4 atšķirības starp radniecīgu dvēseli un dzīves partneri; tas nav viens un tas pats!

 

 

1. Radniecīgā dvēsele Jums ir sūtīta tāpēc, lai sniegtu dzīves mācību

Radniecīgās dvēseles Jūsu dzīvē ar būt gan draugi, gan radinieki un ģimenes locekļi. Šie cilvēki vienmēr cenšas Jums palīdzēt, ļauj dalīties savās sirdssāpēs un parāda to, kādi dzīves šķēršļi Jums jāpārvar, respektīvi, šie cilvēki visādi cenšas palīdzēt Jums pārveidot savu dzīvi uz labāko pusi. Savienību ar šāda tipa cilvēku formē spēcīgas savstarpējās attiecībās, emocionālā un garīgā saikne, tāpēc šo attiecību izjukšanas gadījumā ir gaidāmas liekas sāpes un ciešanas.

Arī ar dzīves partneri Jums var būt kopīgas intereses, taču dzīves partneris ir tikai cilvēks, kurš visas dzīves garumā ir atkarīgs no Jums ( tāpat kā Jūs no viņa). Dzīves partneri var uzskatīt par atbalstu, kurš vienmēr ir gatavs Jūs atbalstīt un sekot Jums, neskatoties uz visiem šķēršļiem un izaicinājumiem, kas stājas Jūsu ceļā, taču pretī viņš prasa to pašu arī no Jums, jo galvenais dzīves partnera uzdevums – nestāvēt vienā vietā.  Citiem vārdiem – partnerību var raksturot kā abpusēji izdevīgu sadarbību, kurā partneru pienākums ir palīdzēt viens otram, taču tajā pat laikā starp viņiem ir ļoti spēcīga emocionālā un garīgā saikne.

 

2. Jūs jūtaties tā, it kā pazītu šo cilvēku jau ļoti sen

Kad Jūs satiekat savu otro dvēseles pusīti, Jūs varat sajusties tā, it kā jau no sākta gala zinātu šo cilvēku, lai gan iepazinušies esat tikai nesen. Šādu attiecību vieglums vienkārši pārsteidz – Jūs lieliski saprotat viens otru, Jūsu intereses sakrīt, un Jums ir līdzīgs domu gājiens. Tāpat Jūs varat uzzināt, ka Jūsu pagātne ir bijusi visnotaļ līdzīga. Tieši tas viss arī noved pie šīs intensīvās saiknes starp diviem dvēseļu radiniekiem. Pēc tam Jūs sākat pievilkties viens pie otra, taču šādas attiecības parasti ir haotiskas un destruktīvas, tāpēc arī diez cik lieli panākumi bieži vien nav gaidāmi. Ja arī Jums ir līdzīgi raksturi un intereses, par konfliktu cēloni var kļūt Jūsu trūkumu un ieradumi.

Ar dzīves partneri ir citādāk, jo šis cilvēks Jūsu dzīvē var parādīties pilnīgi pēkšņi. Piemēram, tajā brīdī, kad jūtaties slikti, lai izrādītu Jums uzmanību un rūpes, kas galu galā var radīt emocionālu augsni attiecību radīšanai. Vēl viens iemesls, kāpēc Jūs šis cilvēks piesaista – apziņa, ka šis cilvēks Jums palīdz, bet Jūs taču tik maz par viņu zināt, tāpēc izlemjat iepazīt tuvāk. Tāda cilvēka klātbūtnē, kas Jums ir palīdzējis vai atbalstījis, Jūs vienmēr jutīsieties komfortabli, jo papildus atbalstam viņš ir spējīgs Jūs arī pārsteigt un iepriecināt, tāpēc gala rezultātā Jūs pat nepamanāt, cik ātri Jūsu draudzība pārvēršas par kaut ko daudz dziļāku.

 

3. Jūs intuitīvi zināt viens otra domas un vēlmes

Starp Jūsu domām un jūtām eksistē kaut kāda daudz augstāka saikne, jo Jūs zināt viens otra domas un vēlmes. Radniecīgajām dvēselēm nav vajadzīgi vārdi, lai nodotu visas savas idejas un emocijas. Viņas zina, kas ar Jums notiek, kā Jūs jūtaties un kā reaģējat uz visu notiekošo.

Dzīves partneris Jūs nevar tik labi saprast un sajust. Starp dzīves partneriem raksturīga ir fiziskā pievilcība, bet garīgā izprašana nav to galvenais mērķis šajā gadījumā. Attiecības starp dzīves partneriem balstās un loģisko un intelektuālo stimulāciju.

 

4. Radniecīgās dvēseles parasti uzrodas vissmagākajos dzīves brīžos

Šādas attiecības var izveidoties diezgan neprognozējami, un dažreiz tās mums sniedz lielisku dzīves mācību. Tieši radniecīgās dvēseles cenšas mūs uzvest uz pareizā ceļa. Cilvēki, kas atrodas šādās attiecībās, vienmēr cenšas atrast kādu kopīgu pamatu un cenšas viens otru izmainīt uz labāko pusi, tāpēc šīs attiecības ne vienmēr ir vieglas, jo daudz kam nākas iet cauri.

Attiecībās ar dzīves partneri viss ir daudz vieglāk. Šīs attiecības sākas bez īpašām rūpēm vienam par otru, bet parasto ikdienas notikumu rezultātā tās rodas. Tādas attiecības ir raksturīgas gandrīz visiem cilvēkiem, turklāt šīs attiecības var novest arī pie laulībām, jo abas puses šajā savienībā ir gatavas darīt visu, lai viena otru atbalstītu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru