5 zvaigžņu zīmes kuras septembra beigās izbaudīs ilgi gaidīto mīlestību

Romantiski datumi sirdī paliek mūžīgi, izraisot siltas un aizraujošas sajūtas. Septembra beigas būs bagāta ar dažādiem aizraujošiem notikumiem. Kurām zīmēm dos iespēju noskaņoties pozitīvam noskaņojumam un ienirt vētrainā personīgajā dzīvē?

Vēzis

 

Mēneša 20. datumos Vēži ienirs maiguma un mīlestības jūrā. Var notikt jebkas nerealizējams. Vientuļi šīs zīmes pārstāvji var satikt cilvēku, par kuru viņi ilgi sapņoja, taču visi mēģinājumi viņu satikt vai atrast ir palikuši neveiksmīgi. Neveiksmes gadījumā nevajadzētu pārāk uztraukties un iekrist depresijā vai izmisumā, jo veiksme būs uz papēžiem.

Lauva

 

Lauvas būs neizpratnē par sagrautiem nerviem un raizēm. Viņus piemeklēs vairākas neveiksmes. Bet septembra beigās viņi atradīs diezgan oriģinālu risinājumu problēmai, kas radās attiecībās ar mīļoto. Pelēkā ikdiena iemirdzēsies ar jaunām spilgtām krāsām un dažādiem toņiem. Nav vērts parādīt agresīvas rakstura iezīmes, jo Lauvas pārmērīgais karstais temperaments izraisa strīdus un pārpratumus ģimenes dzīvē. Tikai tiem, kas ieklausīsies viņu intuīcijā un neatkāpsies ne soli, izdosies īstenot visus savus plānus.

Svari

 

Šīs zīmes pārstāvjus gaida īsta kaisles un mīlestības lavīna. Emociju eksplozija, interesanti ceļojumi, kas atstās neizdzēšamas pēdas jūsu atmiņā, un vēl daudz kas cits sagaida Svarus septembra beigās. Ja pēkšņi rodas iespēja atpūsties no mīļotā, tad labāk to atlikt. Patiešām, pirmā rudens mēneša 20. datumā notiks dažādi patīkami pārsteigumi, vētrainas un kaislīgas fantāzijas un maiga grēksūdze, kas vēl vairāk stiprinās attiecības un padarīs tās gaišākas un intensīvākas.

Skorpions

 

Septembra beigas būs piepildīta ar neaizmirstamām tikšanām vientuļajiem Skorpioniem. Milzīga varbūtība liktenīgām tikšanām un ilgi gaidīto attiecību nodibināšanai. Nav izslēgta iespēja vieglu flirtu pārveidot par kaut ko nozīmīgu un ļoti interesantu. Laulātie pāri ar galvu ienirs mīlestības un laimes jūrā.

Zivis

 

Zivju pārstāvji, kuri ilgu laiku meklējuši savu dvēseles palīgu, atradīs cilvēku, kurš ar prieku veicinās pagātnes nelaimīgās mīlestības atmiņu eroziju. Pastāv liela varbūtība ceļot uz tālām valstīm un piepildīt lolotu sapni.

Lasi vēl: Negaidīta bagātība: Pāvels Globa nosauc, kuras zvaigžņu zīmes oktobrī sagaida finansiāli panākumi

Mīlestība ir brīnišķīga sajūta. Tas pārklāj ar savu vilni negaidīti un uzreiz. Pretoties viņai ir bezjēdzīgi… Noturīgākās un kategoriskākās personības nespēja pretoties viņas ietekmei. Septembra pēdējā nedēļā jāgaida ne tikai silta samta sezona, bet arī kaislīgu mīlestības jūtu uzplūdums. Tas attiecas uz visiem, ne tikai uz iepriekšminētajām zvaigžņu zīmēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru