10 iemesli, kāpēc Zivis ir tik grūti izprotamas

 

 

1. Zivis ir 12. Zodiaka zīme

Tas nozīmē, ka Zivīm piemīt īpašības no visām 11 iepriekšējām zīmēm, tāpēc viņām ir grūti izvēlēties to, kā justies, bet pārējiem ir grūti saprast, kā viņas jūtas.

Zivis ir diezgan neizlēmīgas, pat par sīkumiem, tomēr viņas ir arī ļoti atvērtas. Dažādo personības iezīmju cīņa savā starpā liek Zivīm vispirms domāt un tad just. Viņas var būt impulsīvas, taču vienmēr apdomā savu rīcību.

 

2. Zivis vienmēr vēlas pamēģināt kaut ko jaunu

Zivis nemitīgi meklē jaunu pieredzi un labprāt to dara kopā ar mīļoto cilvēku, tāpēc visveiksmīgākās attiecības Zivīm var būt ar kādu, kas ir gatavs trakām idejām. Ja Zivis jūtas ierobežotas, tad, visticamāk, atklās savu impulsīvo dabu un izmantos katru izdevību, lai kaut ko mainītu.

 

3. Viņas ir draudzīgas un labsirdīgas

Nebrīnies, ja Zivis sāk raudāt pie kādas aizkustinošas reklāmas. Varbūt šķiet, ka viņu līdzjūtība pat pret svešiem cilvēkiem ir pārspīlēta, taču tā ir patiesi laba un neviltota īpašība.

 

4. Zivīm ir grūti atšķirt realitāti no fantāzijas

Zivis ir sapņotājas. Viņu valdošās planētas ir Jupiters un Neptūns, kas atbild par ilūzijām. Dažreiz Zivis svārstās no viena mērķa uz otru, un neviens no tiem nešķiet iespējams, tomēr pašām Zivīm šie mērķi šķiet ļoti reāli.

 

5. Pār Zivīm valda empātija

Dažreiz Zivīm citu cilvēku sajūtas ir svarīgākas par savām. Tad var sākties haoss, jo viņas paliek vienas pašas ar savām ignorētajām emocijām. Tā ir arī laba iezīme, jo citiem Zivis vienmēr sniedz padomu un nesavtīgu atbalstu.

 

6. Viņas spēj skaidri domāt tikai tad, kad ir vienatnē

Ieslēgties savā istabā uz kādu stundu varētu šķist dīvaini, bet Zivīm tas ir pilnīgi normāli. Ja viņas nepārtraukti nonāk saskarsmē ar citiem, tad sāk strādāt autopilotā. Viņām ik pa laikam ir vajadzīgs laiks pabūt vienatnē, lai sakārtotu domas un justos produktīvi.

 

7. Zivis ir intravertas

Intravertās dabas dēļ Zivis nemitīgi cenšas iepazīt jaunus cilvēkus, taču nezina, kad viņi no paziņām kļūst par draugiem. Viņām ir grūti izturēties dabiski to cilvēku sabiedrībā, ar kuriem viņas nejūt ciešu saikni, tāpēc var rasties iespaids, ka Zivis izturas uzspēlēti vai ir ļoti noslēgtas, bet viņas vienkārši vēlas iepazīt cilvēkus un var uzdot daudz jautājumu.

 

8. Viņas pieņem ikvienu

Šīs iezīmes dēļ Zivis var iekulties nepatikšanās. Viņas par cilvēkiem domā tikai to labāko, un, iespējams, tieši Zivis izdomāja teicienu – nevainīgs, kamēr vaina nav pierādīta.

 

9. Zivis ir pārāk jūtīgas

Vārdi viņas var ļoti sāpināt, un varbūt tas arī ir iemesls, kāpēc Zivis reizēm ir nerunīgas. Runājot ar Zivīm, ir jābūt īpaši piesardzīgam, kā arī patiesam attiecībā uz savām sajūtām, jo Zivis jūt arī citu emocijas. Ja Tevi nomāc stress, tad Zivis pavisam noteikti to sajutīs!

 

10. Zivīm ir vajadzīgs paraugs

Tāpēc nebrīnies, ja Zivis uz Tevi sāk skatīties kā uz piemēru. Bez tā viņām ir grūti izlemt, kāds būs nākamais solis vai mērķis, uz ko tiekties.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru