2017. gada veiksmīgāko mēnešu horoskops katrai Zodiaka zīmei

 

 

AUNS

Aunus 2017. gadā sagaidīs daudz patīkamu pārsteigumu. Janvārī Marss šai zīmei piešķirs tik ļoti vajadzīgo enerģijas devu, bet martu un aprīli Venēra padarīs par mīlestībai veiksmīgākajiem mēnešiem. Marts ir īstais mēnesis, lai dalītos ar grandiozām idejām – Merkūrs, komunikāciju valdnieks, parūpēsies, lai Jūsu plāni tiktu sadzirdēti. Decembrī, pateicoties kopā saplūstošajiem Jupiteram un Neptūnam, Aunu sapņi pārvērtīsies par īstenību.

 

VĒRSIS

Lai arī šis gads Vēršiem iesāksies lēni, martā, kad Marss un Merkūrs ienāks viņu orbītā, Vērši jutīs tādu enerģijas pārpilnību, ka pilnīgi noteikti bus gatavi rīkoties! Viņi būs motivēti veikt pārmaiņas, kā arī aizstāvēs savas pozīcijas, par ko viņi saņems visu, ko vēlēsies. Aprīlī, Saulei ienākot Vērša zvaigznājā, puritāniskie Vērši atvērs sirdi un demonstrēs apkārtējiem savu patieso būtību. Jūnijā šī atvērtība palīdzēs atrast mīlestību, jo šajā mēnesī astroloģisku vizīti veiks Venēra.

 

DVĪŅI

Aprīlī Marsa ienākšana Dvīņu zvaigznājā dos šai zīmei enerģiju un vēlmi ķerties pie iesākto projektu īstenošanas. Veiksme pavērs durvis laimei, kas solās ierasties maijā, kad Saule palīdzēs bieži vien neizlēmīgajiem Dvīņiem parādīt savu patieso būtību. Jūnijā ar Merkūra palīdzību Dvīņiem izdosies doties sapņu ceļojumā,  bet tas, savukārt, ar nelielu Venēras palīdzību, novedīs pie satikšanās ar potenciālo mīļoto jūlijā.

 

VĒZIS

Parasti piesardzīgajiem Vēžiem Jupiters un Merkūrs februārī un jūnijā dos drosmi paust savas patiesās jūtas. Jūnijs Vēžiem būs pacilājošs un iedvesmas pilns, tas viss pateicoties Marsa apciemojumam. Šajā laikā Vēži sapratīs, ka viss, kas viņiem nepieciešams laimes gūšanai ir savas patiesās būtības paušana un neslēpšanās zem čaulas. Jauniegūtā pašpārliecinātība ļaus no jauna iedegt juteklīgo pusi, mīlestība Vēžiem atnāks jūlijā.

 

LAUVA

Pacietīgo un intensīvo Lauvu brīnišķīgākie mēneši būs jūlijs un augusts. Jūnijā Lauvas zvaigznājā ienāks ne tikai Merkūrs un Marss, bet arī Saule, šīs planētas paaugstinās viņu motivāciju, veiktspēju, kā arī dos iespēju ceļot un paplašināt savu horizontu. Augustā Lauvas apciemos Venēra, kas saplūdīs ar Jupiteru, padarot ļoti iespējamu ilgstošas mīlestības atrašanu.

 

JAUNAVA

Jaunavu laimīgais mēnesis būs septembris. Šajā mēnesī beidzot izdosies pabeigt visas nepabeigtās lietas, kas nemierīgajām Jaunavām radījušas papildus stresu. Merkūra un Marsa kustība, kā arī Venēras ienākšana Jaunavas zvaigznājā ieviesīs skaidrību jomās, kurās iepriekš bija radušās neskaidrības. Jaunu posmu dzīvē palīdzēs iesākt svaigas attiecības un mīlestības apstiprinājums,tas Jaunavām liks saprast, ka viss viņām izdodas un viņas spēj būt laimīgas!

 

SVARI

Februāris ir īstais mēnesis, kurā uzņemties riskus, Jupiters nodrošinās veiksmi itin visā. Svari ir vienīgā zīme, kuras zvaigznājā Jupiters 2017. gadā paviesosies divas reizes, tas nozīmē, ka plūkt veiksmes augļus Svari varēs arī jūnijā. Oktobrī spēcīga romantiskā savienība ļaus Svariem sasniegt iecerētās vēlmes, kā arī investēt savas spējas labākas nākotnes nodrošināšanai.

 

SKORPIONS

Maijā, kad Marss, Skorpiona valdošā planēta, enerģijas un motivācijas devējs, saplūdīs ar veiksmes nesēju Jupiteru, Skorpioni var gaidīt veiksmi visās dzīves jomās. Vēlāk, oktobrī, Jupiteram un Merkūram ieejot šīs zīmes zvaigznājā, planētas padarīs kaut kādā mērā kūtro Skorpionu efektīvi komunikablu, ļaujot viņiem brīvi paust savas domas citiem cilvēkiem. Novembrī Skorpionus apciemos Venēra, kas nozīmē, ka untumainie Skorpioni jutīs daudz lielāku mīlestību nekā ierasts.

 

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem 2017. gads izvērsīsies visnotaļ grandiozā piedzīvojumā! Janvāra jaunumi ievirzīs gadu negaidītās sliedēs. Šī informācija padarīs dzīvi par piedzīvojumu un ļaus Strēlnieku dzīvē ienākt jaunai kaislei. Strēlnieku patīkamais satraukums atjaunosies novembrī, kad Merkūrs ievirzīsies šīs zīmes zvaigznājā. Tad arī radīsies skaidrība par janvārī iegūto informāciju, bet decembrī trako braucienu saldkaislīgu padarīs Venēra, pievilcības un mīlestības planēta, tā liks Kupidonam raidīt mīlas bultu tieši Jūsu virzienā.

 

MEŽĀZIS

Janvārī Mežāži beidzot būs gatavi atklāt savas patiesās domas. Šī atklātība un ievainojamība ļaus Mežāžiem augt kā personībām, kā arī veidot dziļākas saiknes ar citiem cilvēkiem. Martā Mežāža valdošā planēta Marss ieies vienā līknē ar Jupiteru, ienesot jaunu enerģiju, pastiprinot uzmanību un solot veiksmi. Decembrī mērķu vadītu rīcību stiprinās Saturns, kas sakārtos haotiskās domas un ieviesīs disciplīnu.

 

ŪDENSVĪRS

Februārī, kad Saule un Merkūrs savienosies ar Jupiteru, Ūdensvīri atklās, ka viņu vārdi ir zelta vērti un pat viņu vistrakākās domas tiek uzklausītas bez pārmetumiem. Tas neapšaubāmi pārliecinās Ūdensvīrus, ka viņiem jāpastāv par to, kam viņi tic. Šī varonība un drosme tiks atalgota jūlijā, kad Urāna saplūšana ar veiksmīgo Jupiteru padarīs veiksmīgu gan Ūdensvīru darba, gan arī personisko dzīvi.

 

ZIVIS

Jūtīgo Zivju sirdīs janvārī no jauna iedegsies liesma, kas sildīs dvēseli un liks saprast to, ka šajā pasaulē itin viss ir iespējams. Februārī, Saulei un Merkūram esot šīs zīmes zvaigznājā, Zivis atklās jaunus individuālās pašizpausmes veidus, kā arī iespējas dalīties savā talantā ar pasauli. Decembrī, kad Zivju valdošā planēta Neptūns saplūdīs ar veiksmes nesēju Jupiteru, Zivis būs gatavas izmantot izdevību, lai piepildītu savus lolotākos sapņus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru