2023. gada februārī 3 zīmes apgriezīs dzīvi par 90 grādiem

Jaunajā 2023. gadā daudzas zīmes jau ir izjutušas Truša pozitīvo ietekmi. Ko gatavo februāris un kura dzīve pagriezīsies par 90 grādiem – uzzināsim jau tūlīt!

 

Zīme – 1: pārmaiņas sākas ar jums

Vai Zaķa gadā pēc iespējas vairāk uzmanības jāpievērš savām domām un jūtām? Kas īpaši svarīgi ņemt vērā šīs zīmes pārstāvjiem. Centieties pēc iespējas biežāk apturēt domu plūsmu un ieklausīties iekšējā balss teiktajā. Ļaujiet negatīvajam paiet garām un turiet pozitīvo – tā jūs iemācīsities domāt plaši un dziļi, nevis šķībi.

Attiecībās jūs gaida apvērsums: otrajai pusei būs nepieciešams mīlestības apliecinājums. Ir pienācis laiks izlemt, kā dzīvot tālāk un uz ko tiekties. Sēdēt malā vairs nevarēs, laiks pieņemt konkrētus lēmumus.

Vēl viena joma, kurā būs nepieciešama noteiktība, ir darbs. Jūs bieži nevarat aptvert, kāds ir jūsu patiesais darba mērķis, kam vēlaties kalpot šajā pasaulē un ko darīt. Izmetiet mizu un modi, dārgie Skorpioni, dariet to, kas jums patīk (dīkstāve netiek ņemta vērā).

Zīme – 2: mūsu sirdis pieprasa pārmaiņas

Tāpat kā slavenajā dziesmā, arī tev vajag pārmaiņas! Zvaigznes iesaka sākt ar mazumiņu: pārskatīt apkārtējo vidi, beigt taisīt citus sīkus netīrus trikus, apskaust, lamāties… Kopumā atrodiet drosmi kļūt par kulturālu un godīgu cilvēku.

Tad gribot negribot dzīvesveidā nāks pārmaiņas, būs jāpievērš pienācīga uzmanība veselībai. Nesāciet slimību, pat ja tās ir parastās iesnas vai parastās sāpes muguras lejasdaļā. Februāris neatstās jums iespēju, jums joprojām ir jāparūpējas par sevi.

Ja sekosi zvaigžņu ieteikumiem un sāksi dzīvot laipnībā, uzmanībā un rūpēs par sevi un citiem, pamanīsi pozitīvas pārmaiņas finanšu un mīlas jomā. Februāris dos jums pamatu veco vēlmju piepildījumam, dārgās Lauvas, vienkārši rīkojieties!

 

Zīme – 3: precizitāte un plānošana

Šīs zīmes pārstāvjus nevar saukt par struktūras un linearitātes cilvēkiem, viņi ir haosa un fantāzijas cienītāji (vai ķīlnieki). Bet pat tādi smalki radoši prāti kā jūs spēj plānot. Tā ir strukturēšana, precizitāte un precizitāte, kas novedīs pie jūsu mērķu sasniegšanas, un 90 grādi ies uz labu, nevis uz sliktu.

Tiklīdz mērķi ir nosprausti un plāni sāks pildīties, tu jutīsies brīvāks un brīvāks. Tieši tas, kas jums iepriekš šķita problēma, pārvērtīsies par patīkamu laika pavadīšanu.

Turklāt sagatavojies saņemt komplimentus un mīlestības apliecinājumus, jo tik radošs cilvēks stabilitātes un skaidras savas vēlmju izpratnes priekšā kļūst pieprasīts gan darbā, gan mīlestībā, gan draudzībā.

Lasi vēl: 2023. gada februārī šīs 3 zīmju cilvēkus apskaudīs: Tamāras Globas prognoze

Jūs noteikti tiksiet galā ar uzdevumu, dārgie Vēži! Lai veicas un esiet pacietīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru