3 veidi, kā ātrāk pārdzīvot neveiksmīgas attiecības

1. Izvēlies kādu, kura raksturs it nemaz neatgādina tavu bijušo draugu

Tas, ko tu tagad vismazāk vēlies ir satikt kādu, kurš ir tava bijušā drauga izlieta kopija. Tādā gadījumā tu šo vīrieti pastāvīgi salīdzināsi ar bijušo draugu, kā arī atturēsi sevi no kā interesantāka izzināšanas.

Tādēļ, ja iepriekš biji kopā ar nūģīgu, videospēļu mīļotāju, satiecies ar fitnesa entuziastu, mākslinieku, mūziķi vai dabas mīļotāju. Nesatraucies par gala rezultātu, vienkārši pavadi laiku kopā ar kādu, kuru normālā gadījumā nemaz neuzrunātu, tad jau redzēsi, kas notiks tālāk.

2. Pārstāj veidot sarakstus

Pēc šķiršanās paveras visnotaļ skaidra aina, ko tu vēlies un ko nevēlies turpmākajās attiecībās. Lai arī tu vēlies nopietnību, šajā periodā ieteicams atslābt.

Saplēs gabalu gabalos savas ideālās otrās pusītes aprakstu, nezvani draudzenēm, stāstot par savu ideālo vīrieti un vienkārši koncentrējies uz labi pavadītu laiku.

3. Met piesardzību pie malas un esi atvērts/-a mīlestībai

Salauzta sirds nav nekāda priecīgā ziņa, tomēr pēc pārdzīvojumiem mēs apsolām sev, ka nekad neļausim kādam tā pret mums izturēties.

Neuzstādi noteikumus, kādam ir un kādam nav jābūt vīrietim. Neuzstādi neiespējami augstus standartus, kurus neviens nespēj izpildīt. Tavas emocijas ir izsmeltas un ir pienācis laiks tās atjaunot. To iespējams izdarīt tikai un vienīgi labi pavadot laiku un priecājoties.

Lai arī šajā dzīvē nekas netiek garantēts, par visīpašākajiem kļūst tie mirkļi, kuros tu neizliecies un esi, kas esi.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru