēģiniet neiztērēt visu naudu pirms jaunā gada.

Lai būtu vairāk naudas, Jaungada vakarā kleitas vai bikšu kabatā ielieciet banknoti vai monētu. Jūs varat arī ievietot monētu zem galdauta vai zem sava šķīvja. Ir vēl viens rituāls: Saspiediet monētu kreisajā rokā, bet pēc Jaunā gada iestāšanās iemetiet to glāzē ar šampanieti. Izdzeriet līdz apakšai, bet monētu saglabājiet un nēsājiet makā visu nākamo gadu.

Nevar strīdēties un sagaidīt svētkus vienatnē. Centieties atrast sev kompāniju vai izmantot modernas tehnoloģijas, zvaniet draugiem pa videokameru.

Ja gribat teikt “ne”, tas nozīmē, ka tas nenotiek tā, kā jums tas patīk. Cilvēki, kas praktizē psiholoģiju, uzskata, ka daļiņa “nav” nelasa mūsu zemapziņu. Tāpēc rakstīt vēlmi ar formulējumu “es vairs neslimošu” nav vērts, labāk formulēt tā “es jūtos labi”.

Jums nevajadzētu runāt par savu vēlmi, līdz tā piepildās. Un jebkurā gadījumā jums nevajadzētu nopietni uztvert ticējumus.

Lasi vēl: Oļega Šepsa prognozes 2021. gadam: “Mēs esam uz katastrofas sliekšņa”

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kas tieši jādara, lai piesaistītu veiksmi un, kas jāiek galdā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru