3 vislaimīgākās Zodiaka zīmes – vai arī Tu esi to skaitā?!

 

inlovecouple

 

1. DVĪŅI

Pirmā vieta šajā sarakstā pienākas Dvīņiem, turklāt ne jau bez iemesla. Fakts ir tāds, ka šie cilvēki sevi apvieno izsmalcinātību, varu un dzīvesprieku ar bezrūpību un komunikablitāti. Cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē ir apveltīti ar īpašībām, kādas nepiemīt nevienas citas zīmes pārstāvim – Dvīņi ir absolūti brīvi! Šie cilvēki apvieno brīvību no kompleksiem un aizspriedumiem, no svešu ietekmes un saviem ieradumiem, turklāt izrādās, ka Dvīņi ir tie, kas savā dzīvē ir pamēģinājuši gandrīz visas iespējamās baudas, izvēloties to, kas viņiem patiešām sniedz patiesu prieku. Saskaņā ar statistikas datiem, vairāk kā 90% Dvīņu zīmē dzimušo  uzskata sevi par laimīgiem!

 

2. LAUVA

Nevienam nevajadzētu brīnīties, ieraugot šo Zodiaka zīmi šajā sarakstā, jo Lauvām padodas gandrīz viss. Viņi ir par sevi pārliecināti, pašpietiekami un cēli. Ap Lauvām vienmēr apgrozās ļoti daudz cilvēku, kurus viņi var vadīt un uz kuru rēķina viņi var pašrealizēties. Lauvas ir patiesi estēti un gardēži, viņi burtiski dievina visu izsmalcināto, dārgo un kvalitatīvo, tāpēc arī dzīvē tiecas pēc visa tā labākā, ko bieži vien arī iegūst. Apbrīnas pilni skatieni un glaimi padara šos cilvēkus par laimīgākajiem pasaulē!

 

3. ŪDENSVĪRS

Arī šī zīme šajā sarakstā nav nokļuvusi nejauši. Fakts ir tāds, ka šīs zīmes pārstāvji pret dzīvi attiecas ļoti bezrūpīgi, lieki nepārdzīvojot par problēmām. Viņi tiecas pēc baudas. Viņi nav piesaistīti vienai konkrētai vietai, nepārdzīvo par mīļotā cilvēka neesamību, jo viņiem vienmēr tāpat ir ļoti daudz draugu. Tieši šo iemeslu dēļ viņiem ir arī daudz izturīgāka sirds un asinsvadu, kā arī nervu sistēma. Ne mazāk svarīgi ir tas, ka Ūdensvīri ir ļoti daudzpusīgi attīstīti, pēc viņiem vienmēr ir pieprasījums, tāpēc viņi nekad nepaliek vieni. Tas viss padara šīs zīmes pārstāvjus par vieniem no laimīgākajiem cilvēkiem pasaulē!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru