2022. gadā jūs sagaida pilnīga veiksme karjerā: prognoze no Tamāras Globas

 2022. gadā mūs sagaida daudz pārsteigumu. Šis gads būs dažādiem notikumiem bagāts.

Tamāra Globa ir pārliecināta, ka triju Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem profesionālajā darbībā veiksies fenomenāli.

Dvīņi

 21. maijs – 21. jūnijs

Jūs patiešām varat paļauties uz veiksmi jaunajā gadā.

2022. gadā zvaigznes noteikti dos savu ieguldījumu jūsu paaugstināšanā. Jums vienkārši jāsaprot, ka esat pelnījis vairāk. Jūs varat kļūt par pretendentu uz prestižāku un augsti apmaksātu amatu.

Turklāt tu būsi možuma pilns visu sev izvirzīto uzdevumu īstenošanai. Tas viss ir atkarīgs no tā, ko vēlaties.

Uzsvars jāliek uz komunikāciju. Satiec dažādus cilvēkus, jo jaunas paziņas sola tev papildināt domubiedru rindas. Jauni cilvēki mudinās jūs uz jaunām oriģinālām idejām.

Ja vēlies mainīt profesiju, droši dari to.

Vēzis

 22. jūnijs – 22. jūlijs

Šis gads jums būs neticami labvēlīgs. Turklāt veiksme jūs pavadīs gandrīz uz katra stūra.

Bet atcerieties, ka jums ir saprātīgi jānosaka prioritātes. Tas ir tas, ar kuru jūs vienmērīgi un bez piepūles varat iziet cauri visiem savas attīstības posmiem.

Iespējams, šogad jūsu hobijs kļūs par pilnvērtīgu jūsu ienākumu avotu. Turklāt veiksmi sagaida visos finanšu jautājumos.

Droši varat sākt īstenot vērienīgus projektus. Investēt līdzekļus. Apsveriet visas iespējas, kā palielināt ienākumus, kas ir jūsu ziņā.

Veiksme nāks tiem, kuri nav pieraduši padoties. Jūs varat sasniegt visu, ko vēlaties, ja adekvāti novērtējat savas spējas.

Mežāzis

 22. decembris – 19. janvāris

Šogad būs neparasta situācija, kad varēsi patstāvīgi nopelnīt savu veiksmi. Tas ir tāpēc, ka šogad veiksme būs tiem, kas smagi strādā un nepaļaujas uz trešo pušu atbalstu.

Šīs ir jums piemītošās īpašības. Šī gada sākumā jūs nodarbosities ar jauniem projektiem, bet gada otrajā pusē jūs aizvedīs pavisam citas darbības jomas.

Izvirziet sev augstus mērķus. Ar pienācīgu neatlaidību vari pierast pie jaunām aktivitātēm. Vairāk klausieties savai intuīcijai. Neapstājieties, ejiet uz priekšu, tad viss izdosies.

Lasi vēl: Bēdziet no viņiem: Pāvels Globa nosauc trīs zvaigžņu zīmes, kas var saindēt dzīvi ikvienam

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru