10 padomi, kā iekarot Ūdensvīra sirdi; tas nemaz nav tik vienkārši!

 

 

1. Esi patiess

Ūdensvīri ir piesardzīgi, nopietni un patiesi cilvēki. Ja tiešām veltīsi laiku, lai viņu iepazītu, izsaki komplimentus tikai par viņam raksturīgajām personības iezīmēm. Tad attiecības būs ilgstošas un Ūdensvīrs zinās, ka Tu patiešām vēlies viņu iepazīt. Runājot par dāvanām, neapber Ūdensvīrus ar ļoti dārgām lietām. Viņi ir sentimentāli, tāpēc viņiem labāk patīk dāvanas ar sentimentālu nevis materiālu vērtību.

 

2. Sākumā izveido draudzību

Nesteidzies notikumiem pa priekšu. Ūdensvīri ir ļoti piesardzīgi un cenšas sevi pasargāt, tāpēc būs vajadzīgs laiks, lai viņus kārtīgi iepazītu. Tāpat viņiem ir vajadzīgs laiks, lai atvērtos, tāpēc draudzība ir labs sākums, lai visu darītu palēnām un ļautu viņiem justies ērti un brīvi.

 

3. Esi izpalīdzīgs

Šeit arī izpaužas Ūdensvīra sarežģītā personība. Viņi varbūt šķiet vēsi un atsvešināti, bet, kad uzrodas kāds svešinieks ar savām problēmām, viņi darīs visu, lai palīdzētu. Viņi jebkurā brīdī ir gatavi risināt visas pasaules problēmas un ir dzimuši humānisti. Viena no randiņu idejām ar Ūdensvīru varētu būt brīvprātīgo darbs.

 

4. Esi gatavs debatēm

Ūdensvīriem ir stipra griba, un, ja viņi kaut kam tic, tad arī cīnās par savu taisnību, taču viņi ciena arī citu cilvēku viedokļus. Tas nenozīmē, ka viņiem patīk strīdēties vai viņi ir stūrgalvīgi. Tev jāsaprot, ka viņi vienkārši aizstāv savus uzskatus. Labākais veids, kā pārliecināt Ūdensvīru, ir argumentēt ar faktiem un dažādiem iespējamajiem scenārijiem.

 

5. Nemēģini viņus piemuļķot

Ūdensvīri vienmēr atklāj patiesību un spēj atmaskot meļus. Ja viņi sajūt, ka Tu melo, tad attiecībām nebūs ilgs mūžs. Viņi vienkārši ir ļoti uzticīgi un ar ļoti augstu pienākuma apziņu, un to pašu sagaida arī pretī.

 

6. Apbur Ūdensvīrus ar intelektu un asprātību

Viņi paši ir ļoti asprātīgi, sarkastiski un apburoši. Ja spēj viņus izklaidēt ar stundām ilgām sarunām par saviem piedzīvojumiem, tad tas būs uz ilgu laiku. Ja vēl spēsi pieņemt viņu sarkasmu un noturēsi viņu interesi ar savu humora izjūtu, tad Ūdensvīri vēl vairāk vēlēsies būt Tavā sabiedrībā.

 

7. Mācies iemīlēt Ūdensvīra ideālistiskos uzskatus

Viņiem gandrīz vienmēr ir eksistenciālā krīze. Tāpēc Ūdensvīri ir dzimuši filozofi un vēlas ne tikai mieru un harmoniju, bet arī uzskata, ka ir iespējami abi. Katru reizi izdzirdot par kādu traģēdiju, viņi sāk runāt par dzīves jēgu.

 

8. Ja tu mīli kādu Ūdensvīru, tad ļauj viņam justies brīvi

Ja viņi jūtas iesprostoti un kontrolēti, tad viņi aizbēgs. Ūdensvīra sirdi var iekarot tikai pārliecināti cilvēki. Ja Tu sāksi uzdot daudz jautājumu un lasīsi īsziņas, tad viņi sāks no Tevis novērsties!

 

9. Nekad nepadodies

Lai arī Ūdensvīram ir vajadzīgs laiks, lai tiktu ārā no čaulas, kad tas notiek, Tu sapratīsi, ka gaidīšana bija tā vērta. Ūdensvīri neko nesasteidz, tāpēc apbruņojies ar pacietību, un varēsi iekarot viņu sirdi. Viņi uzreiz nevēlas uzņemties saistības. Ja tiešām mīli kādu, tad cīnies par attiecībām un liec viņam justies pietiekami droši, lai iznāktu no savas čaulas.

 

10. Sagatavojies visneparastākajām un reibinošākajām ilgtermiņa attiecībām

Kad iekarosi Ūdensvīra sirdi, un viņš būs ticis ārā no savas čaulas, tad vari nešaubīties, ka viņš pilnībā nodosies attiecībām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru