7 VĪRIEŠU VĀRDI, KURI NEKAD NEBŪS BAGĀTI

Pēc ezotēriku domām, personas vārds radikāli ietekmē cilvēka dzīvi. Daži vārdi runā par labu veselību, fizisko spēku, citi sola panākumus ar pretējo dzimumu, un kāds iegūst vārdu, kas veicina labu finansiālo stāvokli. Šeit ir saraksts ar vārdiem, kuriem ir problēmas ar naudu.

Arsenijs

Sākumā var šķist, ka Arsenijam ir visas iespējas sasniegt materiālo labklājību. Viņš rūpējas par naudu, izvairās no spontāniem pirkumiem, zina, kā ietaupīt. Viņa problēma ir cita – viņš ir pieradis pie pieticīga dzīvesveida un nesaprot, kāpēc viņam jāpelna vairāk. Ar nopelnīto naudu normālai dzīvei pietiek, un brokastīs viņam nav vajadzīgs Bentley un melnais kaviārs.

Vadims

Vadimi –  ir absolūti tērētāji. Neatkarīgi no tā, cik viņi nopelna, viss tiks iztērēts. Viņi nezina, kā racionāli sastādīt budžetu, ietaupīt, pareizi tērēt. Spēja nopelnīt naudu par dzīvokli nav viņu stiprā puse.

Vsevolods

Tās izceļas ar atkarību un absolūtu bezpalīdzību. Tomēr apkārtējo acīs tie joprojām ir nekrietni – tie nekur nepazudīs. Kopš agras bērnības viņi ir šausmīgi slinki, un ar vecumu tas tikai pasliktinās. Viņus pastāvīgi vajag sasteigt, lai viņi kaut ko izdarītu.

Gļebs

Nekādu naudas trūkumu nenovēro, taču viņi neprot tos pareizi tērēt. Iztērēt visu par vienu dienu – iemīļotā nodarbošanās pie šī vārda. Ir dzīva cilvēka dzīvesveids, kas traucē materiālo labklājību. Viņi ir spējīgi iztērēt visu algu jau pirmajā dienā, nedomājot par priekšdienām.

Konstantīns

Vīrietim ar šādu vārdu ir laba fantāzija. Tiecas izvēlēties radošās profesijas: mākslinieks, scenārists, dizainers, rakstnieks utt. Daļa vīriešu ir apmierināti ar biroja darbs: menedžeri, loģistikas, programmētāji. Problēma ir tāda, ka nav iniciatīvas, kas traucē virzīties pa karjeras kāpnēm.

Romāns

Blakus šādam vīrietim jābūt sievietei, kura būs viņa aizbildnis. Grūti atrast kopīgu valodu ar apkārtējiem, nevar tikt galā ar karjeru. Nepastāvīgs, tiecas pēc biežas darba maiņas.

Stepans

Šī vārda īpašnieki ir spēcīgi strādnieki, kas pieraduši strādāt ar savām rokām. Parasti aizņemts ar celtniecību. Šādi vīrieši ir brīnišķīgi ikdienas dzīvē – viņi var viegli nomainīt spuldzi, salabot kontaktligzdu.

Avots:

blackpantera

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru