3 zvaigžņu zīmes, kas kļūs bagātas 2022. gada novembrī saskaņā ar Vasilisas Volodinas prognozi

Novembris ir pārsteidzošs mēnesis, kas visām zīmēm dos daudz labvēlīgu notikumu. Bet šodien mēs runāsim par tiem, kuriem būs pagodinājums kļūt bagātākiem un vēl slavenākiem nekā jebkad agrāk.

 

 1. zīme: tas nav tik tālu no skumjām līdz priekam… AUNS

Šīs zīmes pārstāvjiem pēdējā laikā klājies grūti, taču tie laiki ir pagātnē. Ir pienācis laiks noskaņoties gaišai un laimīgai nākotnei. Kas tevi sagaida?

Pirmkārt, virkne labvēlīgu notikumu, kas ietekmēs jūsu finansiālo stāvokli. Biznesa priekšlikumi, brīva vieta augstākā amatā, konkursi un dotācijas – tas viss nav tālu un nerealizējams, bet tuvu un realizējams.

Vienīgais, kas var iedragāt tavu labklājību, esi tu pats. Ja atmetīsi piedāvājumus, baidies iedziļināties kaut ko jaunu, atliec to uz vēlāku laiku, tad zvaigznes pagriezīs tev muguru. Izklaidējies, tici sev un viss izdosies, dārgais Auns! Viss jūsu rokās.

 

 

 2. zīme: kļūsti bagāts šodien un vienmēr… LAUVA

Apmēram no novembra otrās nedēļas šīs zīmes pārstāvji sāks pamanīt pirmās patīkamās pārmaiņas apkārtējā pasaulē. Kādu iemeslu dēļ viss izvērtīsies labi, un visas strīdīgās situācijas tiks atrisinātas jūsu labā.

Jā, sākumā jūs domājat, ka šeit ir sava veida āķis, un labvēlība ir drīzāk izņēmums, nevis likums. Bet mums jūs jāiepriecina: zvaigznes ir parūpējušās, lai jūs novembrī justos ērti. Un šis komforts izpaudīsies ne tikai sirdsmierā un nopietnu problēmu neesamībā, bet arī naudas čekos jūsu makā.

Lasi vēl: Zvaigžņu zīmes, kurām ir iespēja kļūt bagātam 2023. gadā, uzskata Pāvels Globa

Zvaigznes saka, ka šī zvaigžņu zīme nebūt nav mantkārīga. Kas zina, varbūt tāpēc viņi nolēma jūs iepriecināt ar bagātībām un sniegt jums lieliskas iespējas kļūt par mecenātiem un filantropiem. Padomājiet par to, dārgās Lauvas! Jūs zināt, ko darīt).

 3. zīme: Un no tīra šīfera… STRĒLNIEKS

Tīrs šīferis ir grūts, bet ļoti interesants. Šīs zīmes pārstāvjiem aiz muguras ir liela pieredze, tu esi gudrs un atbildīgs, tāpēc zvaigznes tev uzliek par pienākumu kļūt slaveniem un pārtikušiem cilvēkiem.

Pirmkārt, jums ir jāapzinās nenovēršamā notikumu tuvošanās, kas padarīs jūs atpazīstamu. Grūti pateikt, kā tieši tas izdosies. Kāds kļūs pazīstams 5 svešinieku grupai, kāds — 5000 cilvēku, bet kāds — 5 miljoniem. Tas viss ir atkarīgs no daudziem faktoriem, kurus mēs nevaram paredzēt.

Bet, atcerieties, ka tā ir ne tikai atbildība, bet arī aizņemtas dienas, interesantas iepazīšanās, regulāra komunikācija.

Lasi vēl: 5 zvaigžņu zīmes, kurām veiksmīgs būs 2022. gada novembris un decembris

Tu uzplauksi tavu acu priekšā, jo darbs ar cilvēkiem ir tava stiprā puse, dārgais Strēlniek. Jūs redzēsiet, viss jums priekšā!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru