7 istabas augi, kas piesaista naudu, veiksmi un labsajūtu jūsu mājās

Daži istabas augi ne tikai rotā interjeru. Viņi spēj mainīt sava īpašnieka dzīvi uz labo pusi. Šie ziedi darbojas kā magnēts, piesaistot mājai veiksmi, bagātību un labklājību.

Paparde

Mūsu senči radīja papardi mistiskām īpašībām. Tika uzskatīts, ka viņš ir spējīgs norādīt vietu, kur paslēpts krājums. Būdams iekštelpu zieds, paparde veicina īpašnieka bagātināšanu, uzlabo viņa statusu un stiprina viņa biznesa reputāciju. Augs piesaista māju bagātībai un materiālajai labklājībai.

Papardes aizsargā no negatīvās enerģijas. To novieto blakus elektroierīcēm nevis blakus kaktusiem.

Naudas koks

Naudas koka lapas atgādina monētas. Saskaņā ar Fen –  Šui mācībām, šis augs mājā ienes labklājību. Lai uzlabotu  augu, to ieliek sarkanajā vai zaļajā podā, bet apakšā, zem grunts, saliek monētas. Vai arī jūs varat pakārt tos uz zariem, sasienot tos ar sarkaniem pavedieniem. Ziedēšana notiek reti un nozīmē lielu peļņu.

Piparmētra

Virtuvē audzēta piparmētra ar savu aromātu piesaista naudas plūsmu mājā. Ezoteriķi uzskata – jo spēcīgāka ir smarža, jo bagātāka būs ģimene. Lai zieds radītu savas maģiskās īpašības, tā jāaudzē pašam no sēklām un jārūpējas par to. Piparmētrai ir ārstnieciskas īpašības. Tas nomierina, uzlabo noskaņojumu un padara miegu ciešāku.

Nokaltušo piparmētru izmest ara un aizstāt to ar jaunu. Nokaltušās lapas piesaista negatīvismu.

Citrona koks

Citronkoks ir īsts miera uzturētājs, kurš dzēš jebkādus konfliktus, ienes savstarpēju sapratni un harmoniju  ģimenē. Kad augs zied un nes augļus, īpašnieku materiālā situācija uzlabojas. Pēc tradīcijām, tiklīdz ģimenē parādās pirmie negaidītie ienākumi, daļa naudas ir jāziedo nabadzīgajiem, tad finanšu plūsma nebeigsies, cilvēks saņems vairāk, nekā atdevis.

Aukuba koks

Dzelteno plankumu dēļ uz lapām, kas līdzinās zelta dzirkstelēm, akuba koku mēdz saukt ari par zelta koku. Augs piešķir tā īpašniekam drosmi, apņēmību un palīdz attīstīt talantus. Zelta koks pasargā māju no nepatikšanām un nelaimēm, darbojoties kā dzīvs amulets. Nelabvēlīgie apiet māju, kur atrodas aukuba.

Bambus

Bambusam ir spēcīga enerģētikā, kas veicina sava īpašnieka karjeras izaugsmi un sociālā stāvokļa paaugstināšanu. Tas nes veiksmi biznesā, palīdz noslēgt izdevīgus darījumus un pasargā no neapdomīgām darbībām.

Lai piesaistītu mīlestību savā dzīvē – vienā traukā tiek ievietoti 2 kāti. 3 asni saglabās harmoniju ģimenes attiecībās. 5 kāti piesaistīs bagātību un labklājību. 7  asni vienā katlā uzlabos visas mājsaimniecības veselību. Universāls daudzums ir 8 bambusa kātiņi. Šis skaitlis pozitīvi ietekmē visas dzīves jomas. Uzmanieties no 4 asniem vienā katlā. Austrumos šis skaitlis tiek uzskatīts par neveiksmīgu.

Lai gūtu panākumus profesionālajā jomā, bambus jānovieto uz darbvirsmas.

Zamiokulka

Zamiokulka vai dolāra palma palīdz ģimenes locekļiem risināt finanšu jautājumus. Augs ir piemērots tiem, kuru bizness ir saistīts ar ārvalstu kapitāla piesaisti, kā arī tiem, kas mīl stabilitāti materiālajos jautājumos, cenšoties saglabāt un palielināt nopelnītos aktīvus.

Dolāra palma aizsargā saimnieku no finanšu bankrota, veicina pareizu lēmumu, naudas līdzekļu ieguldīšanas jomā.

Avots:

fermer

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru