Eksperte Kažeta Ahmetžanova nosauca bagātākās zvaigžņu zīmes

Šamane  Kazheta Ahmetžanova pastāstīja, kurām piecām zvaigžņu zīmēm nabadzība nedraud. Pēc viņas teiktā, šiem zvaigžņu apļa pārstāvjiem ne tikai patīk dzīvot absolūtā komfortā un greznībā, bet arī zina, kas tam ir jādara. Kādos zvaigznājos dzimuši bagātākie cilvēki?

Lauva

Pirmie finansiālās veiksmes favorīti ir dzīves karaļi, majestātiskās Lauvas. Cilvēki, kas dzimuši zem šī zvaigznāja, redz jēgu būt labklājībā un greznībā. Tāpēc viss tiek darīts skaisti, vērienīgi, ar milzīgiem pieprasījumiem. Turklāt bieži Lauvas nav tik bagātas, kā vēlas likties, un vienkārši plātinās. Šie cilvēki veido savu bagāto tēlu, izmantojot zīmolu apģērbus un aksesuārus, un viņiem ļoti patīk to visu parādīt citiem.

Es izdarīšu spēcīgu mīlas burvestību, es atgriezīšu savu vīru ģimenē

Lauvu izšķērdībai nav robežu. Viņi met naudu pa kreisi un pa labi. Tomēr viņiem tas ir atļauts, jo viņi zina, kā nopelnīt naudu, pelnot naudu gandrīz no zila gaisa. Tāpēc Lauvas “dārgā uzvedība” ir diezgan pamatota.

Jaunava

Jaunavas prot ne tikai ietaupīt, bet arī no sirds tērēt naudu. Viņi ir talantīgi pelnītāji, taču diez vai pārvalda savu budžetu. Līdz ar to kādu laiku Jaunavas strādā uzacu sviedros, un tad uzreiz var visu nolaist skaistai dzīvei. Tās var būt greznas brīvdienas vai modes preces, dažādi nieciņi. Interesanti, ka, izdzērušas visu līdz pēdējai lāsei, Jaunavas kā Fēniksa putns atdzimst atkal un atkal. Tad, sākot no nulles, viņi atkal sasniedz finanšu maksimumus.

Svari

Vēl viens skaistas un greznas dzīves pazinējs ir Svari. Viņi cenšas ideāli iekārtot savu mājokli, pilnībā nodrošināt ģimeni, lai radiem un draugiem nekas nebūtu vajadzīgs. Svari var tērēt daudz naudas, iegādājoties zīmola priekšmetu. Turklāt jūs nekad neredzēsit šīs zīmes pārstāvjus izpārdošanā vai vietās, kur tiek rīkotas akcijas. Viņi iepērkas tikai labākajos veikalos neatkarīgi no cenas. Viņi to var atļauties.

Svariem ir svarīgs princips “visu vai neko”, tāpēc viņi iegūst tikai labāko un dodas tikai uz dārgām iestādēm. Jo viņiem svarīgs ir līmenis, pati bilde un tad iekšējais saturs.

Strēlnieks

Viņi zina, kā nopelnīt, un pēc tam izšķiež naudu un Strēlnieku. Kad atklājas, ka līdzekļi pēkšņi beigušies, šīs zīmes pārstāvji nepadodas, bet lūdz kredītu, un… uzvar, kļūst vēl veiksmīgāki. Šī ir ļoti laimīga un dāsna zvaigžņu zīme. Kas attiecas uz viņa izšķērdību, tad no tā izvairīties palīdzēs otrā pusīte, kura ir atturīgāka finanšu tēriņos – cilvēks, kurš noturēs Strēlnieku uz azarts un lieku tēriņu ceļa.

Zivis

Zivis ļoti vēlas dzīvot šeit un tagad. Viņi reti ieskatās rītdienā. Vai tikai tad, kad skaista dzīve ātri beidzas, un sākas skarba un īsta ikdiena.

Zivis labi pelna, bet arī labi tērē. Rezultātā viņi, tāpat kā Strēlnieki, bieži dzīvo uz kredīta.

Tomēr viņi bieži aizmirst atmaksāt parādu, un tāpēc viņiem tas ir pastāvīgi jāatgādina. Turklāt Zivis nekad nenožēlo, ka dzīvo vērienīgi to vai citu periodu, pērk dažādus niekus un nevajadzīgas lietas. Protams, tieši no tā viņi ir priecīgi un mierīgi.

Lasi vēl: Mīlestības prognoze 2022. gada jūlijam pēc zvaigžņu zīmēm no slaveniem ekspertiem: Pāvels Globa, Tamāra Globa, Vasilisa Volodina, Mihails Levins

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru