3 Zodiaka zīmes, ar kurām Skorpioniem ir vislabākā saderība

 

 

3. vieta

SKORPIONS – ZIVIS

Kas gan kopīgs Skorpioniem ar Zivīm?! Zivis ir ļoti uzņēmīgas un gatavas uz ļoti daudz ko. Tādā pārī valda dvēseles komforts un emocionāli labvēlīga vide, turklāt Zivis pilnībā saprot visas Skorpiona seksuālās vēlmes, kas ir lielisks pamats ilgtermiņa savienībai. Tiek uzskatīts, ka abu šo zīmju pārstāvji lieliski papildina viens otru un kopā var ļoti daudz ko sasniegt.

 

2. vieta

SKORPIONS – VĒZIS

Šīs ir divas ļoti spilgtas personības, kas var radīt visnotaļ spēcīgu savienību. Kamēr vien viņus saista kopīgas intereses, mērķi un skats uz dzīvi, viņi sadzīvo ļoti labi. Ņemot vērā to, ka katrs no viņiem ir spējīgs attiecībās ienest kaut ko jaunu, kas kā reiz viņiem ir pietrūcis, viņi pastāvīgi viens pie otra pievelkas. Horoskops apstiprina, ka starp šīm abām Zodiaka zīmēm ir pilnīga harmonija. Vēzim nekad nekas nav jāizskaidro, jo viņš jau tāpat lieliski zina, ko vēlas viņa otrā pusīte.

 

1. vieta

SKORPIONS – VĒRSIS

Šīs ir divas pilnīgi pretējas personības, kas tomēr var radīt ļoti spēcīgu savienību un būt laimīgas laulībā. Abu šo zīmju pārstāvji ļoti augstu vērtē ilgtermiņa attiecības un cenšas pie tām arī strādāt. Tā kā Skorpions ir tendēts uz nepatstāvību un avantūrismu, bet Vērsis ir organizēts un lojāls, tieši Vērša dēļ viņi ļoti labi var pavadīt kopā laiku, jo viņš ir spējīgs nedaudz apslāpēt Skorpiona dinamisko dabu. Starp viņiem eksistē ļoti spēcīga fiziskā pievilkšanās, viņi ir radniecīgas dvēseles, turklāt viņi ir ideāls pāris ne tikai gultā, bet arī darbā. Šie abi partneri lieliski jūt un saprot viens otru. Šīs ir visideālākā savienība!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru