3 Zodiaka zīmes, kuru stiprā dzimuma pārstāvji ir visriebīgākie

 

 

1. SKORPIONS

Protams, ka šī top goda pjedestālu ieņem Skorpions! Šīs Zodiaka zīmes vīrieši ir vienkārši neciešami. Auksti, egoistiski aprēķinātāji. Ļoti atriebīgi. Reizēm aizvainojumu nēsā visu dzīvi un, ja rodas tāda iespēja, noteikti atspēlējas par pāridarījumu. Savu ambīciju dēļ viņi iekaros visu apkārtējo simpātijas. Viņi uz savu mērķi iet kā “traktori”, viņiem neeksistē nekādi šķēršļi. Viņi ir mānīgi, taču ne zemiski. Viņi bez nožēlas var pateikt cilvēkam visu tieši acīs un pat nepievērst uzmanību šī cilvēka reakcijai.

 

2. MEŽĀZIS

Auksti un neemocionāli, lai gan astrologi mēdz apgalvot, ka zem šo vīriešu vienaldzības slēpjas neprasme izrādīt savas jūtas, tā kā izrādās, ka Mežāži vienkārši neprot izrādīt savu mīlestību. Mežāži ir atriebības meistari, viņu aprēķins iet pāri robežām. Mežāzis Jūs iznīcinās pamazām, un Jūs līdz pēdējam brīdim neturēsiet viņu aizdomās!

 

3. DVĪŅI

Dvīņi ir visviltīgākie. Viņi neatzīst savas kļūdas, līdz galam turpinot pierādīt savu taisnību pat tad, kad zina, ka ir kļūdījušies. Viņi prot melot un dara to visnotaļ veikli.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru